TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NBS ignorisala zahteve policije o Agrobanci

S media - 12.08.2012

NBS ignorisala zahteve policije o Agrobanci Kriminalistička policija je 23. septembra prošle godine uputila zahtev Narodnoj banci Srbije da joj dostavi izveštaj o vanrednoj kontroli poslovanja Agrobanke, ali su iz NBS ignorisali dopis dve ...

Nisam bežao, odmarao sam se!

ALO - 12.08.2012

Milan Antonić, sin Dušana Antonića uhapšenog u aferi „Agrobanka“, koji je juče došao u Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal, tvrdio je na saslušanju da nije bio u bekstvu, već na letovanju u Crnoj Gori.

Agrobanka: Šamar bankarstvu Srbije

Mondo - 12.08.2012

Iako se još sa sigurnošću kada je nastao gubitak Agrobanke, ključno pitanje je ko će da nadoknadi gubitak malim akcionarima. U slučaju "Agrobanke" još nije jasno kada je napravljen gubitak od 300 miliona evra, niti kako je brzo urušena ...

NBS ignorisala zahteve policije o Agrobanci

Blic - 12.08.2012

Kriminalistička policija je 23. septembra prošle godine uputila zahtev Narodnoj banci Srbije da joj dostavi izveštaj o vanrednoj kontroli poslovanja Agrobanke, čiji čelnici su sada osumnjičeni za zloupotrebe kojima su za više od 300 ...

Afera Agrobanka: Kredite “češlja“ istražni sudija

Novosti - 12.08.2012

Ove nedelje saslušavanje svedoka u slučaju zloupotreba u Agrobanci teških 300 miliona evra ISTRAŽNI sudija Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu počeće ove nedelje da saslušava svedoke u slučaju zloupotreba u „Agrobanci“ teških više od ...

Cvetković postavio partnera da čuva državni novac!

Vesti Online - 12.08.2012

Državni interes u Agrobanci branio je Zvonimir Nikezić, vlasnik konsultantske kuće "CES Mekon", poslovni partner bivšeg premijera Mirka Cvetkovića. A upravo je Nikezić, inače član UO Agrobanke, 2010.

Milan Antonić došao u tužilaštvo

Glas javnosti - 11.08.2012

BEOGRAD - Osumnjičeni u aferi "Agrobanka" Milan Antonić došao je danas u Tužilaštvo za organizovani kriminal. Antonić bi trebalo da bude saslušan i posle toga će biti doneta odluka o predlogu tužilaštva da mu bude određen pritvor.

"Srbija je veoma nesrećna zemlja"

B92 - 11.08.2012

Guča -- Predsednik LDP Čedomir Jovanović rekao je da je, tokom izborne kampanje, više puta ukazivao na probleme u Agrobanci i da je on za "politiku čistih računa". "Iz politike čistih računa proizilazi vrlo jasan stav prema kriminalu.

Jovanović: Za politiku čistih računa u "Agrobanci"

Blic - 11.08.2012

Predsednik Liberalno-demokratske partije i poslanik u Skupštini Srbije Čedomir Jovanović rekao je danas da je, tokom izborne kampanje, više puta ukazivao na probleme u "Agrobanci i da je on za "politiku čistih računa".

Milanu Antoniću pritvor 30 dana

Mondo - 11.08.2012

Milan Antonić, sin uhapšenog Dušana Antonića u aferi "Agrobanka", saslušan je danas i određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana, izjavio je Tanjugu tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Radisavljević:Milanu Antoniću određen pritvor do 30 dana

Blic - 11.08.2012

Milan Antonić, sin uhapšenog Dušana Antonića u aferi "Agrobanka", saslušan je danas i određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana, izjavio je Tanjugu tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Mirkov pajtos zlostavljao žene?!

ALO - 11.08.2012

Odgovor na pitanje koje javnost već nedeljama postavlja zašto je Zvonimir Nikezić, dugogodišnji saradnik bivšeg premijera Mirka Cvetkovića, “pobegao” iz Upravnog odbora Agrobanke samo tri meseca pre uvođenja prinudne uprave i otkrivanja ...

Nikezić: Šta sam mogao da uradim

B92 - 11.08.2012

Beograd -- Zvonimir Nikezić kaže da je posumnjao u nezakonite radnje Agrobanci, ali bez dokaza i samo na osnovu sumnji nije mogao da se obrati nadležnim državnim službama. "Ne mogu na bazi jednog dokaza da se obraćam nekome.

30 dana pritvora za osumnjičene za Agrobanku

Kurir - 11.08.2012

posebno će biti proveravani krediti koji do sada nisu vraćeni, a koje je "Agrobanka" odobravala preduzećima koja se nalaze u stečaju ili su u blokadi BEOGRAD - Osumnjičenima u aferi Agrobanka sudija Posebnog suda odeljenja Višeg suda u ...

Pritvor do mesec dana za osumnjičene u aferi "Agrobanka"

S media - 11.08.2012

Pritvor do mesec dana za osumnjičene u aferi "Agrobanka" Osumnjičenima u aferi "Agrobanka" određen pritvor u trajanju do 30 dana. Rok za žalbu 3 dana.

Agrobanka: Osumnjičeni u pritvoru

Prva Srpska TV - 11.08.2012

Osumnjičenima u aferi "Agrobanka" sudija Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor u trajanju do 30 dana na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal.

Milan Antonić se pojavio u Tužilaštvu

Prva Srpska TV - 11.08.2012

Milan Antonić osumnjičen u aferi "Agrobanka" pojavio se danas u Tužilaštvu i uskoro će početi njegovo sasalušanje - rekao je za specijalni tužilac Miljko Radisavljević.

Afera "Agrobanka": Milanu Antoniću određen pritvor do 30 dana

S media - 11.08.2012

Afera "Agrobanka": Milanu Antoniću određen pritvor do 30 dana Milanu Antoniću, posle saslušnja, određen pritvor do 30 dana. Pritvor određen i prethodno uhapšenima u aferi "Agrobanka". Policija traga za Slobodanom Ratkovićem.

Afera "Agrobanka": Milan Antonić na saslušanju, osumnjičeni u pritvoru

S media - 11.08.2012

Afera "Agrobanka": Milan Antonić na saslušanju, osumnjičeni u pritvoru U Tužilaštvu u toku saslušanje Milana Antonića. Uhapšenima u aferi "Agrobanka" određen pritvor do 30 dana.

Afera "Agrobanka": Milan Antonić se pojavio u Tužilaštvu, osumnjičeni u pritvoru

S media - 11.08.2012

Afera "Agrobanka": Milan Antonić se pojavio u Tužilaštvu, osumnjičeni u pritvoru Sin šefa Agrobanke Milan Antonić se pojavio u Tužilaštvu, uskoro počinje saslušanje. Osumnjičenima u aferi "Agrobanka" određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Milanu Antoniću određen pritvor

Kurir - 11.08.2012

Pritvor do 30 dana određen je protiv svih osam osumnjičenih za zloupotrebe u Agrobanci koji su saslušani u Specijalnom sudu BEOGRAD - Osumnjičenom u aferi "Agrobanka" Milanu Antoniću danas je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana, ...

