TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Han: Malo verovatno da će zemlje Zapadnog Balkana ZAJEDNO ući u EU

Blic - 06.12.2018

Takse koje je uvela Priština na srpsku robu nije bio korak koji je doprineo stabilnosti i prosperitetu u regionu, kaže evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han. On je na skupu Saveza EU zaposlenih u javnom sektoru u Beču, objasnio da je uvođenje taksi od ...

Han: Takse su pokazale koliko je i dalje krhka situacija

RTS - 06.12.2018

Takse koje je uvela Priština na srpsku robu nisu bile korak koji je doprineo stabilnosti i prosperitetu u regionu, ocenjuje evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes ...

Han: Takse su pokazale koliko je i dalje krhka situacija

Vesti Online - 06.12.2018

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han ocenio je danas da takse koje je uvela Priština na srpsku robu nije bio korak koji je doprineo stabilnosti i prosperitetu u regionu. Tweet EPA/Malton Dibra Johanes Han Han je, na skupu Saveza EU zaposlenih u javnom ...

EU ne želi nikakva iznenađenja od budućih članica! Han iskreno o proširenju: Malo je verovatno da će zapadnobalkanska ...

Telegraf - 06.12.2018

Podsetio je da je slogan EU „ujedinjeni u diverzitetu“, dodajući da se tenzije moraju transformisati u nešto pozitivno Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku ocenio je danas da takse koje je uvela Priština na srpsku robu nije bio korak koji je doprineo stabilnosti i ...

Konvoji stoje, Evropa ćuti

Vesti Online - 05.12.2018

Evropski komesar EU za proširenje i susedsku politiku Johanes Han sastao se u ponedeljak u Beogradu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a glavna tema razgovora je bila odluka Prištine da uvede taksu od 100 posto na srpske proizvode.

"PRIŠTINA ĆE TRPETI POSLEDICE" Evropski komesar besan zbog kosovskih taksi, ODBIO KONFERENCIJU S HARADINAJEM

Blic - 04.12.2018

Evropa neće tolerisati provokacije i jednostrane poteze Prištine, oduka o uvođenju taksa mora da bude povučena. To je, kako saznaje „Blic”, evropski komesar Johanes Han juče poručio i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predstavnicima vlasti na Kosovu.

Odalović: Formiranje vojske ozbiljna pretnja miru i bezbednosti

RTV - 04.12.2018

Formiranje vojske Kosova je ozbiljna pretnja miru i bezbednosti, izjavio je danas generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović i dodao da sve što radi Priština vodi ka destabilizaciji stanja u regionu.

PRIŠTINA PRAVI TIM ZA PREGOVORE SA BEOGRADOM: Ahmeti i Ljimaj treba da ubede Srbiju da prizna Kosovo?!

Kurir - 04.12.2018

PRIŠTINA - Gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti, predvodiće zajedno sa Fatmirom Ljimajem, prištinski tim u dijalogu sa Beogradom, objavio je Zeri. Pre nekoliko meseci započeti su razgovori o formiranju pregovaračkog tima Prištine, a list navodi da je dogovor postignut sinoć.

ODALOVIĆ: Formiranje vojske ozbiljna pretnja miru i bezbednosti

Kurir - 04.12.2018

Formiranje vojske Kosova je ozbiljna pretnja miru i bezbednosti, izjavio je danas generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović i dodao da sve što radi Priština vodi ka destabilizaciji stanja u regionu.

KOCIJANČIČ: Han izneo predloge u Beogradu i Prištini, čekamo odgovore

Kurir - 04.12.2018

Portparolka EU Maja Kocijančič izjavila je danas da je komesar Johanes Han u Beogradu i Prištini izneo "specijalni okvir", odnosno konkretne predloge za "rešavanje pitanja trgovinskih mera" i da Brisel sada čeka "procenu predloga i odgovor strana".

Vučić u razgovoru sa Hanom odbio ultimatum

RTV - 04.12.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na dvočasovnom sastanku sa komesarom Johanesom Hanom odbio ultimatum da srpska strana treba da uradi bilo šta da bi se Priština vratila za pregovarački sto, piše Blic. Vučić je čvrsto ostao pri stavu da nema povratka pregovorima sve dok ...

Zeri: Ahmeti i Ljimaj će predvoditi pregovarački tim Prištine

RTS - 04.12.2018

Gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti, predvodiće zajedno sa Fatmirom Ljimajem, prištinski tim u dijalogu sa Beogradom, objavio je ...

"Ahmeti i Ljimaj će predstavljati Prištinu"

B92 - 04.12.2018

Gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti, predvodiće zajedno sa Fatmirom Ljimajem, prištinski tim u dijalogu sa Beogradom, objavio je "Zeri". Pre nekoliko meseci započeti su razgovori o formiranju pregovaračkog tima Prištine, a list navodi da je dogovor postignut u ponedeljak uveče.

EU: Han izneo predloge, čekamo odgovore

RTS - 04.12.2018

Portparolka EU Maja Kocijančič kaže da je komesar Johanes Han u Beogradu i Prištini izneo "specijalni okvir", odnosno konkretne predloge za "rešavanje pitanja trgovinskih mera" i da Brisel sada čeka "procenu predloga i odgovor ...

"Formiranje vojske Kosova je ozbiljna pretnja miru"

B92 - 04.12.2018

Formiranje vojske Kosova je ozbiljna pretnja miru i bezbednosti, izjavio je generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović. On je dodao da sve što radi Priština vodi ka destabilizaciji stanja u regionu.

Brisel čeka odgovor Prištine

Politika - 04.12.2018

BRISEL – Portparolka EU Maja Kocijančić izjavila je danas da je komesar Johanes Han u Beogradu i Prištini izneo „specijalni okvir”, odnosno konkretne predloge za „rešavanje pitanja trgovinskih mera” i da Brisel sada čeka „procenu predloga i odgovor strana”.

Kocijančić: Han je izneo predloge, čekamo odgovore Beograda i Prištine

Blic - 04.12.2018

Portparol EU Maja Kocijančič izjavila je da je komesar EU za proširenje i susedsku politiku Johanes Han u Beogradu i Prištini iznio konkretne predloge za rešavanje pitanja trgovinskih mera i da Brisel sada čeka procenu predloga i odgovor strana.

Han: Beogradu i Prištini sam ponudio ideje

Vesti Online - 04.12.2018

Komesar za proširenje EU Johanes Han je izjavio da je tokom posete Beogradu i Prištini stranama ponudio ideje kako da reše pitanje slobodne trgovine u regionu. Tweet EPA/Malton Dibra Johanes Han On nije dao detalje tih predloga, prenosi B 92.

Odalović: Formiranje vojske takozvanog Kosova ozbiljna pretnja miru i bezbednost

Pink - 04.12.2018

Formiranje vojske Kosova je ozbiljna pretnja miru i bezbednosti, izjavio je danas generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović i dodao da sve što radi Priština vodi ka destabilizaciji stanja u regionu.

Priština ima specijalan paket mera za Beograd? Odalović tvrdi da je opasan i da je "Vojska Kosova" samo njen ...

