TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bilić: Hrvatska ne treba nikog da se boji

Mondo - 31.07.2011

Selektor hrvatske reprezentacije smatra da će Srbija i Belgija biti najveći rivali Hrvatskoj na putu do Brazila. "Pali me pomisao da sedim na klupi u Beogradu, u meču protiv Srbije", kaže on.

Bilić: "Sa razlogom smo favoriti"

B92 - 31.07.2011

Ronaldo je posle 12 godina ponovo spojio Srbiju i Hrvatsku. Tada je naša selekcija otišla na EP 2000, a Hrvati će nam opet biti glavni rivali za SP 2014.

Porodica Bilić sama pokreće potragu

B92 - 31.07.2011

Zagreb -- Dva meseca nema traga Antoniji Bilić iz Drniša, čiji su tragovi pronađeni u kamionu Dragana Paravinje. Porodica se odlučila za privatnu potragu.

Privatna potraga za nestalom Antonijom Bilić

Danas - 31.07.2011

Zagreb - Dva meseca od kada nema traga Antoniji Bilić iz Drniša, čiji su tragovi pronađeni u kamionu Dragana Paravinje, njena porodica se odlučila za privatnu potragu, pišu hrvatski mediji.

Bilić: Bolji smo od Srbije!

Vesti Online - 31.07.2011

Niko u Hrvatskoj ne priča o Škotskoj, Makedoniji, Belgiji i Velsu, a glavna tema je jedino Srbija i budući istorijski dueli na Maksimiru i Marakani u kvalifikacijama za Mondijal u Brazilu, prenosi "Žurnal".

Bilić: Bolji smo od Srbije, nismo ispred njih zbog abecede

Blic - 30.07.2011

Reagovanja u Hrvatskoj posle žreba kvalifikacionih grupa za fudbalsko prvenstvo sveta 2014. su različita, a kao najteži protivnik u A grupi apostrofira se državna reprezentacija Srbije.

Hrvatska: Nastavlja se potraga za Antonijom Bilić

R.S.Evropa - 30.07.2011

Potraga za nestalom Antonijom Bilić iz Kričaka, kod Drniša, nastavljena je danas pretraživanjem terena, nakon sedam dana pauze. Kako je saopšteno u šibenskoj policiji, riječ je o selektivnoj pretrazi terena na području između Kričaka i ...

Odbijena žalba Dragana Paravinje

Glas javnosti - 29.07.2011

ZAGREB/ŠIBENIK - Vanraspravno veće Županijskog suda u Šibeniku odbilo je žalbu Dragana Paravinje na rešenje o pokretanju istrage zbog ubistva maloletne Antonije Bilić, autostoperke, radi prikrivanja pokušaja silovanja.

Šibenik: Odbijena žalba Paravinje

B92 - 28.07.2011

Šibenik -- Županijski sud u Šibeniku odbio žalbu Dragana Paravinje o pokretanju istrage zbog sumnje da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilić kako bi prikrio pokušaj silovanja Na rešenje se žalio Paravinjin advokat po službenoj dužnosti Branko ...

Sud odbio žalbu silovatelja

Blic - 28.07.2011

ZAGREB - Vanraspravno veće županijskog suda u Šibeniku odbilo je žalbu Dragana Paravinje na rešenje o pokretanju istrage zbog sumnje da je ubio Drnišanku Antoniju Bilić (17) kako bi prikrio pokušaj silovanja.

Nema materijalnih dokaza protiv Paravinje

Glas javnosti - 28.07.2011

ZAGREB/ŠIBENIK - Istražni sudija Županijskog suda u Šibeniku ispitao je roditelje nestale maloletnice za čije ubistvo se tereti Dragan Paravinja, a ispitivanje je bilo zatvoreno za javnost.

Odbijena žalba Dragana Paravinje

Kurir - 28.07.2011

ZAGREB/ŠIBENIK - Vanraspravno veće Županijskog suda u Šibeniku odbilo je žalbu Dragana Paravinje na rešenje o pokretanju istrage zbog ubistva maloletne Antonije Bilić, autostoperke, radi prikrivanja pokušaja silovanja.

Odbijena žalba osumnjičenog za ubistvo Antonije Bilić

24online - 28.07.2011

Vanraspravno veće Županijskog suda u Šibeniklu odbilo je danas žalbu Dragana Paravinje na rešenje o pokretanju istrage zbog ubistva maloletne autostoperke radi prikrivanja pokušaja silovanja.

