TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Radnici Kostolca nastavili protest

B92 - 01.08.2004

Kostolac -- Radnici kostolačkih površinskih kopova protestovali su i u nedelju ujutro simboličnom blokadom separatora. Protest je održan zbog toga što je prema planu EPS-a predviđeno da se površinski kopovi izdvoje u samostalna preduzeća.

Najava blokade auto-puta

Blic - 31.07.2004

Više stotina radnika delova JP 'Površinski kopovi' u Kostolcu i JP 'Termoelektrana' okupilo se juče ispred zgrade Direkcije na protestnom zboru, tražeći da se ispune zahtevi koje je Štrajkački odbor uputio Vladi i predsedniku Srbije, kao i rukovodstvu EPS-a.

Protest radnika "Kostolca"

B92 - 31.07.2004

Kostolac -- Zaposleni u pet kostolačkih preduzeća koja treba da budu izdvojena iz EPS protestovali su i u subotu. Radnici zahtevaju hitno zaustavljanje procesa restrukturiranja do postizanja dogovora sindikata zaposlenih, poslovodstva i Vlade Srbije o socijalnom programu.

Nastavlja se protest radnika Kostolca

B92 - 30.07.2004

Kostolac -- Štrajkački odbor JP "Površinski kopovi Kostolac" saopštio je da će se protest radnika nastaviti u subotu ujutru. Protest će biti nastavljen okupljanjem ispred zgrade Direkcije preduzeća. Po rečima člana Štrajkačkog odbora Ljubiše Lazića, na zboru će biti odlučeno o daljem potezu ...

Radnici upali u Direkciju kopova

B92 - 29.07.2004

Kostolac -- Oko 300 radnika kombinata "Kostolac" upalo je oko 15 sati u zgradu Direkcije JP Površinski kopovi Kostolac. Međutim, ubrzo su se, prema rečima Ljubiše Lazića iz štrajkačkog odbora, radnici povukli iz zgrade direkcije: "U zgradi nema apsolutno nikoga.

Generalni štrajk i u TE Kostolac?

B92 - 27.07.2004

Beograd -- Radnici TE i Površinskih kopova Kostolac najavili su za 29. jul generalni protest. Protest su najavili i radnici pet preduzeća iz sastava EPS iz Kostolca koji treba da se izdvoje iz EPS. "Danas smo drugi put uputili naše zahteve predstavnicima Vlade i ako ne počnu pregovori, 29.