Telegraf - 04.12.2018

Kako kaže generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova, formiranje kosovske vojske brine jer je to kršenje svih međunarodnih dogovora i sporazuma, Rezolucije 1244 SB UN, Kumanovskog sporazuma. Formiranje vojske Kosova je ozbiljna pretnja miru i bezbednosti, izjavio je danas ...

Ahmeti i Ljimaj će predvoditi pregovarački tim Prištine?

Pink - 04.12.2018

Gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti, predvodiće zajedno sa Fatmirom Ljimajem, prištinski tim u dijalogu sa Beogradom, objavio je "Zeri". Pre nekoliko meseci započeti su razgovori o formiranju pregovaračkog tima Prištine, a list navodi da je dogovor postignut sinoć.

Odalović: Formiranje "vojske" ozbiljna pretnja miru i bezbednosti

Novosti - 04.12.2018

Formiranje vojske tzv. Kosova je ozbiljna pretnja miru i bezbednosti, izjavio je danas generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović i dodao da sve što radi Priština vodi ka destabilizaciji stanja u regionu Formiranje vojske tzv.

Brisel čeka odgovore iz Beograda i Prištine

Vesti Online - 04.12.2018

Portparolka EU Maja Kocijančič izjavila je da je komesar Johanes Han u Beogradu i Prištini izneo "specijalni okvir", odnosno konkretne predloge za "rešavanje pitanja trgovinskih mera" i da Brisel sada čeka "procenu predloga i odgovor strana".

Nakon dva sata razgovora sa Hanom, Vučić odbio ultimatum! Pokazao Briselski sporazum i postavio jedno pitanje!

ALO - 04.12.2018

Navodi se da je na sastanku sa Hanom, Vučić izneo Briselski sporazum Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na dvočasovnom sastanku sa komesarom Johanesom Hanom odbio ultimatum da srpska strana treba da uradi bilo šta da bi se Priština vratila za pregovarački sto, pišu mediji.

VUČIĆ ODBIO ULTIMATUM EVROPSKE UNIJE! Priština je ta koja treba da čini ustupke, ne Beograd

Espreso - 04.12.2018

Predsednik Srbije rekao je sve u lice Johanesu Hanu Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na dvočasovnom sastanku sa komesarom Johanesom Hanom odbio ultimatum da srpska strana treba da uradi bilo šta da bi se Priština vratila za pregovarački sto.

Priština ima nove pregovarače?

Mondo - 04.12.2018

Gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti, predvodiće zajedno sa Fatmirom Ljimajem, prištinski tim u dijalogu sa Beogradom, objavio je "Zeri". Pre nekoliko meseci započeti su razgovori o formiranju pregovaračkog tima Prištine, a list navodi da je dogovor postignut sinoć.

Odalović: Formiranje vojske ozbiljna pretnja miru i bezbednos

Vesti Online - 04.12.2018

Formiranje vojske Kosova je ozbiljna pretnja miru i bezbednosti, izjavio je danas generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović i dodao da sve što radi Priština vodi ka destabilizaciji stanja u regionu. Tweet A.

ALBANCI SAD PLJUJU HANA: Nema viza do 2020, evo kako su reagovali! (FOTO)

Espreso - 04.12.2018

Komesar za proširenje EU, Johanes Han, razočarao je mnoge građane širom tzv. države Kosovo Komesar za proširenje EU, Johanes Han , razočarao je mnoge Albance širom tzv. države Kosovo, pošto oni neće imati mogućnost bezviznog putovanja najmanje do 2020. godine. Naravno, 2020.

RAMA SE OGLASIO POVODOM POSETE HANA: Poslao je SRAMNU PORUKU Srbima

Espreso - 04.12.2018

Komesar Han je u pravu. Takse od 100 odsto na proizvode iz Srbije i BIH su opstruktivne, ali šta je Kosovo do sada dobilo s konstruktivnim pristupom Albanski premijer Edi Rama reagovao je na posetu Johanesa Hana tzv. Kosovu oglasivši se preko Tvitera.

Odalović: Vojska Kosova ozbiljna pretnja, brine ćutanje onih koji bi trebalo da ih zaustave

Novi Magazin - 04.12.2018

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Srbije Veljko Odalović izjavio je danas da je najava formiranja vojske Kosova ozbiljna pretnja miru i bezbednosti a, kako je rekao, to što mnogi ćute koji bi trebalo da ih zaustave je nešto što treba da brine.

Evropska komisija je ponovila svoj stav: Tražili smo od Prištine da povuče odluku o carini

Telegraf - 04.12.2018

- Mi smo veoma jasno izneli naš stav, nema promene i nastavićemo da delamo u tom okviru - navela je Maja Kocijančič Evropski komesar je zatražio od sagovornika juče u Prištini da problem carina od sto odsto za robu iz Srbije i BiH rasprave pred nadležnim forumima kako bi se ...

Vučić: Srbija neće uzvraćati bilo kakvim kontramerama! Han: Pozvaću Prištinu da odblokira saradnju i trgovinu u regionu

Pravda - 04.12.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je komesara Johanesa Hana na moguće posledice neodgovornog poteza Prištine o povećanju taksi na srpsku robu, što može voditi punoj destabilizaciji regiona, te potvrdio spremnost na nastavak dijaloga u Briselu nakon što Priština povuče ...

Priština ima specijalan paket mera za Beograd? Odalović tvrdi da je opasan i da je "Vojska Kosova" samo njen poslednji ...

Pravda - 04.12.2018

Formiranje vojske Kosova je ozbiljna pretnja miru i bezbednosti, izjavio je danas generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović i dodao da sve što radi Priština vodi ka destabilizaciji stanja u regionu.

PREDSEDNIK SRBIJE PRELOMIO! Nakon dva sata razgovora sa Hanom, Vučić odbio ultimatum! Pokazao Briselski sporazum i ...

Pravda - 04.12.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na dvočasovnom sastanku sa komesarom Johanesom Hanom odbio ultimatum da srpska strana treba da uradi bilo šta da bi se Priština vratila za pregovarački sto, pišu mediji. Vučić je čvrsto ostao pri stavu da nema povratka pregovorima sve dok ...

PREDSEDNIK SRBIJE PRELOMIO: Nakon dva sata razgovora sa Hanom, Vučić odbio ultimatum! Pokazao Briselski sporazum i ...

Srbija Danas - 04.12.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na dvočasovnom sastanku sa komesarom Johanesom Hanom odbio ultimatum da srpska strana treba da uradi bilo šta da bi se Priština vratila za pregovarački sto, pišu mediji. NAKON SASTANKA: Predsednik Srbije izjavio da neće biti kontramera, a ...

EU SE OGLASILA ZBOG ZLODELA PRIŠTINE: Han je izneo KONKRETNE PREDLOGE, ČEKAMO ODGOVORE! Neka se takse ukinu! (FOTO)

Srbija Danas - 04.12.2018

Ona je tako odgovorila na pitanje šta je sledeći korak Brisela posle ponovnog odbijanja Prištine da povuče takse na robu iz Srbije. Kocijančič je ponovila da je stav EU da su tarife koje je Priština uvela na srpsku robu protiv principa Regionalne ekonomske zone, protiv pravila ...