Milan Antonić došao u tužilaštvo

Kurir - 11.08.2012

Antonić bi trebalo da bude saslušan i posle toga će biti doneta odluka o predlogu tužilaštva da mu bude određen pritvor BEOGRAD - Osumnjičeni u aferi "Agrobanka" Milan Antonić došao je danas u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Pritvor osumnjičenima, Milan Antonić na saslušanju

Prva Srpska TV - 11.08.2012

Osumnjičenima u aferi "Agrobanka" sudija Posebnog suda odeljenja Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor u trajanju do 30 dana na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal.

Milanu Antoniću pritvor do 30 dana

B92 - 11.08.2012

Beograd -- Milan Antonić, sin uhapšenog Dušana Antonića u aferi "Agrobanka", saslušan je i određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana, saznaje B92. Osmorici od osumnjičenih takođe je određen pritvor od 30 dana.

NBS: U “Agrobanci” krili pravo poslovanje

Novosti - 11.08.2012

Narodna banka Srbije još početkom 2011. otkrila probleme u "Agrobanci", a prinudnu upravu uvela tek krajem godine. Nije bilo sumnje u izveštaje koji su pokazali pozitivno poslovanje DA Agrobanka može imati problema u poslovanju Narodna ...

U toku je saslušanje Milana Antonića, sina uhapšenog šefa "Agrobanke"

Blic - 11.08.2012

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević izjavio je danas da je u toku saslušanje osumnjičenog u aferi "Agrobanka" Milana Antonića.

Sin šefa Agrobanke Milan Antonić se pojavio u Tužilaštvu, uskoro počinje saslušanje

Blic - 11.08.2012

BEOGRAD - Milan Antonić osumnjičen u aferi "Agrobanka" pojavio se danas u Tužilaštv i uskoro će početi njegovo sasalušanje - rekao je za "Blic" specijalni tužilav Miljko Radisavljević.

30 dana pritvora za osumnjičene za Agrobanku

Glas javnosti - 11.08.2012

BEOGRAD - Osumnjičenima u aferi Agrobanka sudija Posebnog suda odeljenja Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor u trajanju do 30 dana na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal, rečeno je u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Milan Antonić se pojavio u tužilaštvu

Mondo - 11.08.2012

Milan Antonić, jedan od osumnjičenih u slučaju Agrobanka, danas je došao u Tužilaštvo za organizovani kriminal. Ostalim osumnjičenim određen pritvor do mesec dana.

Afera Agrobanka: Pritvor do mesec dana za osumnjičene

Novosti - 11.08.2012

Osumnjičenima u aferi "Agrobanka" sudija Posebnog suda odeljenja Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor u trajanju do 30 dana. Posebno će biti proveravani krediti koji do sada nisu vraćeni BEOGRAD - Osumnjičenima u aferi "Agrobanka" ...

Jovanović za politiku čistih računa

RTS - 11.08.2012

Tokom izborne kampanje više puta sam ukazivao na probleme u "Agrobanci", rekao predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović i dodao da je on za "politiku čistih računa".

Milan Antonić u Tužilaštvu

RTS - 11.08.2012

Uhapšenima u aferi "Agrobanka" određen pritvor do mesec dana. Milan Antonić pojavio se u Tužilaštvu, nezvanično saznaje RTS. Slobodan Ratković u Hrvatskoj.

Odredjen pritvor Milanu Antoniću

Beta - 11.08.2012

Tweet BEOGRAD, 11. avgusta 2012. (Beta) - Osumnjičenom u aferi "Agrobanka" Milanu Antoniću u subotu je posle saslušnja odredjen pritvor do 30 dana, dok policija još traga za odbeglim Slobodanom Ratkovićem, prenela je Radio-televizija ...

Radisavljević: Milan Antonić se pojavio u Tužilaštvu

24online - 11.08.2012

Milan Antonić, sin uhapšenog Dušana Antonića u aferi "Agrobanka", pojavio se danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu i uskoro će početi njegovo saslušanje, izjavio je Tanjugu tužilac Miljko Radisavljević.

Određen pritvor Milanu Antoniću

Politika - 11.08.2012

BEOGRAD –Osumnjičenom u aferi „Agrobanka” Milanu Antoniu danas je posle saslušnja određen pritvor do 30 dana, dok policija još traga za odbeglim Slobodanom Ratkovićem, prenela je Radio-televizija Srbije (RTS).

Osumnjičeni u aferi "Agrobanka" u pritvoru do 30 dana

24online - 11.08.2012

Osumnjičenima u aferi "Agrobanka" sudija Posebnog suda odeljenja Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor u trajanju do 30 dana na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal, rečeno je Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Pritvor osmorici osumnjičenih u slučaju Agrobanke

Beta - 11.08.2012

Tweet BEOGRAD, 11. avgusta 2012. (Beta) - Pritvor do 30 dana odredjen je protiv svih osam osumnjičenih za zloupotrebe u Agrobanci koji su saslušani u Specijalnom sudu, izjavio je u subotu tužilac za organizovani kriminal Miljko ...

Milan Antonić došao u tužilaštvo

Beta - 11.08.2012

Tweet BEOGRAD, 11. avgusta 2012. (Beta) - Osumnjičeni u aferi "Agrobanka" Milan Antonić došao je u subotu u Tužilaštvo za organizovani kriminal, javila je Radiotelevizija Srbije.

Određen pritvor Milanu Antoniću

RTS - 11.08.2012

Milanu Antoniću, posle saslušnja, određen pritvor do 30 dana. Pritvor određen i prethodno uhapšenima u aferi "Agrobanka". Policija traga za Slobodanom Ratkovićem. 19.15 - Milanu Antoniću određen pritvor do 30 dana.

"RS nema veze sa aferom Agrobanka"

Vesti Online - 11.08.2012

Premijer RS Aleksandar Džombić negirao je tvrdnje predsednika Demokratske partije Dragana Čavića da afera beogradske "Agrobanke" ima svoj kriminalni krak u RS. Čavić je rekao da bi nadležne institucije trebalo da istraže taj slučaj.

Milan Antonić pritvoren

Novi Magazin - 11.08.2012

Milan Antonić, sin uhapšenog Dušana Antonića u aferi Agrobanka, saslušan je danas i određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana, izjavio je tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Milanu Antoniću pritvor od 30 dana

Vesti Online - 11.08.2012

Osumnjičenom u aferi "Agrobanka" Milanu Antoniću je posle saslušnja određen pritvor do 30 dana, dok policija još traga za odbeglim Slobodanom Ratkovićem, prenose beogradske agencije.

Afera Agrobanka: Opljačkali i Karla Bilta!

Vesti Online - 11.08.2012

Da je slučaj Agrobanke daleko je širi i opasniji nego što se čini svedoči i činjenica da je među oštećenima i niko drugi do švedski šef diplomatije Karl Bilt, otkriva za "Vesti" Branko Pavlović, beogradski advokat i bivši direktor Agencije ...

Milan Antonić u Tužilaštvu, biće saslušan

Novi Magazin - 11.08.2012

Osumnjičenima u aferi Agrobanka određen je pritvor u trajanju do 30 dana na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal. Milan Antonić pojavio se danas u Tužilaštvu u Beogradu i uskoro će početi njegovo saslušanje.

Afera Agrobanka: Pritvor za osmoricu osumnjičenih

Vesti Online - 11.08.2012

Pritvor do 30 dana određen je protiv svih osam osumnjičenih za zloupotrebe u Agrobanci koji su saslušani u Specijalnom sudu, izjavio je tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Antonić folirao da mu je pozlilo?!

