TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Razvrstavanje poslanika

RTS - 22.07.2012

Poslanici se sutra vraćaju u skupštinske klupe da dovrše konstitutivnu sednicu. Tada će se konačno znati koliko će koji poslanički klub imati članova i ko će biti na njihovom čelu.

Mićun oterao Rasima!

ALO - 20.07.2012

Pošto su mu demokrate zalepile etiketu da je izdajnik, lider SDPS-a Rasim Ljajić je prelomio da uđe u vladu sa SNS-om, SPS-om i URS-om, u kojoj će biti potpredsednik i ministar za spoljnu i unutrašnju trgovinu, telekomunikacije i ...

SDPS van vlade ako sruše vlast u BG

B92 - 20.07.2012

Beograd -- Lider SDPS Rasim Ljajić kaže za "Blic" da će, ukoliko nova vladajuća koalicija krene da ruši vlast u Beogradu, SDPS izaći iz Vlade Srbije.

Rasim Ljajić: Nije trebalo da tražim odobrenje

Blic - 20.07.2012

DS je naš strateški partner i ko god da vodi tu stranku, ona nam je najbliža po političkim i ideološkim opredeljenjima. Nadam se da što vreme bude više odmicalo, da odluka o ulasku u vladu neće uticati na naše buduće odnose - rekao je u ...

Ljajić "čuva" Đilasa

Mondo - 20.07.2012

Lider SDPS, iako pogođen stavom demokrata, rekao je da ukoliko bi koalicija SNS-SPS-URS krenula da ruši vlast u Beogradu, izašao iz vlade. Đilas na Predsedništvu DS podržao ulazak Ljajića i Delević u novu vladu, Tadić se nećkao pa prelomio ...

"Politika": Imenovati gazdu i platiti plate

Mondo - 20.07.2012

Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić priključio se zahtevima DS, SNS i LDP za preispitivanje vlasničke strukture ali ne samo u "Politici", čiji zaposleni iz štamparije su protestovali danas jer im duguju plate.

Rasim Ljajić - jedini političar bez pauze u vlasti od 5. oktobra

S media - 20.07.2012

Rasim Ljajić - jedini političar bez pauze u vlasti od 5. oktobra Odlukom da bude ministar u novoj vladi lider SDPS-a je postao jedini političar koji od 5.oktobra 2000.nije bio u opoziciji.

Ljajić: U slučaju rušenja vlasti u Beogradu, izlazimo iz Vlade

S media - 20.07.2012

Ljajić: U slučaju rušenja vlasti u Beogradu, izlazimo iz Vlade Lider SDPS Rasim Ljajić kaže da je dobio ponudu kakvoj od demokrata nije mogao ni u snovima da se nada, ali i da je sve uradio zbog opstanka SDPS, koja je mlada i nova stranka.

Đilas podržao Ljajića, Rasim podržava Đilasa

Nadlanu - 20.07.2012

Da li je sve ovo u "slučaju Rasima Ljajića" ispala nepotrebna blamaža? Za Rasima, njegovu stranku, za DS i za Borisa Tadića? Mnogo se govorilo o moralu i interesu države, a izgleda da je "dušu spasao" jedino Dragan Đilas koji je procenio ...

Ljajić: DS je partner

24online - 20.07.2012

Demokratska stranka (DS) je naš strateški partner i ko god da vodi tu stranku, ona nam je najbliža po političkim i ideološkim opredeljenjima, izjavio je za Blic predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, ali je napomenuo da ...

Ljajić: U slučaju rušenja vlasti u Beogradu, izlazimo iz Vlade

24online - 20.07.2012

Lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je da je načinio "veliku grešku" kada je za ulazak u republičku vladu tražio odobrenje Demokratske stranke i da će, ukoliko bi buduća vladajuća koalicija krenula da ruši ...

Ljajić ulazi u vladu

24online - 20.07.2012

Predsednik SDPS-a Rasim Ljajić prihvatio je ponudu SNS-a da uđe u novu vladu, dok je direktorka Kancelarije za pristupanje EU Milica Delević odbila ponudu da bude na čelu Ministarstva spoljnih poslova.