IZMAKLO KONTROLI: Paradoks da EU može da izađe na kraj s Londonom, ali ne i sa Prištinom

Pravda - 04.12.2018

Novinar dnevnog lista Danas i programski direktor istraživačko-izdavačkog centra Demostat Zoran Panović izjavio je u Novom danu da Prištinu interesuje Evropska unija (EU) samo u onoj meri u kojoj je u korist nezavisnosti Kosova.

Han danas sa Vučićem pred odlazak u Prištinu, Srbi PROVELI NOĆ u kosovskom parlamentu

Blic - 03.12.2018

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han stiže danas najpre u Beograd, a nakon toga i u Prištinu, i to sa jednim ciljem - rešiti problem koji su napravile prištinske vlasti podizanjem poreza na robu iz Srbije i BiH na 100 odsto.

Stiže Han - s kim će razgovarati u BG, a s kim u PR

B92 - 03.12.2018

Evropski komesar za pregovore o pristupanju Johanes Han dolazi u Beograd gde će razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Han zatim odlazi u Prištinu, potvrđeno je Tanjugu u Evropskoj komisiji. Han tokom jutra stiže u Beograd, a kako je rečeno u EK, on će se u ...

ODALOVIĆ: Da se Han sretne i sa predstavnicima Srpske liste na KiM

Kurir - 03.12.2018

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović izjavio je da bi bilo dobro da se evropski komesar EU za proširenje i susedsku politiku Johanes Han sastane danas sa predstavnicima Srpske liste jer se postupci Prištine najviše tiču Srba na Kosovu, i da od njih ...

Noć u kosovskom parlamentu, Apostolova posetila srpske poslanike

RTS - 03.12.2018

Više od 20 sati je prošlo od kako su se srpski poslanici zatvorili u prostorije Srpske liste u kosovskom parlamentu, tražeći sastanak sa komesarom EU Johanesom Hanom koji danas stiže u Prištinu. Njih je u međuvremenu posetila visoka predstavnica EU Natalija ...

Odalović: Han će tražiti od Prištine da odustane od provokacija

RTS - 03.12.2018

Bilo bi dobro da se evropski komesar Johanes Han sastane sa predstavnicima Srpske liste, kaže za RTS generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović. Dodaje da će predsednik Aleksandar Vučić to preneti komesaru na današnjem sastanku.

Han da Prištinu "dozove pameti" i da čuje šta kažu Srbi sa Kosova i Metohije

RTV - 03.12.2018

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović očekuje da će evropski komesar Johanes Han tokom današnje posete Prištini, povodom uvođenja taksi na robu iz Srbije, uputiti jasan zahtev predstavnicima privremenih kosovskih institucija da se "dozovu pameti" kako ...

Odalović: Han da zahteva da se Priština "dozove pameti"

B92 - 03.12.2018

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović komentarisao je dolazak evropskog komesara Johanesa Hana. Odalović očekuje da će Han tokom posete Prištini, povodom uvođenja taksi na robu iz Srbije, uputiti jasan zahtev predstavnicima privremenih kosovskih ...

Odalović: Hanov dolazak je važan, zahtevaće da se Priština "dozove pameti"

Blic - 03.12.2018

Očekujem da će evropski komesar Johanes Han tokom današnje posete Prištini, povodom uvođenja taksi na robu iz Srbije, uputiti jasan zahtev predstavnicima privremenih kosovskih institucija da se "dozovu pameti" kako bi se omogućio nastavak dijaloga Beograda i Prištine, kaže ...

Odalović: Od Srba na Kosmetu Han treba da čuje šta se dešava u pokrajini

Blic - 03.12.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneće evropskom komesaru Johanesu Hanu na današnjem sastanku u Beogradu da bi bilo dobro da se sastane sa predstavnicima Srpske liste, izjavio je generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović.

OGORČENI ALBANCI ČEKAJU HANA "Za ulazak na Kosovo potrebna vam je viza"

Blic - 03.12.2018

Grupa Albanaca iz Glogovca okupila se danas pre podne ispred sedišta Delegacije EU u Prištini, uoči dolaska evropskog komesara Johanesa Hana, popodne, da bi mu preneli "ogorčenje odugovlačem" vizne liberalizacije za Kosovo.

Han upravo stigao kod Vučića, razgovor o merama Prištine

Blic - 03.12.2018

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han upravo je stigao u Predsedništvo Srbije gde će se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom ...

Vučić sa Hanom na Andrićevom vencu

RTS - 03.12.2018

Evropski izvestilac Johanes Han stigao je u Beograd, gde se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom ...

Han stigao kod Vučića, razgovor o merama Prištine

Blic - 03.12.2018

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han upravo je stigao u Predsedništvo Srbije gde će se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Kako se očekuje, glavna tema sastanka biće prištinska odluka pre izvesnog vremena da poreske stope na robu iz ...

Grupa Albanaca čeka Hana sa porukom: I vama potrebne vize za ulazak na Kosovo

RTV - 03.12.2018

Grupa Albanaca iz Glogovca okupila se danas pre podne ispred sedišta Delegacije EU u Prištini, uoči dolaska evropskog komesara Johanesa Hana, popodne, da bi mu preneli "ogorčenje odugovlačenjem" vizne liberalizacije za Kosovo.

Apostolova sa poslanicima Srpske liste u parlamentu u Prištini

RTV - 03.12.2018

Šefica Delegacija EU u Prištini Natalija Apostolova došla je jutros u kancelariju, u kosovskom parlamentu, u kojoj su noć proveli poslanici Srpske liste u očekivanju da će razgovarati sa evropskim komesarom Johanesom Hanom, tokom njegove današnje posete Prištini.

I Albanci čekaju Hana: "Potrebne su vam vize za Kosovo"

B92 - 03.12.2018

Grupa Albanaca iz Glogovca okupila se ispred sedišta Delegacije EU u Prištini, uoči dolaska evropskog komesara Johanesa Hana. Oni su se okupili da bi mu preneli "ogorčenje odugovlačem" vizne liberalizacije za Kosovo Han će u Prištinu doći iz Beograda, gde prethodno razgovaratsa ...

"IZNURENI SMO, ALI NE ODUSTAJEMO" Šefica Delegacija EU u Prištini posetila jutros poslanike Srpske liste

Blic - 03.12.2018

Šefica Delegacija EU u Prištini Natalija Apostolova došla je jutros u kancelariju, u kosovskom parlamentu, u kojoj su noć proveli poslanici Srpske liste u očekivanju da će razgovarati sa evropskim komesarom Johanesom Hanom, tokom njegove današnje posete Prištini.

"Priština nema osnovu da ga demantuje"

B92 - 03.12.2018

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić potvrdio je da su Solomonska ostrva 11. država koja je privukla priznanje nezavisnosti Kosova. On je dodao da Priština nema osnovu da ga demantuje. Dačić je novinarima u Beogradu rekao da, imajući u vidu situaciju u odnosima Beograda i ...

SKANDAL U PRIŠTINI! GRUPA ALBANACA ČEKA HANA ISPRED SEDIŠTA DELEGACIJE EU: Ne daju mu da uđe na Kosovo! Evo šta su mu ...