ALO - 10.08.2012

Uhapšenom Dušanu Antoniću (64), bivšem predsedniku izvršnog odbora Agrobanke, kako „Alo!“ saznaje, pozlilo je juče u ranim jutarnjim satima u pritvoru u beogradskoj policiji.

Kriminalni krak afere Agrobanka vodi i u Srpsku?!

Kurir - 10.08.2012

Bivši direktor IRB Republike Srpske Milenko Pavlović, 25.maja prošle godine, u prisustvu premijera RS Aleksandra Džombića, potpisao u Banjaluci s tadašnjim predsednikom Izvršnog odbora "Agrobanke" Srbije Dušanom Antonićem, uhapšenim pre ...

Bivši član uprave "Agrobanke": Krupni igrači su na slobodi

Blic - 10.08.2012

Odgovornost za gubitke od 300 miliona evra u Agrobanci nikako ne snose uhapšeni predstavnici firmi “Hedkomerc” i “Drina timber”, jer su drugi zajmovi bili nekoliko puta veći, a vlasnici tih firmi nisu na spisku privedenih - tvrdi za "Blic" ...

Agrobanka: Antonićev sin se javio policiji

Mondo - 10.08.2012

Milan Antonić sin Dušana Antonića, koji je uhapšen u aferi "Agrobanka" javio se Direkciji policije i rekao da se nalazi na letovanju u Crnoj Gori, saznaje RTS. Antonić je rekao da će se javiti specijalnom tužiocu za organizovani kriminal.

Antonićev sin se javio policiji

B92 - 10.08.2012

Beograd -- Milan Antonić, sin Dušana Antonića, javio se policiji iz Crne Gore i rekao da će se javiti specijalnom tužiocu za organizovani kriminal zbog "afere Agrobanka".

Sin direktora "Agrobanke" javio se policiji sa letovanja u Crnoj Gori

Blic - 10.08.2012

Milan Antonić, sin Dušana Antonića koji je uhapšen u aferi "Agrobanka", javio se danas Direkciji policije i rekao da se nalazi na letovanju u Crnoj Gori, rečeno je u MUP-u Srbije.

Agrobanka: Da li je kasnila istraga

B92 - 10.08.2012

Beograd -- Svi saslušani u aferi Agrobanke negirali su krivicu, a B92 je istraživao koliko daleko sežu problemi Agrobanke i da li je istraga o malverzacijama odlagana.

Milan Antonić javio se policiji

Prva Srpska TV - 10.08.2012

Milan Antonić, sin Dušana Antonića koji je uhapšen u aferi "Agrobanka", javio se Direkciji policije i rekao da se nalazi na letovanju u Crnoj Gori, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Afera Agrobanka: Milanu Antoniću pritvor do 30 dana

Novosti - 10.08.2012

Milan Antonić, sin uhapšenog Dušana Antonića u aferi "Agrobanka", saslušan je danas i određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana. Isti pritvor već određen osmorici osumnjičenih BEOGRAD - Milan Antonić, sin uhapšenog Dušana Antonića u ...

Afera Agrobanka: Milan Antonić došao u Tužilaštvo, uskoro saslušanje

Novosti - 10.08.2012

Milan Antonić, sin uhapšenog Dušana Antonića u aferi "Agrobanka", pojavio se danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu i uskoro će početi njegovo saslušanje BEOGRAD - Milan Antonić, sin uhapšenog Dušana Antonića u aferi ...

"RS nema veze sa aferom Agrobanka"

B92 - 10.08.2012

Banjaluka -- Premijer RS Aleksandar Džombić negirao je tvrdnje predsednika Demokratske partije Dragana Čavića da afera beogradske "Agrobanke" ima svoj kriminalni krak u RS.

Veljović: Policija nije zadržavala istragu o Agrobanci

Kurir - 10.08.2012

Direktor policije izjavio da policija neće dozvoliti nikakve pritiske u istrazi BEOGRAD - Direktor policije Milorad Veljović izjavio je da policija neće dozvoliti nikakve pritiske u istrazi oko poslovanja "Agrobanke" , ističući da je reč o ...

Istraga za Agrobanku, Antonić mlađi letuje

Mondo - 10.08.2012

Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih Dušana Antonića i još devet lica u slučaju Agrobanke.

Istraga protiv osumnjičenih u aferi Agrobanka, Antonić se javio policiji sa letovanja

S media - 10.08.2012

Istraga protiv osumnjičenih u aferi Agrobanka, Antonić se javio policiji sa letovanja Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je danas istragu protiv 10 osoba zbog učešča u aferi "Agrobanka".

Džombić: Afera "Agrobanke" nema veze sa RS

Blic - 10.08.2012

Posle izjave Predsednika Demokratske partije Dragana Čavića da afera beogradske "Agrobanke" ima svoj kriminalni organak u Republici Srpskoj oglasio se premijer RS Aleksandar Džombić koji je demantovao Čavićeve navode.

Afera Agrobanka: Milan Antonić se javio policiji!

S media - 10.08.2012

Afera Agrobanka: Milan Antonić se javio policiji! Milan Antonić sin Dušana Antonića, koji je uhapšen u aferi "Agrobanka" javio se Direkciji policije i rekao da se nalazi na letovanju u Crnoj Gori, saznaje RTS.

Milan Antonić javio se policiji

Kurir - 10.08.2012

Direkciji policije javio se u petak popodne Milan Antonić sin Dušana Antonića, predsednika Izvršnog odbora "Agrobanke" i rekao da se nalazi na letovanju u Crnoj Gori BEOGRAD - Milan Antonić sin Dušana Antonića, koji je uhapšen u aferi ...

Afera Agrobanka: Milan Antonić se javio policiji

Novosti - 10.08.2012

Milan Antonić, sin Dušana Antonića koji je uhapšen u aferi "Agrobanka", javio se danas Direkciji policije i rekao da se nalazi na letovanju u Crnoj Gori BEOGRAD - Milan Antonić, sin Dušana Antonića koji je uhapšen u aferi "Agrobanka", ...

Milan Antonić se javio policiji

Danas - 10.08.2012

Beograd - Jedan od osumnjičenih u aferi Agrobanke Milan Antonić, sin uhapšenog bivšeg predsednika izvršnog odbora te banke Dušana Antonića, javio se policiji i tvrdi da nije pobegao i da se nalazi na letovanju u Crnoj Gori, prenela je RTS.

Tužilaštvo: Istraga o Agrobanci

B92 - 10.08.2012

Beograd -- Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu protiv predsednika Izvršnog odbora Agrobanke Dušana Antonića i još devetorice osumnjičenih. Oni se sumnjiče da su oštetili tu banku nezakonitim odobravanjem kredita.

Pokrenuta istraga protiv osumnjičenih u aferi Agrobanka

Blic - 10.08.2012

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je danas istragu protiv predsednika Izvršnog odbora Agrobanke Dušana Antonića i još devetorice osumnjičenih da su oštetili tu banku nezakonitim odobravanjem kredita.

Antonićev sin se javio policiji

Nadlanu - 10.08.2012

Antonić je rekao da će se javiti specijalnom tužiocu za organizovani kriminal, javio je RTS. Direkciji policije se u petak posle podne javio Milan Antonić, sin Dušana Antonića , predsednika Izvršnog odbora "Agrobanke", i rekao da se nalazi ...