Županijski sud u Šibeniku odbio žalbu Dragana Paravinje

R.S.Evropa - 28.07.2011

Županijski sud u Šibeniku odbio je žalbu Dragana Paravinje na rješenje o pokretanju istrage zbog sumnje da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilić kako bi prikrio pokušaj silovanja, saznaje Hina.

Glavni svjedok u postupku protiv Paravinje

R.S.Evropa - 28.07.2011

Nakon što je jučer ispitao roditelje nestale Antonije Bilić, istražni sudac Županijskoga suda u Šibeniku Igor Ninić trebao bi ispitati ostale svjedoke u postupku protiv Dragana Paravinje.

Nema materijalnih dokaza protiv Paravinje

Kurir - 27.07.2011

ZAGREB/ŠIBENIK - Istražni sudija Županijskog suda u Šibeniku ispitao je roditelje nestale maloletnice za čije ubistvo se tereti Dragan Paravinja, a ispitivanje je bilo zatvoreno za javnost.

Paravinja će tražiti puštanje

B92 - 27.07.2011

Zagreb -- Advokat Dragana Paravinje najavio da će se njegov klijent žaliti sudu zbog pritvora, jer "se ceo slučaj Antonije Bilić bazira na indicijama, a ne dokazima".

Silovatelj hoće na slobodu

Blic - 27.07.2011

ŠIBENIK - Dragan Paravinja, koji je osumnjičen za teško ubistvo maloljetne Antonije Bilić iz Drniša, uložiće žalbu na zadržavanje u pritvoru, najavio je danas njegov advokat Branko Baica.

Paravinjin advokat: Nema materijalnih dokaza

Mondo - 27.07.2011

Paravinjin advokat Branko Baica najavio je žalbu na rešenje o sprovođenju istrage jer se, kako je rekao, istraga temelji na indicijama, a ne na meterijalnim dokazima o čemu će najkasnije do kraja sedmice odlučivati sud.

Obitelj Antonije Bilić pred sucem

R.S.Evropa - 27.07.2011

Istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Igor Ninić danas i sutra će ispitati prve svjedoke u postupku protiv Dragana Paravinje osumnjičena za teško ubojstvo maloljetne Drnišanke Antonije Bilić i dva silovanja u pokušaju.

Obitelj djevojke zadovoljna istragom protiv Pravinje

R.S.Evropa - 27.07.2011

Istražni sudac Županijskoga suda u Šibeniku Igor Ninić ispitao je roditelje nestale 17-godišnje Antonije Bilić za kojom se traga već 50-ak dana. Na ispitivanju zatvorenom za javnost bio je i odvjetnik Vinko Ljubičić.

Nema materijalnih dokaza protiv Paravinje?

Vesti Online - 27.07.2011

Istražni sudija Županijskog suda u Šibeniku ispitao je danas roditelje nestale maloletnice za čije ubistvo se tereti Dragan Paravinja, a ispitivanje je bilo zatvoreno za javnost.

Antonijina porodica prva svedoči protiv Paravinje

Kurir - 25.07.2011

ZAGREB - Istražni sudija županijskog suda u Šibeniku Igor Ninić ispitaće u sredu i četvrtak prve svedoke u postupku protiv Dragana Paravinje, osumnjičenog za teško ubistvo 17-godišnje Drnišanke Antonije Bilić koja je nestala 7.

Svjedoci u slučaju Paravinja za dva dana pred sudom

R.S.Evropa - 25.07.2011

Prvi svjedoci u postupku protiv Dragana Paravinje biće saslušani u srijedu i četvrtak pred istražnim sucom Županijskog suda u Šibeniku, a najprije će biti saslušana obitelj maloljetne Antonije Bilić za čiju smrt se tereti Paravinja.

Potraga za Antonijom koštala 336.000 evra

Vesti Online - 25.07.2011

Na pretraživanje terena u potrazi za Drnišankom Antonijom Bilić, za čiji nestanak se sumnjiči Dragan Paravinja koji je privremeno izručen Hrvatskoj, utrošeno je 2,5 miliona kuna (336.000 evra), izjavio je portparol MUP-a Krunoslav Borovec ...