Kurir - 03.12.2018

Grupa Albanaca iz Glogovca okupila se danas pre podne ispred sedišta Delegacije EU u Prištini, uoči dolaska evropskog komesara Johanesa Hana, popodne, da bi mu preneli "ogorčenje odugovlačem" vizne liberalizacije za Kosovo.

Dačić: Ne mogu da verujem da ne mogu da utiču na Prištinu

RTV - 03.12.2018

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da od posete evropskog komesara Johanesa Hana očekuje da pokaže da li međunarodna zajednica može da utiče na Prištinu ili ne. "Ja prosto ne mogu da verujem da tako moćne zemlje ne mogu da utiču na Prištinu, to mi deluje kao ...

DAČIĆ: Ne mogu da verujem da moćne zemlje ne mogu da utiču na Prištinu

Kurir - 03.12.2018

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je dobro što evropski komesar za proširenje Johanes Han ide na Kosovo ali da je sada na probi cela međunarodna zajednica koja mora da pokaže da li može da kontroliše Prištinu.

Dačić: Nema Priština šta da demantuje, sami objavili povlačenje priznanja

RTS - 03.12.2018

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić potvrdio je da su Solomonska ostrva 11. država koja je privukla priznanje nezavisnosti Kosova i istakao da Priština nema osnovu da to ...

Apostolova: Han dolazi s jasnom porukom - ukinuti takse

Politika - 03.12.2018

PRIŠTINA - Šefica Kancelarije EU na Kosovu Natalija Apostolova je rekla da će poruka komesara EU za proširenje Johanesa Hana tokom njegove današnje posete Prišini biti jasna - da treba da se ukinu takse za srpsku robu, javlja Klan Kosova.

Dačić: Ne mogu da verujem da ne mogu da utiču na Prištinu

Politika - 03.12.2018

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da od posete evropskog komesara Johanesa Hana očekuje da pokaže da li međunarodna zajednica može da utiče na Prištinu ili ne. „Ja prosto ne mogu da verujem da tako moćne zemlje ne mogu da utiču na Prištinu, to mi deluje kao ...

Dačić: Šta ima Priština da demantuje, sami su objavili notu koju su poslala Solomonska ostrva

Blic - 03.12.2018

Solomonska ostrva su 11. država koja je povukla priznanje nezavisnosti Kosova, tako da Priština nema osnova da me demantuje, kaže ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. On je rekao da, imajući u vidu situaciju u odnosima Beograda i Prištine, nije hteo dodatno da izaziva novu ...

Han će pozvati Prištinu da odblokira regionalnu saradnju

Politika - 03.12.2018

Evropski komesar za proširenje Johanes Han saopštio je danas da se odlukom Prištine o uvođenju taksi na robu iz Srbije i BiH ugrožava Centralnoevropski sporazum o slobodnoj trgovini i rekao da će pozvati kosovske vlasti da odblokiraju regionalnu trgovinu i saradnju.

"Han na Kosovo dolazi sa jednom porukom"

B92 - 03.12.2018

Šefica Kancelarije EU na Kosovu Natalija Apostolova je rekla da će komesar EU za proširenje Johanes Han imati jednu poruku tokom posete Prištini. Apostolova je rekla da će poruka biti jasna - da treba da se ukinu takse za srpsku robu, javlja Klan Kosova.

Posle skoro dva sata završen sastanak Vučića i Hana, razgovaralo se o merama Prištine

Blic - 03.12.2018

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han i srpski predsednik Aleksandar Vučić razgovarali su danas skoro dva sata u Predsedništvu Srbije. Glavna tema sastanka bila je prištinska odluka od pre izvesnog vremena da poreske stope na robu iz Srbije i Crne Gore ...

Vučić i Han razgovarali dva sata, "Srbija neće uzvraćati"

B92 - 03.12.2018

Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i evropskog komesara Johanesa Hana završen je oko 13h u Beogradu: Prema najavi, Han sada odlazi u prištinu. Vučić i Han razgovarali su oko dva sata o potezima Prištine, kojima su uvedene i povećane takse na proizvode iz Srbije i BiH, ...

"Han se neće sastati sa poslanicima Srpske liste"

B92 - 03.12.2018

Evropski komesar za proširenje Johanes Han se neće sastati sa poslanicima Srpske liste koji su se zatvorili u prostorijama poslaničke grupe u parlamentu Kosova. Oni su to uradili u očekivanju da se sa njim sretnu, javlja prištinska televizija KTV.

ZAVRŠEN SASTANAK U PREDSEDNIŠTVU Vučić: Srbija neće Prištini uzvraćati kontramerama; Han: Kosovo da odblokira odluku

Blic - 03.12.2018

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han i predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarali su danas skoro dva sata u Predsedništvu Srbije. Glavna tema sastanka bila je prištinska odluka od pre izvesnog vremena da poreske stope na robu iz Srbije i Crne Gore ...

"BEZVREDNI, LICEMERNI RASISTA" Prištinski portal izvređao Johanesa Hana pred dolazak na Kosovo

Blic - 03.12.2018

Evropski komesar Johanes Han danas stiže na Kosovo gde će razgovarati sa Hašimom Tačijem, Kadrijem Veseljijem, Ramušom Haradinajom i opozicionim liderima, a jedna od gorućih tema biće nametnute takse na srpske proizvode kojima se Evropska unija žestoko usprotivila.

Vučić sa Hanom: Neodgovorni potezi Prištine vode destabilizaciji regiona, Srbija neće uvoditi kontra mere

RTV - 03.12.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je komesara Johanesa Hana na moguće posledice neodgovornog poteza Prištine o povećanju taksi na srpsku robu, što može voditi punoj destabilizaciji regiona, te potvrdio spremnost na nastavak dijaloga u Briselu nakon što Priština povuče ...

ZAVRŠEN SASTANAK U PREDSEDNIŠTVU Vučić: Srbija neće Prištini uzvraćati kontramerama; Han: Krizu rešiti mirnim putem

Press - 03.12.2018

03. 12. 2018. Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han i predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarali su danas skoro dva sata u Predsedništvu Srbije. Foto:Blic Glavna tema sastanka bila je prištinska odluka od pre izvesnog vremena da poreske stope na robu ...

Vučić upozorio Hana na posledice povećanja taksi

RTS - 03.12.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je komesara Johanesa Hana na moguće posledice neodgovornog poteza Prištine o povećanju taksi na srpsku robu, što može voditi punoj destabilizaciji regiona. Potvrdio je spremnost na nastavak dijaloga u Briselu nakon što Priština povuče ...

Han se neće sastati sa predstavnicima Srpske liste

Politika - 03.12.2018

PRIŠTINA – Prištinska KTV tvrdi da se evropski komesar za proširenje Johanes Han danas u Prištini neće sastati sa predstavnicima Srpske liste, koji su od nedelje u parlamentu. Navodi se da će se Han sastati sa predstavnicima privremenih kosovskih institucija Hašimom Tačijem, ...