Džombić: Afera "Agrobanka" nema veze sa RS

RTS - 10.08.2012

Premijer RS Aleksandar Džombić demantuovao navode Dragana Čavića da afera "Agrobanka" ima veze i sa Republikom Srpskom. Posle izjave predsednika Demokratske partije Dragana Čavića da afera beogradske "Agrobanke" ima svoj kriminalni organak ...

Sin direktora "Agrobanke" se javio policiji sa letovanja

24online - 10.08.2012

Milan Antonić, sin Dušana Antonića koji je uhapšen u aferi "Agrobanka", javio se danas Direkciji policije i rekao da se nalazi na letovanju u Crnoj Gori, rečeno je u MUP-u Srbije.

Direktor predlaže - Upravni odbor odlučuje

Politika - 10.08.2012

Prema zakonu, između ostalog, on odlučuje o plasmanima i zaduživanju, nadzire rad izvršnog odbora i identifikuje rizike kojima je banka izložena Veliki gubici kakve je napravila Agrobanka, od čak 300 miliona evra kako se procenjuje, mogli ...

Milan Antonić se javio policiji

Politika - 10.08.2012

Sin osumnjičenog Dušana Antonića, bivšeg predsednika Izvršnog odbora „Agrobanke”, tvrdi da se nalazi na letovanju u Crnoj Gori, iako u MUP-u pretpostavljaju da je on u Bosni Osumnjičeni Milan Antonić (34), sin osumnjičenog Dušana Antonića ...

Istraga protiv osumnjičenih u aferi Agrobanka

Beta - 10.08.2012

Tweet BEOGRAD, 10. avgusta 2012. (Beta) - Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je u petak istragu protiv predsednika Izvršnog odbora Agrobanke Dušana Antonića i još devetorice osumnjičenih da su oštetili tu banku nezakonitim ...

Afera "Agrobanka", pritvor za osumnjičene

RTS - 10.08.2012

Posle saslušanja kod istražnog sudije osmorici osumnjičenih određen pritvor do mesec dana saznaje RTS. Policija ispituje odgovornost i drugih osoba za koje se sumnja da su učestvovale u aferi.

Afera "Agrobanka", širi se istraga

RTS - 10.08.2012

Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osmorice uhapšenih u aferi "Agrobanke", rekao za RTS tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Milan Antonić se javio policiji

RTS - 10.08.2012

Milan Antonić sin Dušana Antonića javio se Direkciji policije i rekao da se nalazi na letovanju u Crnoj Gori. Antonić je rekao da će se javiti specijalnom tužiocu za organizovani kriminal.

Dačić najavio nova hapšenja u slučaju "Agrobanka"

R.S.Evropa - 10.08.2012

10:53 Dačić najavio nova hapšenja u slučaju "Agrobanka" 10:42 Trojica američkih vojnika ubijeni u Afganistanu 10:24 Podgorica: Iz Morače sigurno izvađena bomba iz rata 09:31 Alžirski diplomata Brahimi moguća zamjena za Annana 09:00 Grci ...

Milan Antonić javio se policiji

RTS - 10.08.2012

Milan Antonić sin Dušana Antonića, koji je uhapšen u aferi "Agrobanka" javio se Direkciji policije i rekao da se nalazi na letovanju u Crnoj Gori, saznaje RTS. Antonić je rekao da će se javiti specijalnom tužiocu za organizovani kriminal.

Pokrenuta istraga protiv osumnjičenih u aferi "Agrobanka"

Vesti Online - 10.08.2012

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu protiv predsednika Izvršnog odbora Agrobanke Dušana Antonića i još devetorice osumnjičenih da su oštetili tu banku nezakonitim odobravanjem kredita.

Antonićev sin se javio policiji, bio na letovanju

Novi Magazin - 10.08.2012

Milan Antonić, sin Dušana Antonića koji je uhapšen u aferi 'Agrobanka' javio se Direkciji policije i rekao da se nalazi na letovanju u Crnoj Gori.

Nikezić: Sumnjao sam u nezakonite radnje

Novi Magazin - 10.08.2012

Zvonimir Nikezić, vlasnik konsultantske kuće „Ces Mekon", čije ime se pominje u aferi oko Agrobanke, kaže za Press da nije hteo da bude remetilački faktor u banci.

Agrobanka: Biće uhapšeno još 30 ljudi

Vesti Online - 10.08.2012

Premijer Ivica Dačić je najavio nastavak istrage i nova hapšenja u slučaju "Agrobanka". Posle nove akcije iza rešetaka biće trideset odgovornih osoba, pišu "Novosti". "Nećemo o imenima.

Milan Antonić se javio policiji

Vesti Online - 10.08.2012

Milan Antonić sin Dušana Antonića, koji je uhapšen u aferi "Agrobanka" javio se Direkciji policije i rekao da se nalazi na letovanju u Crnoj Gori, saznaje RTS. Antonić je rekao da će se javiti specijalnom tužiocu za organizovani kriminal.

Nikezić: Nisam hteo da budem remetilački faktor u Agrobanci

Press - 10.08.2012

Otišao na vreme: Ime Zvonimira Nikezića, vlasnika konsultantske kuće „Ces Mekon", isplivalo je na videlo u aferi oko Agrobanke, koju je kao član Upravnog odbora napustio samo nekoliko meseci pre nego što je Narodna banka Srbije uvela ...

Bankar iza rešetaka

Danas - 09.08.2012

Do pre nekoliko meseci Agrobanka bila je jedna od najcenjenijih banaka u Srbiji, a njen lider, Dušan Antonić, jedan od najpoštovanijih bankara. Danas, Agrobanka je u bankrotu, a Antonić u zatvoru.

Dačić o aferi Agrobanka: Hapšenja će se nastaviti

Blic - 09.08.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić poručio je večeras da će hapšenja u vezi sa aferom Agrobanka biti nastavljena i da će svi koji su počinili krivična dela odgovarati, ali je demantovao izjavu potpredsednika Vlade Aleksandra Vučiča da je bilo ...

Afera Agrobanka: Trideset hapšenja za sporne zajmove

Novosti - 09.08.2012

Najavljuje se otkrivanje novih detalja i brojna privođenja. Antoniću nekoliko puta pozlilo u pritvoru. Potraga za njegovim sinom Milanom. Najveći dug banci vredan 100 miliona evra.

Afera Agrobanka: Potraga za Milanom Antonićem i Slobodanom Ratkovićem

Novosti - 09.08.2012

Policija traga za sinom bivšeg predsednika Izvršnog direktora “Agrobanke” Milanom Antonićem (34), kao i Slobodanom Ratkovićem (65). Saslušani osumnjičeni, određen pritvor do 48 sati BEOGRAD- U akciji rasvetljavanja svih nezakonitosti u ...

Direktori banke u pritvoru čekaju istragu

Danas - 09.08.2012

Beograd - Za osmoro osumnjičenih u aferi Agrobanka doneto je juče rešenje o zadržavanju od 48 sati, pošto su u policiji saslušani u prisustvu zamenika tužioca za organizovani kriminal.

Dačić najavio nastavak hapšenja

Kurir - 09.08.2012

Imamo puno jedinstvo u državnom rukovodstvu i siguran sam da će svi koji su počinili kriminalna dela odgovarati, rekao premijer i dodao da teret ekonomske krize sigurno neće biti prebačen na građane Srbije BEOGRAD - Premijer i ministar ...