Ljajić štiti Đilasa

Novi Magazin - 20.07.2012

Rasim Ljajić kaže da će izaći iz Vlade Srbije ako vladajuća koalicija krene da ruši vlast u Beogradu. Na pitanje da li je jedan od njegovih uslova za ulazak u Vladu Srbije bio da se ne ruši vlada u Beogradu, Ljajić je za Blic rekao da "to ...

Đurišić: Ljajić može sam da odluči, ali nema podršku DS

Blic - 19.07.2012

BEOGRAD - Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Marko Đurišić rekao je da lider SDPS Rasim Ljajić može sam da donese odluku o eventualnom ulasku u novu vladu, ali da za to ne može da dobije podršku DS.

Ljajić: U vladu "sa gorkim ukusom u ustima"

Mondo - 19.07.2012

Predsedništvo Socijaldemokratske partije Srbije jednoglasno odlučilo da ta stranka bude deo Vlade Srbije koju će činiti SNS, SPS-PUPS-JS i URS, izjavio lider SDPS Rasim Ljajić. On je svestan da je odluka "moralno diskutabilna".

Odluke na Ljajiću i Delevićevoj

Danas - 19.07.2012

Beograd - Uže Predsedništvo Demokratske stranke sinoć nije donelo jasnu odluku o tome da li lider SDPS Rasim Ljajić i Milica Delević (DS) treba da uđu u vladu SNS-SPS-URS.

Ljajić mora sam da preseče

Novosti - 19.07.2012

Predsedništvo DS samo raspravljalo o učešću lidera SDPS u vladi, bez odluke. Ljajić: Pojedinci iz DS su me čak i vređali, u četvrtak sami odlučujemo.

DS ne da Rasimu i Milici u vladu!

Kurir - 19.07.2012

Dačić ponudio Ljajiću da bude potpredsednik i ministar za trgovinu, turizam, ekonomske odnose sa inostranstvom i telekomunikacije BEOGRAD - Neće svoje kod Dačića! Čelnik SDPS Rasim Ljajić izjavio je sinoć Beti da je dobio oprečne ...

Ljajić danas odlučuje o ulasku u vladu

Prva Srpska TV - 19.07.2012

Socijaldemokratska partija Srbije održaće danas sednicu Predsedništva na kojoj će biti doneta odluka o tome hoće li ta stranka ući u novu vladu Srbije koju će činiti SNS, SPS-PUPS-JS i URS.

Ljajić ulazi u vladu

Prva Srpska TV - 19.07.2012

Predsedništvo Socijaldemokratske partije Srbije jednoglasno je odlučilo da ta stranka bude deo Vlade Srbije koju će činiti SNS, SPS-PUPS-JS i URS, potvrdio je Tanjugu lider SDPS Rasim Ljajić.

Ljajić ipak ulazi u vladu

B92 - 19.07.2012

Beograd -- Predsedništvo SDPS jednoglasno je odlučilo da ta stranka bude deo Vlade Srbije koju će činiti SNS, SPS-PUPS-JS i URS, potvrdio je lider SDPS Rasim Ljajić.

Rasimov SDPS ulazi u vladu!

Glas javnosti - 19.07.2012

BEOGRAD - Lider SDPS Rasim Lajić izjavio je da je Predsedništvo stranke donelo odluku da stranka čini deo vladajuće koalicije. "Biću potpredsednik i ministar za unutrašnju i spoljnu trgovinu u vladi. Teška odluka , ali jednoglasna.

Rasim Ljajić u vladi: Ovo je bila jedna od najtežih odluka

Novosti - 19.07.2012

Svestan sam da je odluka moralno diskutabilna i zato imam gorak ukus u ustima, ali mi smo birali između opstanka i nestanka SDPS, poručio je Rasim Ljajić pošto je stranka odlučila da bude deo nove vlade BEOGRAD - Predsedništvo ...

SDPS formirao svoj poslanički klub

B92 - 19.07.2012

Beograd -- Socijaldemokratska partija Srbije formirala je svoj poslanički klub u Skupštini Srbije, koji će imati devet članova i vodiće ga Milorad Mijatović.

