TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Siman i Rivaldo izbacili Engleze

Blic - 22.06.2002

ŠIZUOKA - Nesmotrenost golmana Dejvida Simana u 50. minutu, posle loba Ronaldinja sa preko 30 metara, koštala je reprezentaciju Engleske poraza od 1:2 protiv Brazila u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. 'Karioke' su tako preskočile do sada najvišu prepreku, a na putu do finala i pete titule očekuje ...

Bekam protiv Ronalda

Blic - 21.06.2002

ŠIZUOKA - U gradu Šizuoki, koji se nalazi u podnožju vulkanske planine Fudži, simbola Japana, igra se prvi četvrtfinalni meč na Mondijalu. Brazil protiv Engleske. Rivaldo i Ronaldo protiv Bekama i Ovena, južnoamerički div protiv kolevke fudbala. Ipak, neko mora da se oprosti od Mondijala.

Skolari: Englezi imaju Rivalda

Blic - 20.06.2002

HAMAMACU - Brazilski golman Markos odbacio je Englesku kao ozbiljnog protivnika 'karioka' u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. - Svaki dan igramo trening utakmice sa našim rezervistima i mogu da vam kažem da su oni bolji od engleske reprezentacije.

Ako nas Englezi dobiju postaće prvaci sveta

Blic - 19.06.2002

HAMAMACU - Brazilci su sa impresivnim skorom od četiri pobede i gol razlikom 13:3 došli do četvrtfinala, gde ih u petak čeka prvi kamen za spoticanje - Engleska. - Pobedite nas i bićete prvaci sveta. Računica je prosta, jer ne vidim reprezentaciju koja je ispred Brazila i Engleske.

Rivaldo i Ronaldo stigli do Engleza

Blic - 18.06.2002

KOBE - Bledu sliku iz prvog poluvremena Brazilci su ispravili u nastavku preko Rivalda i Ronalda za pobedu od 2:0 protiv Belgije i plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva. - Divno je videti da je čitav stadion bio u žutom i da su svi navijali za nas. Bilo je veličanstveno, kao u Rio de Žaneiru.

Skolarija plaši odbrana

Blic - 17.06.2002

KOBE - Brazilski selektor Luis Felipe Skolari organizovao je specijalnu video-projekciju za svoje odbrambene igrače, kako bi im ukazao na katastrofalne greške u meču sa Kostarikom (5:2). 'Karioke' danas (13.30) igraju u osmini finala protiv Belgije, a Skolari je svestan da će ih repriza takvih ...