Dačić najavio nastavak hapšenja zbog Agrobanke

S media - 09.08.2012

Dačić najavio nastavak hapšenja zbog Agrobanke Ivica Dačić najavio je danas nastavak hapšenja zbog zloupotreba u poslovanju Agrobanke. Premijer Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić najavio je danas nastavak hapšenja zbog ...

Dinkić: Nemoguće je da NBS nije znala za gubitke Agrobanke

S media - 09.08.2012

Dinkić: Nemoguće je da NBS nije znala za gubitke Agrobanke -Treba ispitati šta su prethodni guverner Dejan Šoškić i nadležna viceguvernerka Mira Erić Jović tada rekli vladi i da li su im na vreme rekli i dali su ih na vreme upozorili šta ...

Dinkić: Nemoguće da Šoškić nije znao

Mondo - 09.08.2012

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić tvrdi da je nemoguće da NBS nije znala za zloupotrebe i gubitke u Agrobanci. "Treba ići do kraja u istrazi i ispitati ko je odgovoran za gubitke od oko 300 miliona evra.

Dinkić: Nemoguće da Šoškić nije znao za Agrobanku

Kurir - 09.08.2012

Treba ispitati šta su prethodni guverner Dejan Šoškić i nadležna viceguvernerka Mira Erić-Jović tada rekli vladi i da li su im na vreme rekli i dali su ih na vreme upozorili šta se dešava u Agrobanci BEOGRAD - Ministar finansija i privrede ...

Dinkić: Nemoguće da Šoškić nije znao za Agrobanku

Glas javnosti - 09.08.2012

BEOGRAD - Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je u Beogradu da je "nemoguće" da Narodna banka Srbije (NBS) nije znala za zloupotrebe i gubitke u Agrobanci i naglasio da istražni organi treba da idu do kraja i ispitaju ko je ...

Vučić: Zahtevaću istragu zbog pomaganja u bekstvu

Kurir - 09.08.2012

Potpredsednik vlade najavio da će se na predmetu Agrobanka raditi još najmanje dva meseca i da će se videti da ima i "mnogo poznatih ljudi koji su umešani u ovu aferu iz oblasti ekonomije, ali i politike i nekih drugih sfera života BEOGRAD ...

Vučić: Zahtevaću istragu zbog pomaganja u bekstvu

Glas javnosti - 09.08.2012

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će na sednici Vlade tražiti odgovornost za ljude iz državnih organa koji su pomagali u bekstvu bivšem predsedniku Izvršnog odbora Agrobanke Dušanu Antoniću.

Vučić: Zahtevaću istragu zbog pomaganja u bekstvu Dušana Antonića

Blic - 09.08.2012

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će na sednici Vlade tražiti odgovornost za ljude iz državnih organa koji su pomagali u bekstvu bivšem predsedniku Izvršnog odbora "Agrobanke" Dušanu Antoniću.

Vučić: Zahtevaću istragu zbog pomaganja u bekstvu Dušana Antonića

Prva Srpska TV - 09.08.2012

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će na sednici Vlade tražiti odgovornost za ljude iz državnih organa koji su pomagali u bekstvu bivšem predsedniku Izvršnog odbora "Agrobanke" Dušanu Antoniću.

Agrobanka: Član UO ne zna za mahinacije!

Mondo - 09.08.2012

Bivši član Upravnog odbora Agrobanke Danilo Šuković tvrdi da je sve što je dolazilo do UO bilo čisto, i da nije upoznat sa mahinacijama. Šuković koji i član Saveta Vlade Srbije za borbu protiv korupcije Danilo Šuković izjavio je danas da ...

Šuković: Do Upravnog odbora Agrobanke stizalo sve čisto

S media - 09.08.2012

Šuković: Do Upravnog odbora Agrobanke stizalo sve čisto Bivši član UO Agrobanke Danilo Šuković kaže da je sve što je dolazilo do Upravnog odbora te banke "bilo čisto" i da ništa nije ukazivalo na korupciju.

Policija traga i za sinom bivšeg šefa "Agrobanke", Milanom Antonićem

Blic - 09.08.2012

U akciji rasvetljavanja svih nezakonitosti u poslovanju "Agrobanke" policija intenzivno traga za sinom bivšeg predsednika Izvršnog direktora te banke Milanom Antonićem (34), jednim od osnivača firme "Eso limb Gmbh" iz Beča, koja je osnivač ...

Šuković: Sve što je stizalo do Upravnog odbora Agrobanke bilo je čisto

Blic - 09.08.2012

Bivši član Upravnog odbora Agrobanke i član Saveta Vlade Srbije za borbu protiv korupcije Danilo Šuković izjavio je danas da je sve što je dolazilo do Upravnog odbora te banke "bilo čisto" i da ništa nije ukazivalo na korupciju.

Uhapšeni Dušan Antonić i više saradnika Agrobanke

Danas - 09.08.2012

Beograd - Policija je juče uhapsila više ljudi iz uprave ugašene Agrobanke i privatnih preduzeća Hedkomerc i Drina timber, koji su sinoć saslušani zbog učestvovanja u, kako se sumnja, nezakonitom odobravanju kredita koji su doveli do ...

Afera Agrobanka: Uhapšen Dušan Antonić i sedam njegovih saradnika

Novosti - 09.08.2012

Policija po nalogu tužilaštva privela osmoricu osumnjičenih u „Aferi Agrobanka“. Iza brave i: Slavoljub Korićanac, Branimir Uzelac, Vehbo Papić, Suad Hasović, Boban Labović, Miloš Uzelac i Bojan Zarić.

Osmoro uhapšenih zbog "Agrobanke"!

ALO - 09.08.2012

Bivši predsednik IO „Agrobanke“ Dušan Antonić je uhapšen sinoć kod graničnog prelaza Sremska Rača, kao osmi osumnjičeni za malverzacije u „Agrobanci“.

Vučić: Zahtevaću istragu zbog pomaganja u bekstvu Antoniću

S media - 09.08.2012

Vučić: Zahtevaću istragu zbog pomaganja u bekstvu Antoniću Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će lično zahtevati sprovođenje istrage protiv onih iz državnih organa koji su pomogli u bekstvu bivšem predsedniku ...

"Do UO Agrobanke stizalo sve čisto"

B92 - 09.08.2012

Beograd -- Bivši član UO Agrobanke Danilo Šuković kaže da je sve što je dolazilo do Upravnog odbora te banke "bilo čisto" i da ništa nije ukazivalo na korupciju. "Sve što je dolazilo na Upravni odbor bilo je čisto.

Vučić traži odgovornost Antonićevih pomagača

E-Novine - 09.08.2012

Aleksandar Vučić zarekao se da će na sednici Vlade tražiti odgovornost za ljude iz državnih organa koji su pomagali u bekstvu bivšem predsedniku Izvršnog odbora "Agrobanke" Dušanu Antoniću i najavio da će na tom slučaju raditi još najmanje ...

Potraga za Milanom Antonićem i Slobodanom Ratkovićem

Kurir - 09.08.2012

Pripadnici MUP-a intenzivno tragaju Milanom Antonićem (34) sinom bivšeg predsednika Izvršnog direktora te banke Dušana Antonića i za Slobodanom Ratkovićem (65), zamenikom direktora privrednog društva "Neadcommerce" BEOGRAD - U akciji ...