DS: Ljajića nismo ni blagosiljali, ni sprečili

Kurir - 19.07.2012

Posao organa Demokratske stranke nije ni da sprečava, ni da blagosilja odluke drugih stranaka, saopštile demokrate BEOGRAD - Demokratska stranka saopštila je danas da organi te partije nisu donosili nikakvu odluku o ulasku ...

Formiran samostalni poslanički klub SDPS

S media - 19.07.2012

Formiran samostalni poslanički klub SDPS Nakon što je Rasim Ljajić saopštio da će SDPS biti deo nove vlade, ta stranka formirala svoj poslanički klub u Skupštini Srbije. Poslanički klub će imati devet članova i vodiće ga Milorad Mijatović.

Ljajić ponovo ministar, Delević rekla ne Vučiću

Danas - 19.07.2012

Beograd - Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije učestvovaće u radu nove Vlade Srbije i to kao potpredsednik i ministar za unutrašnju i spoljnu trgovinu, telekomunikacije i informaciono društvo.

Ljajić pristao, Delevićeva odbila

E-Novine - 19.07.2012

Nakon nekoliko dana snebivanja i sramežljivog pogleda u pravcu Demokratske stranke od koje je tražio dozvolu za prelazak u ljubavni zagrljaj nove vladjauće koalicije, Rasim Ljajić je odlučio da nastavi svoj najstariji zanat.

Rasim u Vladi: Jedna od najtežih odluka

Novosti - 19.07.2012

SDPS i SDA ušli u vladajuću koaliciju, konačan spisak u nedelju. Vlada od 18 članova i 16 resora biće izabrana u utorak. Ljajić: Birali smo između opstanka i nestanka SDPS NOVA vlada Srbije, sa Ivicom Dačićem na čelu, imaće ukupno 18 ...

Ljajić ulazi u vladu

Mondo - 19.07.2012

Predsedništvo Socijaldemokratske partije Srbije jednoglasno je odlučilo da ta stranka bude deo Vlade Srbije koju će činiti SNS, SPS-PUPS-JS i URS, izjavio je lider SDPS Rasim Ljajić.

Ljajić će danas prelomiti oko Vlade

Mondo - 19.07.2012

Predsednik SDPS Rasim Ljajić izjavio je da će predsedništvo stranke daans odlučiti o učešću u novoj vladi Srbije, nakon "ogdovora" iz DS. Vrh Demokratske stranke, koalicionog partnera sa kojim je SDPS nastupio na izborima 6.

Đurišić: Ljajić može sam da odluči, ali nema podršku DS

S media - 19.07.2012

Đurišić: Ljajić može sam da odluči, ali nema podršku DS Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Marko Đurišić rekao je da lider SDPS Rasim Ljajić može sam da donese odluku o eventualnom ulasku u novu vladu, ali da za to ne može da ...

Većina Ljajićeve stranke za ulazak u vladu?!

Kurir - 19.07.2012

Ljajić ranije rekao da je razočaran odlukom DS-a da ne podrži njegov ulazak u vladu i da je dobio dve oprečne informacije. BEOGRAD - Većina članova P redsedništva SDPS-a je za ulazak u vladu, nezvanično saznaje RTS.

Rasim Ljajić ulazi u vladu!

Kurir - 19.07.2012

Predsedništvo Socijaldemokratske partije Srbije jednoglasno je odlučilo da ta stranka bude deo Vlade Srbije koju će činiti SNS, SPS-PUPS-JS i URS Predsedništvo Socijaldemokratske partije Srbije jednoglasno je odlučilo da ta stranka bude ...

Ljajić prelomio: Ulazi u vladu uprkos protivljenju DS!

Blic - 19.07.2012

Predsedništvo Socijaldemokratske partije Srbije jednoglasno je odlučilo da ta stranka bude deo Vlade Srbije koju će činiti SNS, SPS-PUPS-JS i URS, potvrdio je Tanjugu lider SDPS Rasim Ljajić.