JOHANES HAN NAKON SASTANKA SA VUČIĆEM: Pozvaću Prištinu da odblokira regionalnu saradnju i vrati se dijalogu

Kurir - 03.12.2018

BEOGRAD - Evropski komesar Johanes Han poručio je danas da će sagovornike u Prištini pozvati da odblokiraju regionalnu saradnju i trgovinu i ukazati da je potrebno što pre se vratiti dijalogu. On je to napisao na društvenoj mreži Tviter posle sastanka sa predsednikom Srbije ...

Odvojene konferencije za štampu Hana i Haradinaja

RTS - 03.12.2018

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han imaće danas sastanke sa više političkih predstavnika privremene administracije u Prištini, ali neće imati zajedničku konferenciju za štampu sa Ramušem ...

KTV:Han se neće sastati sa predstavnicima Srpske liste?

Blic - 03.12.2018

Prištinska KTV tvrdi da se evropski komesar za proširenje Johanes Han danas u Prištini neće sastati sa predstavnicim Srpske liste, koji su od nedelje u parlamentu. Navodi se da će se Han sastati sa predstavnicima privremenih kosovskih institucija Hašimom Tačijem, Ramušom ...

Han sa poslanicima Srpske liste

RTS - 03.12.2018

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku pristao je da se u Prištini sastane sa poslanicima Srpske liste, koji su se u nedelju zatvorili u kosovskoj skupštini čekajući dolazak ...

Han se sastao sa predstavnicima Srpske liste

Blic - 03.12.2018

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Has sastao se večeras sa predstavnicima Srpske liste u kosovskoj skupštini. Sastanku je prisustvovala i predstavnica EU u Prištini Natalija Apostolova.

MOŽDA I RANIJE: Han u Prištini obećao ukidanje viza za Albance do 2020!

Kurir - 03.12.2018

PRIŠTINA - Evropski komesar Johanes Han izjavio je danas u Prištini da je realan datum da samozvana "država Kosovo" dobije viznu liberalizaciju 2020. godina, preneo je Zeri.info. "Ako uporedimo situaciju sa Ukrajinom i Gruzijom, trebalo je godinu i po dana da dobiju ...

HAN SE SASTAO SA PREDSTAVNICIMA SRPSKE LISTE: Evropski komesar izrazio zabrinutost zbog situacije, ali nije veliki ...

Kurir - 03.12.2018

PRIŠTINA - Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Has sastao se večeras sa predstavnicima Srpske liste u kosovskoj skupštini. Sastanku je prisustvovala i predstavnica EU u Prištini Natalija Apostolova.

HAN PORUČIO U PRIŠTINI: Ukinite takse prema Srbiji! Bili smo iznenađeni i razočarani kada ste ih uveli

Kurir - 03.12.2018

Johanes Han, evropski komesar za politiku susedstva izjavio je danas u Prištini da stopostotno povećane poreske takse, koje je kosovska vlada uvela na proizvode iz Srbije i BiH, treba ukinuti, jer se Evropska unija zalaže za stvaranje zajedničkog tržišta, preneo je Zeri onlajn.

Han: Ukinuti poreske takse uvećane za 100 odsto

RTS - 03.12.2018

Evropski komesar za politiku susedstva Johanes Han izjavio je u Prištini da stopostotno povećane poreske takse, koje je kosovska vlada uvela na proizvode iz Srbije i BiH, treba ukinuti, jer se Evropska unija zalaže za stvaranje zajedničkog tržišta, preneo je "Zeri ...

Simić: Han zabrinut zbog mera Prištine, ne očekuje skoro ukidanje

RTV - 03.12.2018

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je da je evropski komesar za proširenje Johanes Han na sastanku sa poslanicima Srpske liste izrazio zabrinutost zbog taksi koje je Priština uvela na robu iz centralne Srbije i istakao da se EU protivi takvim merama i da će se ...

Han u Prištini

RTS - 03.12.2018

Evropski komesar Johanes Han, na odvojenim sastancima u Prištini, razgovarao je sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, premijerom premijerom tzv. Kosova Ramušem Haradinajem, kao i sa predsednikom kosovskog parlamenta Kadrijem ...

Han: Razočaran sam zbog odluke Prištine

Blic - 03.12.2018

Komesar EU za proširenje i susedsku politiku Johanes Han rekao je danas u Prištini da je razočaran zbog odluke Vlade samoproglašenog Kosova da uvede stoprocentne carinske stope na robu iz Srbije i BiH, kao i da je od sagovornika u Beogradu i Prištini tražio da se fokusiraju na ...

"Beogradu i Prištini sam ponudio ideje"

B92 - 03.12.2018

Komesar za proširenje EU Johanes Han je izjavio da je tokom posete Beogradu i Prištini stranama ponudio ideje kako da reše pitanje slobodne trgovine u regionu. On nije dao detalje tih predloga. Han je na konferenciji za medije rekao da sve zemlje koje streme Evropskoj uniji ...

Han: Realan datum vizne liberalizacije za Kosovo je 2020.

B92 - 03.12.2018

Priština -- Evropski komesar Johanes Han izjavio je u Prištini da je realan datum da Kosovo dobije viznu liberalizaciju 2020. godina, preneo je Zeri.info. "Ako uporedimo situaciju sa Ukrajinom i Gruzijom, trebalo je godinu i po dana da dobiju liberalizaciju...

HAN DANAS SA VUČIĆEM, PA IDE U POSETU PRIŠTINI! Cilj samo jedan - UKINUTI TAKSE!

Pink - 03.12.2018

Evropski komesar za pregovore o pristupanju Johanes Han dolazi danas u Beograd gde će razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a zatim odlazi u Prištinu, potvrđeno je u Evropskoj komisiji. Han tokom jutra stiže u Beograd, a kako je rečeno u EK, on će se u ...

Vučić Hanu: Moguća eskalacija sukoba na Kosovu!

Mondo - 03.12.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je evropskog komesara Johanesa Hana na posledice koje može da izazove povećanje carina na Kosovu na srpsku robu u iznosu 100 odsto... U saopštenju izdatom posle sastanka, navodi sa da je Vučić sa Hanom razgovarao o potezima Prištine, ...

Članovi Srpske liste prespavali u skupštini, čeka se Johanes Han, danas je DAN D!

ALO - 03.12.2018

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han stiže danas najpre u Beograd, a nakon toga i u Prištinu, i to sa jednim ciljem - rešiti problem koji su napravile privremene prištinske vlasti podizanjem poreza na robu iz Srbije i BiH na 100 odsto.

Odalović: Da se Han sretne i sa Srpskom listom

Novosti - 03.12.2018

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović izjavio je da bi bilo dobro da se evropski komesar EU za proširenje i susedsku politiku Johanes Han sastane danas sa predstavnicima Srpske liste Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović ...

Poslanici Srpske liste više od 20 sati u kosovskom parlamentu: Sastanak sa Hanom još nije potvrđen

Telegraf - 03.12.2018

Poslanici očekuju da će se danas sastati sa evropskim komesarom, iako se taj sastanak ne nalazi na njegovoj agendi Više od 20 sati je prošlo od kako su se srpski poslanici zatvorili u prostorije Srpske liste u kosovskom parlamentu, tražeći sastanak sa komesarom EU koji danas ...