Afera Agrobanka: Otac uhapšen, za sinom se traga

S media - 09.08.2012

Afera Agrobanka: Otac uhapšen, za sinom se traga Policija traga za sinom bivšeg predsednika izvršnog direktora "Agrobanke" Milanom Antonićem (34), kao i Slobodanom Ratkovićem (65). Saslušani osumnjičeni, određen pritvor do 48 sati.

Policija traga za Antonićevim sinom

B92 - 09.08.2012

Beograd -- Osmoro osumnjičenih za "slučaj Agrobanka" su saslušani i određeno im je zadržavanje od 48 sati. Policija traga i za sinom prvog čoveka banke Dušana Antonića.

Potraga za Antonićevim sinom,pritvor osumnjičenima

Prva Srpska TV - 09.08.2012

U akciji rasvetljavanja svih nezakonitosti u poslovanju "Agrobanke" policija intenzivno traga za sinom bivšeg predsednika Izvršnog direktora te banke Milanom Antonićem (34), jednim od osnivača firme "Eso limb Gmbh" iz Beča, koja je osnivač ...

Milan Antonić se javio policiji

Beta - 09.08.2012

Tweet BEOGRAD, 10. avgusta 2012. (Beta) - Jedan od osumnjičenih u aferi Agrobanke Milan Antonić, sin uhapšenog bivšeg predsednika izvršnog odbora te banke Dušana Antonića, javio se policiji i tvrdi da nije pobegao i da se nalazi na ...

Zakazala kontrola "Agrobanke"

RTS - 09.08.2012

Odgovornost u slučaju "Agrobanke" nije samo na Izvršnom odboru, već su u sistemu kontrole poslovanja zakazali mnogi činioci, kaže za RTS berzanski posrednik Nenad Gujaničić.

Agrobanka – bankarska zvezda padalica

Politika - 09.08.2012

Pre pet godina banka je na tržištu vredela čak 360 miliona evra, prikupila je čak 130 miliona evra svežeg kapitala, a pred urušavanje na berzi je vredela svega sedam miliona evra Kako je propala Agrobanka? Kako se moglo dogoditi da banka ...

MUP traga za Milanom Antonićem

Politika - 09.08.2012

U bekstvu je sin uhapšenog bivšeg predsednika Izvršnog odbora, vlasnik privatnih preduzeća „Hed komerc” i „Drina timber”, koja duguju Agrobanci više od 530 miliona dinara Osumnjičenom Dušanu Antoniću (64), bivšem predsedniku Izvršnog ...

Osam osoba uhapšeno zbog zloupotreba u Agrobanci

Beta - 09.08.2012

Tweet BEOGRAD, 9. avgusta 2012. (Beta) - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je u četvrtak da je osam osoba uhapšeno zbog zloupotreba u poslovanju Agrobanke.

Upravnom odboru ništa nije bilo sumnjivo

Beta - 09.08.2012

Tweet BEOGRAD, 9. avgusta 2012. (Beta) - Bivši član Upravnog odbora Agrobanke i član Saveta Vlade Srbije za borbu protiv korupcije Danilo Šuković izjavio je u četvrtak da je sve što je dolazilo do Upravnog odbora te banke "bilo čisto" i da ...

Otac uhapšen, za sinom se traga

RTS - 09.08.2012

U toku potraga za Milanom Antonićem i Slobodanom Ratkovićem, za koje se sumnja da su umešani u aferu "Agrobanka". Bivši predsednik Izvršnog odbora banke Dušan Antonić i još semorica uhapšenih saslušani i određeno im je policijsko ...

Vučić:Zahtevaću istragu zbog pomaganja u bekstvu

24online - 09.08.2012

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučih izjavio je da će na sednici Vlade tražiti odgovornost za ljude iz državnih organa koji su pomagali u bekstvu bivšem predsedniku Izvršnog odbora "Agrobanke" Dušanu Antoniću.

Srbija: 'Agrobanka' početak čistke korumpiranih?

R.S.Evropa - 09.08.2012

„Agrobanka“ – prava meta nove srpske vlasti. Ističe prvi dan pritvora za osmoro osumnjičenih, kojima se na dušu stavlja da su svojim poslovanjem u ovoj banci ostvaraili neverovatan gubitak od 300 miliona evra.

Dačić najavio nastavak hapšenja zbog Agrobanke

Beta - 09.08.2012

Tweet BEOGRAD, 9. avgusta 2012. (Beta) - Premijer Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić najavio je u četvrtak nastavak hapšenja zbog zloupotreba u poslovanju Agrobanke i istakao da na gradjane Srbije sigurno neće biti ...

Osam osoba uhapšeno zbog zloupotreba u Agrobanci

Vesti Online - 09.08.2012

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je u četvrtak da je osam osoba uhapšeno zbog zloupotreba u poslovanju Agrobanke. Uhapšeni su predsednik Izvršnog odbora Agrobanke Dušan Antonić, članovi Izvršnog odbora Agrobanke Slavoljub ...

Potraga za Antonićevim sinom

Novi Magazin - 09.08.2012

Policija intenzivno traga za sinom bivšeg predsednika Izvršnog direktora Agrobanke Milanom Antonićem (34) u okviru rasvetljavanja svih nezakonitosti u poslovanju te banke, saopštio je MUP.

Vučić: Odgovaraće ko je pomogao Antoniću u bekstvu

Vesti Online - 09.08.2012

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će na sednici Vlade u četvrtak zatražiti odgovornost državnih čelnika koji su pomogli bivšem predsednik Izvršnog odbora Agrobanke Dušanu Antoniću u pokušaju da pobegne iz zemlje.

Pritvor za osumnjičene u slučaju Agrobanka

Novi Magazin - 09.08.2012

Osmoro osumnjičenih u aferi Agrobanka saslušani su u prisustvu zamenika tužioca za organizovani kriminal koji je odobrio donošenje rešenje o zadržavanju od 48 sati, saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Vučić: Bili smo pod pritiscima da obustavimo hapšenja

Novi Magazin - 09.08.2012

Tanjug Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da su na vladu vršeni pritisci da se obustavi hapšenje osumnjičenih u aferi Agrobanka. "Ova akcija je mnogo važnija nego što izgleda na prvi pogled.

NBS kriva za Agrobanku

Novi Magazin - 09.08.2012

Kako je Narodna banka Srbije dozvolila da se dogodi afera Agrobanka i pod čijim političkim pristiscima? Ovo pitanje je za člana Saveta za borbu protiv korupcije Jelisavetu Vasilić i predsednika Odbora Agencije za borbu protiv korupcije ...

Dačić najavio nastavak hapšenja zbog Agrobanke

Vesti Online - 09.08.2012

Premijer Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić najavio je nastavak hapšenja zbog zloupotreba u poslovanju Agrobanke i istakao da na građane Srbije sigurno neće biti prebačen teret ekonomske krize.

Antonićev sin pobegao još pre tri nedelje

Press - 09.08.2012

Poternica - Svi uhapšeni negirali krivicu. Policija traga za Milanom Antonićem (34), sinom prvog čoveka Agrobanke, i Slobodanom Ratkovićem (65) iz firme „Hedkomerc" Oni su osumnjičeni da su uz pomoć Dušana Antonića dobili povoljne kredite ...

"Šta je Šoškić javljao vladi?"

B92 - 08.08.2012

Beograd -- Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je za B92 da nisu tačne spekulacije da je on predložio osobu za mesto direktora Uprave za kontrolu NBS-a.