Prešao na drugu stranu: Ljajić ulazi u vladu! (VIDEO)

S media - 19.07.2012

Prešao na drugu stranu: Ljajić ulazi u vladu! (VIDEO) Posle nekoliko dana premišljanja, nedoumica i nejasnih informacija, lider SDPS Rasim Ljajić ipak će ući u novu vladu.

Prešao na drugu stranu: Ljajić ulazi u vladu!

S media - 19.07.2012

Prešao na drugu stranu: Ljajić ulazi u vladu! Posle nekoliko dana premišljanja, nedoumica i nejasnih informacija, lider SDPS Rasim Ljajić ipak će ući u novu vladu. Ljajić će tu odluku i saopštiti na konferenciji za novinare u 13 časova.

Formiran samostalni poslanički klub SDPS

Blic - 19.07.2012

Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) formirala je danas svoj poslanički klub u Skupštini Srbije, koji će imati devet članova i vodiće ga Milorad Mijatović.

Đurišić: Ljajić može sam da odluči, nema podršku DS

Kurir - 19.07.2012

Ljajić ima svoju stranku i svoje poslanike i naravno on sam može da donese odluku, ali za odluku o ulasku u ovu vladu ne može da dobije podršku Demokratske stranke", rekao je Đurišić BEOGRAD - Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke ...

Rasim Ljajić ulazi u novu vladu

Nadlanu - 19.07.2012

Rasim Ljajić , uprkos negativnom stavu Demokratske stranke , a uz podršku svoje SDPS, odlučio da uđe u novu vladu sa SNS, SPS i URS-om, saznaje Nadlanu.com Ljajiću je ponuđeno da bude potpredsednik te vlade i ministar za ekonomske odnose ...

SDPS odlučio da uđe u vladu

RTS - 19.07.2012

Predsedništvo SDPS-a jednoglasno odlučilo da ta stranka uđe u novu vladu Srbije, rekao Rasim Ljajić za RTS. Ljajić ranije rekao da je razočaran odlukom DS-a da ne podrži njegov ulazak u vladu i da je dobio dve oprečne informacije.

Ljajić odlučuje o ulasku u vladu

RTS - 19.07.2012

Vrh SDPS-a Rasima Ljajića odlučuje o učešću u novoj vladi Srbije. Ljajić ranije rekao da je razočaran odlukom DS-a da ne podrži njegov ulazak u vladu i da je dobio dve oprečen informacije.

Ljajić ministar za unutrašnju i spoljnu trgovinu

24online - 19.07.2012

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je danas da će njegova stranka ući u novu Vladu Srbije i da će on biti potpredsednik i ministar za unutrašnju i spoljnu trgovinu, telekomunikacije i informaciono ...

Ljajić se pridružio novoj Vladi

R.S.Evropa - 19.07.2012

Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) postaje deo buduće vladajuće koalicije, saopštio je u četvrtak predsednik te stranke Rasim Ljajić . Odluku da se SDPS pridruži koaliciji okupljenoj oko naprednjaka, socijalista i Ujedinjenih ...

SDPS: Ljajić ulazi u vladu

Politika - 19.07.2012

BEOGRAD - Predsedništvo Socijaldemokratske partije Srbije jednoglasno je odlučilo da ta stranka bude deo Vlade Srbije koju će činiti SNS, SPS-PUPS-JS i URS, potvrdio je Tanjugu lider SDPS Rasim Ljajić.

DS: Ljajićeva stranka samostalno odlučuje

RTS - 19.07.2012

SDPS je samostalna stranka sa svojim poslaničkim klubom koja samostalno donosi odluke o svojoj budućnosti, a posao organa DS-a nije ni da sprečava, ni da blagosilja odluke drugih stranaka, saopšteno iz DS-a.

Ljajićev SDPS odlučio da uđe u vladu

RTS - 19.07.2012

Predsedništvo SDPS-a jednoglasno odlučilo da ta stranka uđe u novu vladu Srbije, rekao Rasim Ljajić za RTS. Ljajić će u novoj vladi biti potpredsednik i ministar za unutrašnju i spoljnu trgovinu, telekomunikacije i informaciono društvo.