ALBANCI BESNI NA HANA, UPUTILI MU UŽASNE PRETNJE: Bolje da NE DOLAZIŠ RASISTO, oterao si nas u ROPSTVO

Espreso - 03.12.2018

Srešćete sa našim premijerom koji nema problema da vam kaže zašto takse moraju da ostanu da Kosovo ne bi bilo ekonomska kolonija Evropski komesar za proširenje Johanes Han dolazi na tzv. Kosovo , gde će se susresti za albanskim zvaničnicima, ali i opozicionim liderima.

Odalović: Han da zahteva da se Priština dozove pameti

Pink - 03.12.2018

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović očekuje da će evropski komesar Johanes Han tokom današnje posete Prištini, povodom uvođenja taksi na robu iz Srbije, uputiti jasan zahtev predstavnicima privremenih kosovskih institucija da se "dozovu pameti" kako ...

Odalović: Da se Han sretne i sa Srpskom listom

Novi Magazin - 03.12.2018

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović izjavio je da bi bilo dobro da se evropski komesar EU za proširenje i susedsku politiku Johanes Han sastane danas sa predstavnicima Srpske liste jer se postupci Prištine najviše tiču Srba na Kosovu, i da od njih ...

Odalović: Han da zahteva da se Priština "dozove pameti"

Vesti Online - 03.12.2018

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović očekuje da će evropski komesar Johanes Han tokom današnje posete Prištini, povodom uvođenja taksi na robu iz Srbije, uputiti jasan zahtev predstavnicima privremenih kosovskih institucija da se "dozovu pameti" kako ...

Specijalna predstavnica EU na sastanku sa Srpskom listom u Prištini: Da li će Han imati vremena da čuje glas Srba sa ...

Telegraf - 03.12.2018

Oni zahtevaju sastanak sa komesarom Hanom kako bi ga na vreme upozorili da odluka Vlade Kosova direktno ugrožava opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji Specijalna predstavnica EU na Kosovu sastala se sa poslanicima u prostorijama skupštine u Prištini u kojima su oni ...

Albanci čekaju Hana

Vesti Online - 03.12.2018

Grupa Albanaca iz Glogovca okupila se danas pre podne ispred sedišta Delegacije EU u Prištini, uoči dolaska evropskog komesara Johanesa Hana, popodne, da bi mu preneli "ogorčenje odugovlačem" vizne liberalizacije za Kosovo. Tweet A.

I grupa Albanaca čeka Hana u Prištini

Mondo - 03.12.2018

Grupa Albanaca iz Glogovca okupila se danas pre podne ispred sedišta Delegacije EU u Prištini, uoči dolaska evropskog komesara Johanesa Hana, popodne, da bi mu preneli "ogorčenje odugovlačem" vizne liberalizacije za Kosovo.

Bolje da ne dolaziš rasisto, videćeš ti kad odeš kod našeg premijera!

ALO - 03.12.2018

Evropski komesar za proširenje Johanes Han danas dolazi na Kosovo, gde će se susresti za albanskim zvaničnicima, ali i opozicionim liderima. Na stolu će biti i zahtev Evropske unije da Kosovo ukine takse od 100 odsto na proizvode iz Srbije i BIH, zbog čega se Han našao na meti ...

HANE GDE TI JE VIZA? Albanci BLOKIRALI zgradu EU u Prištini, hoće da ZABRANE ulazak EVROPSKOM KOMESARU na KOSOVO!

Espreso - 03.12.2018

Ako oni misle da je naša politička elita korumpirana, onda neka ne sarađuju sa njom Ekstremni albanski aktivisti okupili su se jutros ispred zgrade Evropske unije u Prištini kako bi protestovali protiv dolaska Johanes Hana na Kosovo , ali i izrazili svoje mišljenje povodom vizne ...

Dačić: Ne mogu da verujem da moćne zemlje ne mogu da utiču na Prištinu

Novi Magazin - 03.12.2018

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je dobro što evropski komesar za proširenje Johanes Han ide na Kosovo ali da je sada na probi cela medjunarodna zajednica koja mora da pokaže da li može da kontroliše Prištinu.

Han stigao kod Vučića, kreće lavovska borba za Srbe na Kosovu!

ALO - 03.12.2018

Srbija ima jasan put kojim želi da ide. Evropski komesar EU za proširenje i susedsku politiku Johanes Han upravo je stigao na sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Tema sastanka biće podizanje taksi na srpske proizvode i trgovinsku krizu koja je merama privremenih ...

Han upravo stigao kod Vučića: Sastanak u Predsedništvu zbog mera Prištine

Pink - 03.12.2018

Han je krenuo u Prištinu, ali je u međuvremenu rešio da prvo dođe u Beograd. Predsednik Srbije sastao se danas pre podne sa evropskim komesarom Johanesom Hanom . Hanov susret s predsednikom Vučićem nije zvanično najavljen.

Dačić: Ne mogu da verujem da međunarodna zajednica ne može da utiče na Prištinu

Pink - 03.12.2018

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da od posete evroskog komesara Johanesa Hana očekuje da pokažže da li međjunarodna zajednica možže da utiče na Prištinu ili ne. - Ja prosto ne mogu da verujem da tako moćne zemlje ne mogu da utiču na Prištinu, to mi deluje ...

"Ne mogu da verujem da ne mogu da utiču na Prištinu"

Vesti Online - 03.12.2018

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da od posete evroskog komesara Johanesa Hana očekuje da pokaže da li međunarodna zajednica može da utiče na Prištinu ili ne. Tweet Epa/ EPA-EFE Ivica Dačić - Ja prosto ne mogu da verujem da tako moćne zemlje ne mogu da utiču ...

Grupa divljih Albanaca čeka Hana ispred Delegacije EU u Prištini: Mi smo za reciptocitet, potrebne su vam vize za ...

Pink - 03.12.2018

Albanci smatraju da za situaciju na Kosovu nije kriva samo unutrašnja politika, već i sama EU. Grupa Albanaca okupila se danas ispred sedišta Delegacije EU u Prištini, kako bi izrazili "ogorčenje odugovlačem" vizne liberalizacije za Kosovo.

Priština nema šta da demantuje, Dačić poručio: 11 država je zvanično povuklo priznanje Kosova

Telegraf - 03.12.2018

Jedno vreme su govorili da sam ludi i lažem, a sad su sami počeli da objavljuju - rekao je Ivica Dačić Ministar spoljnih poslova potvrdio je da su 11. država koja je privukla priznanje nezavisnosti i dodao da Priština nema osnovu da ga demantuje.

Čekaju Hana ispred zgrade EU u Prištini! Ne daju mu da uđe na Kosovo! (FOTO)

ALO - 03.12.2018

Han će u Prištini danas razgovarati sa političkim liderima Hašimom Tačijem, Kadri Veseljijem i Ramušom Haradinajem Grupa Albanaca iz Glogovca okupila se danas pre podne ispred sedišta Delegacije EU u Prištini, uoči dolaska evropskog komesara Johanesa Hana , popodne, da bi mu ...