Ekskluzivno: Uhapšen Dušan Antonić na Sremskoj Rači

Kurir - 08.08.2012

BEOGRAD - Nekadašnji predsednik Izvršnog odbora Agrobanke Dušan Antonić uhapšen je na graničnom prelazu Sremska Rača oko 22 sata, potvrdio je Kuriru premijer i ministar policije Ivica Dačić.

Ekonomisti o aferi "Agrobanka": Hapšenja ne ugrožavaju finansijski sistem

Blic - 08.08.2012

Eskalacija afere "Agrobanka", hapšenja odgovornih lica i nestanak bivšeg čelnika te finansijske institucije Dušana Antonića, ne mogu da ugroze domaći finansijski sistem, ocenili su večeras ekonomski eksperti.

Afera Agrobanka: Sedmoro uhapšenih, Antonić pobegao iz Srbije

Novosti - 08.08.2012

U istrazi afere "Agrobanka" uhapšeno je sedam osoba. Bivši predsednik Izvršnog odbora "Agrobanke" Dušan Antonić je u bekstvu, najverovatnije van zemlje.

(Ne)očekivano: Priveden šef "Agrobanke" i sedmorica njegovih saradnika!

S media - 08.08.2012

(Ne)očekivano: Priveden šef "Agrobanke" i sedmorica njegovih saradnika! Dušan Antonić, bivši čelnik "Agrobanke", koji je bio u bekstvu, uhapšen na prelazu kod Sremske Rače, potvrdio za RTS premijer Ivica Dačić.

Uhapšen Antonić i njegovi saradnici

B92 - 08.08.2012

Beograd -- Bivši predsednik IO Agrobanke Dušan Antonić uhapšen oko 22 sata na graničnom prelazu kod Sremske Rače, na ulasku u zemlju, potvrđeno za B92 u Vladi Srbije.

Vučić: Tražiću odgovornost na Vladi

B92 - 08.08.2012

Beograd -- Aleksandar Vučić kaže za B92 da će već sutra na sednici Vlade zatražiti odgovornost državnih čelnika koji su pomogli Dušanu Antoniću da pobegne iz zemlje.

Vučić: Ogromni pritisci da se zaštiti Antonić

Kurir - 08.08.2012

Ta hobotnica koja je razarala našu zemlju mnogo godina unazad je funkcionisala. To u budućnosti ne sme da nam se događa, poručio potpredsednik Vlade Ne sumnjajte koliko je bilo pritisaka da se ovo zaustavi.

Antonić od Agrobanke dobio 600.000 evra

S media - 08.08.2012

Antonić od Agrobanke dobio 600.000 evra Dušan Antonić, nekadašnji predsednik IO Agrobanke, naveo je u intervjuu ko je kriv za minus od 300 miliona i priznaje da je od banke dobio 600.000 evra.

Afera Agrobanka: Antonić pobegao iz Srbije, sedmoro uhapšenih

Novosti - 08.08.2012

U istrazi afere "Agrobanka" uhapšeno je sedam osoba. Bivši predsednik Izvršnog odbora "Agrobanke" Dušan Antonić je u bekstvu, najverovatnije van zemlje U istrazi afere "Agrobanka" uhapšeno je sedam osoba, saznaje RTS.

"Finansijski sistem nije uzdrman"

B92 - 08.08.2012

Beograd -- Eskalacija afere Agrobanka, hapšenja odgovornih i nestanak bivšeg čelnika te banke Dušana Antonića ne mogu da ugroze domaći finansijski sistem, kažu ekonomisti.

Bivši šef Agrobanke uhapšen, privedeno još sedam osoba

Prva Srpska TV - 08.08.2012

Bivši predsednik izvršnog odbora "Agrobanke" Dušan Antonić, koji se nalazio u bekstvu, uhapšen je večeras, izjavio je Tanjugu tužilac za organizovni kriminal Miljko Radisavljević.

Dušan Antonić uhapšen na granici

E-Novine - 08.08.2012

Bivši predsednik IO Agrobanke Dušan Antonić uhapšen je u sredu uveče na graničnom prelazu Rača. Prethodno je javljeno da je napustio je Srbiju i da više nije dostupan policiji. U međuvremenu je uhapšeno sedam njegovih saradnika.

Akcionari: Uslove za propast "Agrobanke" stvorila država

Blic - 08.08.2012

Akcionari Agrobanke - strani ulagači sa sedištem u zemljama Evropske unije (EU) ocenili su danas da nije postojao nijedan razlog za propast "Agrobanke" i da je uslove za to veštački stvorila država kako bi oduzela imovinu ostalih akcionara.

Šef Agrobanke pobegao iz zemlje

S media - 08.08.2012

Šef Agrobanke pobegao iz zemlje Dušan Antonić, bivši čelnik Agrobanke, napustio je Srbiju i više nije dostupan policiji i pravosudnim organima. U međuvremenu uhapšeno troje ljudi iz Agrobanke.

(Ne)očekivano: Šef Agrobanke pobegao iz zemlje!

S media - 08.08.2012

(Ne)očekivano: Šef Agrobanke pobegao iz zemlje! Dušan Antonić, bivši čelnik Agrobanke, napustio je Srbiju i više nije dostupan policiji i pravosudnim organima. U međuvremenu pet njegovih saradnika je lišeno slobode.

Šef Agrobanke pobegao iz Srbije

Blic - 08.08.2012

Bivši predsednik izvršnog odbora "Agrobanke" Dušan Antonić napustio je Srbiju, a pet njegovih saradnika je lišeno slobode, rečeno je danas Tanjugu u MUP-u Srbije Akcija se odvija u saradnji sa Tužilaštvom.

Antonić uhapšen na granici, ko su pomagači?

Mondo - 08.08.2012

Radio televizija Srbije javila je večeras da je uhapšen bivši predsednik izvršnog odbora "Agrobanke" Dušan Antonić koji je bio u bekstvu. Ovo je javnom servisu potvrdio premijer i ministar policije Ivica Dačić.

Dinkić: Nemoguće je da NBS nije znala za gubitke Agrobanke

Blic - 08.08.2012

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je danas u Beogradu da je "nemoguće" da Narodna banka Srbije (NBS) nije znala za zloupotrebe i gubitke u "Agrobanci" i naglasio da istražni organi treba da idu do kraja i ispitaju ko je ...

(Ne)očekivano: Šef Agrobanke pobegao iz zemlje, uhapšeno sedam njegovih saradnika!

S media - 08.08.2012

(Ne)očekivano: Šef Agrobanke pobegao iz zemlje, uhapšeno sedam njegovih saradnika! Dušan Antonić, bivši čelnik Agrobanke, napustio je Srbiju i više nije dostupan policiji i pravosudnim organima.

Bivši šef Agrobanke uhapšen, privedeno još sedam osoba

Blic - 08.08.2012

Bivši predsednik izvršnog odbora "Agrobanke" Dušan Antonić, koji se nalazio u bekstvu, uhapšen je večeras, izjavio je Tanjugu tužilac za organizovni kriminal Miljko Radisavljević.

Šef Agrobanke pobegao iz Srbije, privedeno sedam osoba

Blic - 08.08.2012

Predstavnici "Agrobanke" i privatnih preduzeća „Hed komerc“ i “Drina timber“, uhapšeni su večeras zbog davanja nezakonitih kredita čiji iznos je veći od 200 miliona evra.