Demokrate ne podržavaju ulazak Ljajića i Delević u vladu

24online - 19.07.2012

Predsedništvo Demokratske stranke donelo je odluku da ne podrži ulazak Milice Delević i lidera SDPS Rasima Ljajića u novu Vladu Srbije, koju će činiti SNS, SPS-PUPS-JS i URS.

Ljajić ministar za unutrašnju i spoljnu trgovinu

Beta - 19.07.2012

Tweet BEOGRAD, 19. jula 2012. (Beta) - Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je u četvrtak da će njegova stranka ući u novu vladu i da će on biti potpredsednik i ministar za unutrašnju i spoljnu trgovinu.

Ljajić svestan da je odluka o ulasku u vladu moralno diskutabilna

Politika - 19.07.2012

Birali smo između opstanka i nestanka stranke, naveo je budući ministar za unutrašnju i spoljnu trgovinu, telekomunikacije i informatičko društvo Rasim Ljajić, lider Socijaldemokratske partije Srbije, biće potpredsednik buduće republičke ...

Rasim Ljajić ulazi u vladu

24online - 19.07.2012

Predsedništvo Socijaldemokratske partije Srbije jednoglasno je odlučilo da ta stranka bude deo Vlade Srbije koju će činiti SNS, SPS-PUPS-JS i URS, potvrdio je Tanjugu lider SDPS Rasim Ljajić.

Ljajić ulazi u vladu sa gorkim ukusom u ustima

Novi Magazin - 19.07.2012

Socijaldemokratska partija Srbije ulazi u vladu, a njen lider Rasim Ljajić biće potpredsednik i ministar za unutrašnju i spoljnu trgovinu. Ljajić je odlučio da uđe u vladu naprednjaka, socijalista i URS-a uprkos tome što nije dobrio ...

Ljajić: Moja najteža odluka

Press - 19.07.2012

Iskreno - Svestan sam da je ovaj potez moralno diskutabilan i zato imam gorak ukus u ustima Ljajić je rekao da je odluku o ulasku u Vladu Srbije donelo Predsedništvo te stranke, i to jednoglasno.

Ljajićevi poslanici formiraju poslanički klub

Novi Magazin - 19.07.2012

Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) formiraće svoj poslanički klub u Skupštini Srbije, koji će imati devet članova i vodiće ga Milorad Mijatović.

Ljajić: SDPS danas odlučuje o vladi

Vesti Online - 19.07.2012

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da će predsedništvo njegove stranke danas odlučiti o učešću u novoj vladi Srbije.

Ljajić: Biću potpredsednik nove Vlade

Vesti Online - 19.07.2012

Predsedništvo SDPS-a jednoglasno odlučilo da ta stranka uđe u novu vladu Srbije, rekao Rasim Ljajić. On je potvrdio da će biti potpredsednik stranke i ministar za unutrašnju i spoljnu trgovinu, telekomunikacije i informaciono društvo, ...

DS: Nije naš posao da blagosiljamo Ljajića

Vesti Online - 19.07.2012

Demokratska stranka saopštila je danas da nije odlučivala o ulasku Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) u novu Vladu Srbije. "SDPS je samostalna stranka sa svojim poslaničkim klubom koja samostalno donosi odluke o svojoj budućnosti, a ...

Ljajić: Čekam odluku DS

Blic - 18.07.2012

Lider SDPS Rasim Ljajić izjavio je za "Blic" da čeka da vidi kakva će biti odluka Demokratske stranke u vezi sa njegovim ulaskom u novu vladu Srbije i da ukoliko se ta stranka ne složi - neće ući u novu vladu.

Ljajić: Još čekam stav DS

B92 - 18.07.2012

Beograd -- Lider SDPS Rašim Ljajić izjavio je da još nije postignut dogovor o eventualnom ulasku te stranke u novu vladu, i da se i dalje čeka na stav DS.

Ljajić: Još nije postignut dogovor za ulazak u vladu

S media - 18.07.2012

Ljajić: Još nije postignut dogovor za ulazak u vladu Predsednik SDPS-a Rasim Ljajić negirao navode pojedinih medija da je SDPS odlučio da uđe u novu vladu.

