TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Milošević: Odluka o povlačenju je definitivna

Blic - 22.07.2006

Ni jučerašnja najava novog selektora Srbije Havijera Klementea da će pokušati da odgovori centarfora Osasune od napuštanja državnog tima nije promenila mišljenje rekordera po broju igara u plavom dresu. - Odluku o povlačenju iz reprezentacije sam doneo još pre odlaska na Svetsko prvenstvo, tako da ...

Savi ne dam da ide u penziju

Blic - 22.07.2006

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću imati priliku da vodim reprezentaciju Srbije. Ovo je za mene najveći izazov dosad. Zahvalan sam predsedniku Terziću, ali i celom narodu Srbije što ste me ovako lepo dočekali. Znam da od ovog trenutka počinje nova istorija srpskog fudbala, ali ne zaboravljam ...

U Srbiji zbog avanture

Blic - 21.07.2006

- Prvo, bio sam iznenađen ponudom i hrabrim nastupom predstavnika vašeg fudbalskog saveza. Odlučili su da me dobiju po svaku cenu i to mi se dopalo jer znam da Srbija nije bogata zemlja. Tako ste me pridobili. Ako novac koji ću dobiti na klupi Srbije uporedim sa ugovorom koji sam mogao da dobijem u ...

Klemente neće da mu drugi prave tim

Blic - 20.07.2006

- Sa Špancem smo u kontaktu poslednjih deset dana, a čuvali smo njegovo ime kao tajnu zbog raznih informacija i sugestija koje su stizale sa više strana. Proveo sam dva dana na Majorki, prvi razgovor trajao je oko šest sati, a Klementea je interesovalo bukvalno sve, od politike preko ekonomije do ...

Havijer će sigurno oduševiti Srbe

Blic - 20.07.2006

Levo krilo Crvene zvezde, Majorke, Atletika iz Madrida i Marseja kaže da je za tri meseca saradnje uspostavio sjajan odnos sa Malim Napoleonom. - U Marsej sam otišao upravo na insistiranje Klementea koji je tada vodio ekipu, i mogu da kažem da smo odmah uspostavili prijateljski odnos.

Odvedi nas na Evro 2008!

Blic - 19.07.2006

Goran Gavrančić, fudbaler Dinama iz Kijeva pozdravlja dolazak iskusnog stručnjaka na klupu crvenih. - Moj klub je prošle godine tražio trenera. Činjenica je da ovde nikada ranije stranac nije bio trener, ali koliko znam, Klemente je bio ozbiljan kandidat da sedne na klupu Dinama iz Kijeva.

Kad Klemente priča, svi ćute

Blic - 19.07.2006

- Vrlo rado ću se odazvati pozivu novog selektora, u slučaju da stigne poziv - kaže Ivica Dragutinović. - Imam još tri godine ugovora sa Seviljom i kao profesionalac na raspolaganju sam ako se proceni da sam potreban A reprezentaciji.

Srbiju vodi iz kuće u Bilbaou

Blic - 19.07.2006

- Planirano je da se zadržim do kraja EP 2008, na koje ćemo se, duboko sam uveren, plasirati - izjavio je Klemente kome je Atletik posle otkaza isplatio 300 hiljada evra. Razgovori između Klementea i predsednika FS Srbije Zvezdana Terzića na Palma de Majorki trajali su tri dana.

Mali Napoleon veliki trener

Blic - 18.07.2006

Španski stručnjak rođen pre 56 godina u Barakaldu na klupu reprezentacije Srbije dolazi samo deset dana posle otkaza u Atletiku iz Bilbaa. I ovaj put, visoku cenu platio je zbog kritika na račun predsednika Fernanda Lamikiza.

Klementeu milion evra za vernost

Blic - 18.07.2006

Savo Milošević, bivši kapiten reprezentacije, dobro poznaje Havijera Klementea koji mu je bio trener dok je igrao za ekipu Espanjola iz Barselone. - Klemente je pravi džentlmen i veoma dobro se razume fudbal što potvrđuju i njegovi dosadašnji angažmani u Španiji i Francuskoj.