Antonić od Agrobanke dobio 600.000 evra bonusa

Nadlanu - 08.08.2012

Bivši prvi čovek Agrobanke, tokom gostovanja na tv B92 izjavio je da ne vidi problem u tome što je dobio od banke 600.000 evra. On je rekao da mu je 300.000 evra dato zbog zalaganja tokom 40 godina rada, a da je drugi deo novca dobio u ime ...

Antonić - bivši šef Agrobanke uhapšen

Nadlanu - 08.08.2012

Ovu vest prenosi TV B92, na kojoj je juče Antonić gostovao i priznao da je dobio od banke bonus nagradu od 600.000 evra. U međuvremenu uhapšeno je sedmoro ljudi iz uprave Agrobanke, prenosi TV B92.

Hapšenja čelnika „Agrobanke”, za Antonićem se traga

Politika - 08.08.2012

BEOGRAD – Pet saradnika bivšeg predsednika izvršnog odbora „Agrobanke” Dušana Antonića lišeno je slobode, a za Antonićem se traga, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Akcija se odvija u saradnji sa Tužilaštvom.

Šef Agrobanke pobegao iz Srbije

24online - 08.08.2012

Dušan Antonić, bivši čelnik Agrobanke, napustio je jutros Srbiju i više nije dostupan policiji i pravosudnim organima. Kako prenosi B92, policija je imala nameru da ga danas privede na informativni razgovor.

Radisavljević: Večeras saslušanje uhapšenih u aferi "Agrobanka"

24online - 08.08.2012

Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da će uhapšeni u aferi "Agrobanka" čija imena nisu objavljena tokom večeri biti saslušani. Kako je navedeno, na osnovu dosadašnje istrage sumnja se da je veliki broj kredita Agrobanke ...

Uhapšeno troje iz Agrobanke

Beta - 08.08.2012

Tweet BEOGRAD, 8. avgusta 2012. (Beta) - Tri čoveka iz uprave Agrobanke je uhapšeno, javila je u sredu televizija B92. Televizija tvrdi i da je bivši čelnik Agrobanke Dušan Antonić napustio Srbiju.

Uhapšen Dušan Antonić, bivši čelnik „Agrobanke”

Politika - 08.08.2012

Policija privela osam osoba osumnjičenih za nezakonito odobravanje kredita u vrednosti većoj od 200 miliona evra Dušan Antonić, bivši čelnik „Agrobanke”, uhapšen je sinoć oko 22 časa na graničnom prelazu Sremska Rača, potvrdio je premijer ...

Uhapšen Dušan Antonić

Beta - 08.08.2012

Tweet BEOGRAD, 8. avgusta 2012. (Beta) - Bivši predsednik Izvršnog odbora Agrobanke Dušan Antonić koji je od srede ujutro u bekstvu uhapšen je uveče na graničnom prelazu Rača, rečeno je agenciji Beta u MUP-u Srbije.

Uhapšen bivši šef "Agrobanke"

24online - 08.08.2012

Bivši predsednik izvršnog odbora "Agrobanke" Dušan Antonić, koji se nalazio u bekstvu, uhapšen je večeras, izjavio je Tanjugu tužilac za organizovni kriminal Miljko Radisavljević.

Afera "Agrobanka", uhapšen Dušan Antonić

RTS - 08.08.2012

Bivši predsednik Izvršnog odbora "Agrobanke" Dušan Antonić, koji je bio u bekstvu, uhapšen na graničnom prelazu kod Sremske Rača, potvrdio za RTS premijer i ministar policije Ivica Dačić.

Uhapšen odbegli bivši šef Agrobanke

Vesti Online - 08.08.2012

Bivši predsednik Izvršnog odbora Agrobanke Dušan Antonić koji je od jutros u bekstvu uhapšen je na graničnom prelazu Rača, rečeno je agenciji Beta u MUP-u Srbije.

Šef Agrobanke pobegao iz Srbije!

Vesti Online - 08.08.2012

Dušan Antonić, bivši čelnik Agrobanke, napustio je jutros Srbiju i više nije dostupan policiji i pravosudnim organima, saznaje B92. Takođe, saznaje i da je u međuvremenu uhapšeno troje ljudi iz uprave Agrobanke.

Hapšenja zbog afere u Agrobanci, pao i Antonić

Novi Magazin - 08.08.2012

Osam osoba uhapšeno je u aferi Agrobanka, javile su agencije. Među uhapšenima je i bivši predsednik Izvršnog odbora Agrobanke Dušan Antonić, koji je od jutros bio u bekstvu.

Džambić demantuje navode Antonića o Agrobanci

Novi Magazin - 08.08.2012

Predsednik Izvršnog odbora 'Nove Agrobanke' i nekadašnji prinudni upravnik 'Agrobanke' Milorad Džambić izjavio je danas da su neosnovane tvrdnje da je prinudna uprava u toj banci napravila gubitak od 300 miliona evra.

Bruka: Dušan Antonić pobegao iz zemlje, sedmoro uhapšeno

Kurir - 07.08.2012

Odgovarajući na optužbe da je Agrobanka odobravala kredite bez mehanizama obezbeđenja, Antonić je juče rekao da je banka imala uređenu proceduru za odobravanje zajmova BEOGRAD - Nekadašnji predsednik Izvršnog odbora Agrobanke Dušan Antonić ...

Antonić: Prinudna uprava uništila Agrobanku

Mondo - 07.08.2012

Dušan Antonić odbacio je danas u Beogradu kao neosnovane špekulacije da je banka poslovala sa gubitkom dok je on bio na njenom čelu. Nekadašnji predsednik Izvršnog odbora Agrobanke tvrdi da je ona 2010.

Antonić od Agrobanke dobio 600.000€

B92 - 07.08.2012

Beograd -- Dušan Antonić, nekadašnji predsednik IO Agrobanke, ekskluzivno za B92 govori ko je kriv za minus od 300 miliona i priznaje da je od banke dobio 600.000 €.

Antonić:Bilo i političkih pritisaka

B92 - 07.08.2012

Beograd -- Dušan Antonić, nekadašnji predsednik IO Agrobanke, ekskluzivno za B92 govori ko je kriv za minus od 300 miliona i potvrđuje da je od banke dobio 600.000 evra.

Antonić: Gubitak Agrobanke napravila prinudna uprava

Blic - 07.08.2012

Nekadašnji predsednik Izvršnog odbora Agrobanke Dušan Antonić odbacio je danas u Beogradu kao neosnovane špekulacije da je banka poslovala sa gubitkom dok je on bio na njenom čelu, već je 2010. završila sa dobitkom od 1,1 milijardi dinara.

Agrobanka žrtva NBS?

Novi Magazin - 07.08.2012

Nekadašnji predsednik Izvršnog odbora Agrobanke Dušan Antonić odbacio je kao neosnovane špekulacije da je banka poslovala sa gubitkom dok je on bio na njenom čelu. Po njegovim rečima, Agrobanka je 2010.

Agrobanka: Akcionari nezadovoljni

B92 - 06.08.2012

Beograd -- Kršenje međunarodnih i evropskih normi poslovanja u slučaju Agrobanke dovešće do negativnog domino efekta na planirana strana ulaganja na srpsko tržište. Na ovo su upozorili zastupnici ulagača u Agrobanku a.d.