Ljajić bez dozvole DS

Novosti - 18.07.2012

Počinju završne konsultacije oko formiranja vlade, konačan spisak ministara u nedelju. Ni Ljajić ni Milica Delević nisu dobili podršku DS da uđu u vladu.

DS protiv ulaska Ljajića u vladu

B92 - 18.07.2012

Beograd -- Predsedništvo DS je ocenilo da Rasim Ljajić i Milica Delević ne treba da uđu u novu Vladu sa koalicijom oko SPS-SNS-URS, saznaje B92 nezvanično.

Predsedništvo DS: Ljajić i Delevićeva da sami odluče hoće li u Vladu

Blic - 18.07.2012

Predsedništvo Demokratske stranke nije večeras donelo odluku ni da podrži ni da zabrani ulazak u Vladu predsedniku SDPS-a Rasimu Ljajiću i šefici kancelarije za evropske integracije Milici Delević, koji su dobili ponudu Srpske napredne ...

Ljajić: Razočaran sam uvredljivim rečima iz DS

Kurir - 18.07.2012

Ljajić je dodao da je dobio dve oprečne informacije o ishodu sastanka u DS - najpre da se ne slažu sa učešćem SDPS-a u novoj vladi, a potom i da SDPS treba sam da odluči o tome BEOGRAD - Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim ...

Ljajić: Još bez odluke o vladi, čekam DS

Mondo - 18.07.2012

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić negira da je postignut dogovor o ulasku te stranke u novu vladu koju će činiti SNS, koalicija oko SPS i URS.

Ljajić čeka stav DS o ulasku u vladu,odluka danas

Novosti - 18.07.2012

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rašim Ljajić izjavio je danas da još nije postignut dogovor o eventualnom ulasku te stranke u novu vladu BEOGRAD - Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da još nije ...

Ljajić još čeka stav demokrata

Kurir - 18.07.2012

Agonija oko ulaska SDPS u vladu koju će činiti naprednjaci, koalicija oko socijalista i URS mora da se završi na jedna ili drugi način i da će ona, u svakom slučaju, danas dobiti epilog "jer ovo dalje ne vodi ničemu i nikuda" BEOGRAD - ...

Ljajić još čeka stav demokrata o ulasku u vladu

Prva Srpska TV - 18.07.2012

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rašim Ljajić izjavio je danas da još nije postignut dogovor o eventualnom ulasku te stranke u novu vladu, da se i dalje čeka na stav DS na čijoj je listi SDPS učestvovala na izborima i da ukoliko on ...

Demokrate ne podržavaju ulazak Ljajića i Delevićeve u vladu

Kurir - 18.07.2012

Ljajić je rekao da je obavešten o odluci demokrata i da će odgovor uslediti u četvrtak pre podne, posle sastanka Predsedništva SDPS BEOGRAD - Predsedništvo Demokratske stranke donelo je u sredu veče odluku da ne podrži ulazak Milice ...

DS: Ljajiću, kad padamo mi, padaš i ti

Mondo - 18.07.2012

Predsedništvo Demokratske stranke donelo je večeras odluku da ne podrži ulazak Milice Delević i lidera SDPS Rasima Ljajića u novu Vladu Srbije. Ovo je potvrdio i Ljajić u izjavi Tanjugu.

Ljajić: DS nije za moj ulazak u vladu

S media - 18.07.2012

Ljajić: DS nije za moj ulazak u vladu Predsedništvo Demokratske stranke odlučilo je da ne podrži ulazak Milice Delević i lidera SDPS Rasima Ljajića u novu Vladu Srbije.

Ljajić danas sa Tadićem

Kurir - 18.07.2012

Naprednjaci nisu još izašli konkretno s ponudom za resor, kazao je Ljajić BEOGRAD - Lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je da bi danas trebalo da se sastane s predsednikom Demokratske stranke Borisom Tadićem ...