Počeo sastanak Vučića i Hana

Novosti - 03.12.2018

Predsednik Srbije sastao se pre podne sa evropskim komesarom Johanesom Hanom Predsednik Srbije sastao se pre podne sa evropskim komesarom Johanesom Hanom. Hanov susret s predsednikom Vučićem nije zvanično najavljen.

Otkriveno zašto je Han u Srbiji, mnogima se ovo NEĆE DOPASTI!

ALO - 03.12.2018

Šefica Kancelarije EU na Kosovu Natalija Apostolova je rekla da će poruka komesara EU za proširenje Johanesa Hana tokom njegove današnje posete Prišini biti jasna - da treba da se ukinu takse za srpsku robu, javlja Klan Kosova.

Apostolova: Han dolazi s jasnom porukom - ukinuti takse

Pink - 03.12.2018

Šefica Kancelarije EU na Kosovu Natalija Apostolova je rekla da će poruka komesara EU za proširenje Johanesa Hana tokom njegove današnje posete Prišini biti jasna - da treba da se ukinu takse za srpsku robu, javlja Klan Kosova.

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA HANOM: Srbija je spremna da nastavi dijalog, nakon što Priština povuče neodgovorne poteze! HAN: ...

Pink - 03.12.2018

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa evropskim komesarom za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom sa kojim je razgovarao o potezima Prištine, kojima su uvedene i povećane takse na proizvode iz Srbije i BiH, kao i o regionalnoj ...

Vučić i Han o merama Prištine

Vesti Online - 03.12.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je komesara Johanesa Hana na moguće posledice neodgovornog poteza Prištine o povećanju taksi na srpsku robu, što može voditi punoj destabilizaciji regiona, te potvrdio spremnost na nastavak dijaloga u Briselu nakon što Priština povuče ...

Han se neće sastati sa poslanicima Srpske liste? Otputovao u Prištinu posle susreta sa predsednikom Srbije

Telegraf - 03.12.2018

Poslanici su se juče zatvorili u kosovski parlament u očekivanju da se sa njim sretnu - javlja prištinska televizija KTV Evropski komesar za proširenje se neće sastati sa poslanicima koji su se zatvorili u prostorijama poslaničke grupe u parlamentu Kosova.

Han objavio poruku koju nosi u Prištinu

Vesti Online - 03.12.2018

Evropski komesar Johanes Han poručio je danas da će sagovornike u Prištini pozvati da odblokiraju regionalnu saradnju i trgovinu i ukazati da je potrebno što pre se vratiti dijalogu. Tweet EPA/Malton Dibra Johanes Han On je to napisao na društvenoj mreži Tviter posle sastanka sa ...

VUČIĆ ZAHVALIO HANU NA PODRŠCI: Preko njega poslao u Prištinu MOĆNU PORUKU

Espreso - 03.12.2018

Vučić je zahvalio Hanu na razumevanju situacije i na želji da problem reši, kao i na njegovoj pomoći Srbiji na evropskom putu, naglasivši da je za dalji napredak regiona ključno očuvanje mira i stabilnosti Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, u razgovoru sa ...

Han: Pozvaću Prištinu da odblokira regionalnu saradnju

Novi Magazin - 03.12.2018

Evropski komesar za proširenje Johanes Han saopštio je danas da se odlukom Prištine o uvodjenju taksi na robu iz Srbije i BiH ugrožava Centralnoevropski sporazum o slobodnoj trgovini i rekao da će pozvati kosovske vlasti da odblokiraju regionalnu trgovinu i saradnju.

Han se neće sastati sa predstavnicima Srpske liste?

Vesti Online - 03.12.2018

Prištinska KTV tvrdi da se evropski komesar za proširenje Johanes Han danas u Prištini neće sastati sa predstavnicim Srpske liste, koji su od nedelje u parlamentu. Tweet EPA/Malton Dibra Johanes Han Navodi se da će se Han sastati sa predstavnicima privremenih kosovskih ...

Han pred odlazak u Prištinu objavio važnu poruku koja će sve obradovati sve Srbe!

ALO - 03.12.2018

On je to napisao na društvenoj mreži Tviter Evropski komesar Johanes Han poručio je danas da će sagovornike u Prištini pozvati da odblokiraju regionalnu saradnju i trgovinu i ukazati da je potrebno što pre se vratiti dijalogu.

SAMO JAKO! HAN nakon sastanka s VUČIĆEM ide na KOSOVO da ZAVRĆE RUKE HARADINAJU I TAČIJU

Espreso - 03.12.2018

Pozvaću moje sagovornike na Kosovu da odblokiraju regionalnu saradnju i trgovinu i naglasiti potrebu za povratak dijalogu Evropski komesar za proširenje Johanes Han saopštio je danas da se odlukom Prištine o uvođenju taksi na robu iz Srbije i BiH ugrožava Centralnoevropski ...

Vučić: Potezi Prištine vode ka punoj destabilizaciji regiona

Novi Magazin - 03.12.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, u razgovoru sa ;evropskim komesarom za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom, da je povećanjem taksi na srpsku robu, koje je uvela Priština, dodatno prekršen sporazum CEFTA i da te mere vode ka punoj ...

Vučić se posle podne obraća javnosti

Mondo - 03.12.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se u 18.15 javnosti povodom susreta sa evropskim komesarom Johanesom Hanom, saopšteno je iz Press službe predsednika. Vučić je danas više od dva sata razgovarao sa Hanom i upozorio ga na posledice koje mere Prištine oko povećanja taksi ...

Večeras vanredno obraćanje predsednika Vučića

Telegraf - 03.12.2018

On se danas sastao sa evropskim komesarom za proširenje, Johanesom Hanom, i upozorio ga na moguće posledice "neodgovornog poteza Prištine Predsednik Srbije, , obratiće se javnosti večeras, povodom poteza kojim su uvedene i povećane takse na proizvode iz Srbije i BiH, kao i o ...

Vučić: Srbija neće uzvraćati bilo kakvim kontramerama; Han: Pozvaću Prištinu da odblokira saradnju i trgovinu u regionu

Novosti - 03.12.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je komesara Johanesa Hana na moguće posledice neodgovornog poteza Prištine o povećanju taksi na srpsku robu, što može voditi punoj destabilizaciji regiona Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je komesara Johanesa Hana na moguće ...

Vučić nakon razgovora sa Hanom odlučio šta će biti sa Kosovom!

ALO - 03.12.2018

Predsednik je saopštio komesaru kakve korake će preduzeti prema Prištini. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je komesara Johanesa Hana na moguće posledice neodgovornog poteza Prištine o povećanju taksi na srpsku robu, što može voditi punoj destabilizaciji regiona, te ...

Aktivisti civilnog društva: Han da traži vizu za ulazak na Kosovo

Novi Magazin - 03.12.2018

Grupa aktivista civilnog društva i građana iz opštine Glogovac postavila je danas ispred zgrade Evropske unije u Prištini plakat na kome od komesara za proširenje i dobrosusedske odnose EU Johanesa Hana zahteva da traži vizu za ulazak na Kosovo.

Predugo sa Vučićem: Priština će morati da čeka Hana

Vesti Online - 03.12.2018

Zbog nenajavljene posete Beogradu i razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u trajanju od oko dva sata, skoro svi sastanci evropskog komesara za proširenje i susedsku politiku Johanesa Hana sa predstavnicima vlasti u Prištini su pomerani.

Zbog dvočasovnog razgovora s Vučićem, Tači i ostala ekipa će malo PRIČEKATI!

ALO - 03.12.2018

Takođe i sastanak sa predsednikom takozvane kosovske skupštine Kadrijem Veseljijem je pomeren, kako je najavljeno, sa 14 na 14:30 časova Zbog posete Beogradu i dvočasovnog razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, skoro svi sastanci evropskog komesara za proširenje i ...

Lično ću dati sve od sebe da takse prištinskih vlasti budu što pre ukinute: Johanes Han se sastao sa poslanicima Srpske ...

Telegraf - 03.12.2018

Han je na sastanku rekao da takse koje su uvele prištinske vlasti nisu prihvatljive i da će on dati sve od sebe da budu ukinute što pre Kako Telegraf saznaje, poslanici sastali su se večeras u Prištini sa evropskim komesarom za proširenje .

Han se sastao sa predstavnicima Srpske liste (FOTO)

ALO - 03.12.2018

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Has sastao se večeras sa predstavnicima Srpske liste u kosovskoj skupštini. Sastanku je prisustvovala i predstavnica EU u Prištini Natalija Apostolova.

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA HANOM: Saopštiću vam loše vesti, Albanci formiraju vojsku 14. decembra!

Espreso - 03.12.2018

Han je nakon kraće posete Beogradu otputovao u Prištinu na sastanak sa predstavnicima kosovskih vlasti Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaro je sa Evropskim komesarom za proširenje i susedsku politiku Johanesom Hanom o potezima Prištine, kojima su uvedene i povećane takse ...

Vučić: NIKADA NEĆEMO PRIZNATI KOSOVO!

Mondo - 03.12.2018

Posloe razgovora Johanesa Hana u Beogardu i Prištini situacija se još zakomlikovala. Priština kaže da "ne ukida takse do priznanja" i da formira vojsku, a Beograd da priznjanja neće biti. Dve loše vesti došle su danas iz Prišine, ne samo za Srbniju.

Simić: Han zabrinut zbog mera Prištine, ne očekuje skoro ukidanje

Novosti - 03.12.2018

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je da je evropski komesar za proširenje Johanes Han na sastanku sa poslanicima Srpske liste izrazio zabrinutost zbog taksi Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je da je evropski komesar za proširenje Johanes Han na sastanku ...

Otišao u Prištinu da zavrće ruke Šiptarima, a umesto toga im doneo poklon!

ALO - 03.12.2018

Umesto da izvrši pritisak na Prištinu kako bi privremene institucije ukinule takse na robu iz Srbije i BiH, predstavnik Evropske komisije za proširenje Johanes Han, rekao je Albancima da očekuje da će Kosovo dobiti viznu liberalizaciju do 2020. godine.

JOHANES HAN OKRENUO LEĐA SRBIJI: Umesto da zaustavi LUDILO Albanaca, pohvalio ih i obećao POKLON!

Espreso - 03.12.2018

Na konferenciji za medije rekao je da šest zemalja Zapadnog Balkana imaju evropsku perspektivu Umesto da izvrši pritisak na Prištinu kako bi privremene institucije ukinule takse na robu iz Srbije i BiH, predstavnik Evropske komisije za proširenje Johanes Han , rekao je Albancima ...

Han poručio Prištini: Ukinite takse; Haradinaj: Takse padaju kada Srbija prizna nezavisnost Kosova

Novosti - 03.12.2018

Komesar za proširenje EU Johanes Han je u Prištini izjavio da je tokom posete Beogradu i Prištini stranama ponudio ideje kako da reše pitanje slobodne trgovine u regionu ne dajući detalje tih predloga Komesar za proširenje i dobrosusedske odnose EU Johanes Han je u Prištini ...

Simić: Han zabrinut zbog mera Prištine, ne očekuje skoro ukidanje

Pink - 03.12.2018

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je da je evropski komesar za proširenje Johanes Han na sastanku sa poslanicima Srpske liste izrazio zabrinutost zbog taksi koje je Priština uvela na robu iz centralne Srbije i istakao da se EU protivi takvim merama i da će se ...

Članovi Srpske liste prespavali u skupštini: Han danas sa Vučićem, pa u Prištini: CILJ - UKINUTI TAKSE!

Srbija Danas - 03.12.2018

Han će se u Beogradu, tokom ranog prepodneva, sastati sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem, nakon čega odlazi u Prištinu, gde će razgovarati sa tzv. kosovskim predsednikom i tzv. premijerom Hašimom Tačijem i Ramušem Haradinajem.

PRIŠTINSKI MEDIJI OSULI PALJBU PO HANU: Bolje da ne dolaziš RASISTO, mi smo zatvorenici koje MUČITE!

Srbija Danas - 03.12.2018

Na stolu će biti i zahtev Evropske unije da Kosovo ukine takse od 100 odsto na proizvode iz Srbije i BIH, zbog čega se Han našao na meti kosovskih medija. U svom komentaru, jedan šiptarski portal nazvao je Hana "rasistom" koji želi da Kosovo izoluje od ostatka sveta, a takođe je ...

Dačić o jedanaestom povlačenju priznanja Kosova: Šta ima Priština da me demantuje, sami su objavili

Srbija Danas - 03.12.2018

Dačić je novinarima u Beogradu rekao da, imajući u vidu situaciju u odnosima Beograda i Prištine, nije hteo dodatno da izaziva nove nestabilnost pa povlačenje priznanja nije ni objavio, već da je prištinska štampa objavila notu koju su Solomonska ostrva poslala ministarstvu ...

Završen sastanak Hana i Vučića! U TOKU BORBA ZA KOSOVO! Cilj je JEDAN!

Srbija Danas - 03.12.2018

Evropski komesar EU za proširenje i susedsku politiku Johanes Han i predsednik Srbije Aleksandar Vučić imali su sastanak u Predsedništvu Srbije. Kako je Haradinaj dobio šamar od Brisela? Očekivao podršku, a dobio BRUTALAN ODGOVOR! Tema sastanka bila je podizanje taksi na srpske ...

NAKON SASTANKA: Predsednik Srbije izjavio da neće biti kontramera, a Han poziva Prištinu da odblokira saradnju

Srbija Danas - 03.12.2018

Evropski komesar Johanes Han poručio je danas da će sagovornike u Prištini pozvati da odblokiraju regionalnu saradnju i trgovinu i ukazati da je potrebno što pre se vratiti dijalogu. Dačić o jedanaestom povlačenju priznanja Kosova: Šta ima Priština da me demantuje, sami su ...

NIKO NE MOŽE DA KONTROLIŠE PRIŠTINU?! Ko onda može?

Pravda - 03.12.2018

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da od posete evropskog komesara Johanesa Hana očekuje da pokaže da li međunarodna zajednica može da utiče na Prištinu ili ne. "Ja prosto ne mogu da verujem da tako moćne zemlje ne mogu da utiču na Prištinu, to mi deluje kao ...