"Blic": Ljajić ulazi u Dačićevu vladu

S media - 18.07.2012

"Blic": Ljajić ulazi u Dačićevu vladu Kako saznaje "Blic" lider SDPS-a Rasim Ljajić ući će u novi vladu Srbije. Socijaldemokratska partija Srbije Rasima Ljajića ulazi u novu vladu Srbije , saznaje “Blic”.

Ljajić danas odlučuje!

ALO - 18.07.2012

Lider SDPS-a Rasim Ljajić danas bi trebalo da se sastane sa liderom demokrata Borisom Tadićem i zatraži njegov blagoslov za ulazak u vladu naprednjaka i socijalista.

Ljajić: Danas sastanak sa Tadićem

Blic - 18.07.2012

Lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je da bi danas trebalo da se sastane sa predsednikom Demokratske stranke Borisom Tadićem, kako bi od njega lično čuo da li ima podršku da učestvuje u vladi Ivice Dačića.

Ljajić danas kod Tadića po savet

S media - 18.07.2012

Ljajić danas kod Tadića po savet Lider SDPS Rasim Ljajić danas će se sastati sa predsednikom Demokratske stranke Borisom Tadićem kako bi od njega lično čuo da li ima podršku da učestvuje u vladi Ivice Dačića Lider Socijaldemokratske ...

Danas dan "D" za Ljajića

Mondo - 18.07.2012

Rasim Ljajić bi danas trebalo da se sastane sa Borisom Tadićem kako bi mu on dao svoje mišljenje o mogućem ulasku u vladu socijalsita i naprednjaka.

"Blic" saznaje: Ljajić na korak od ulaska u Dačićevu vladu!

Blic - 18.07.2012

Socijaldemokratska partija Srbije Rasima Ljajića najverovatnije ipak ulazi u novu vladu Srbije, saznaje “Blic”. Prema našim informacijama, Ljajić će u vladi Ivice Dačića dobiti potpredsedničko i ministarsko mesto, ali još nije određeno za ...

"Blic" saznaje: Ljajić ulazi u Dačićevu vladu!

Blic - 18.07.2012

Socijaldemokratska partija Srbije Rasima Ljajića ulazi u novu vladu Srbije, saznaje “Blic”. Prema našim informacijama, Ljajić će u vladi Ivice Dačića dobiti potpredsedničko i ministarsko mesto, ali još nije određeno za koji resor će biti ...

Ljajić: Još ne ulazimo u vladu

RTS - 18.07.2012

Nije postignut dogovor o ulasku SDPS-a u novu vladu, kaže Rasim Ljajić. Pregovori o ulasku u novu vladu počeli bi tek nakon što se DS eventualno složi da SDPS uđe u novu vlast, napominje Ljajić.

DS protiv ulaska Ljajića i Delevićeve u vladu

RTS - 18.07.2012

Predsedništvo DS-a odlučilo da ne podrži ulazak Milice Delević i Rasima Ljajića u novu Vladu Srbije, potvrdio je Ljajić u izjavi Tanjugu. Predsedništvo Demokratske stranke donelo je večeras odluku da ne podrži ulazak Milice Delević i ...

Ljajić ulazi u Dačićevu vladu!

24online - 18.07.2012

Socijaldemokratska partija Srbije Rasima Ljajića ulazi u novu vladu Srbije, saznaje "Blic". Prema informacijama, Ljajić će u vladi Ivice Dačića dobiti potpredsedničko i ministarsko mesto, ali još nije određeno za koji resor će biti zadužen.

LJajić: SDPS u četvrtak odlučuje o pozivu u vladu

Beta - 18.07.2012

Tweet BEOGRAD, 18. jula 2012. (Beta) - Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim LJajić izjavio je u sredu uveče da će predsedništvo njegove stranke u četvrtak odlučiti o učešću u novoj vladi Srbije.

Ljajić: Razočaran sam odlukom DS-a

RTS - 18.07.2012

Predsedništvo DS-a odlučilo da ne podrži ulazak Rasima Ljajića i Milice Delević u novu Vladu Srbije. Ljajić kaže da je razočaran odlukom DS-a. Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da će predsedništvo njegove ...

Nema dogovora o ulasku u SDPS u vladu, čeka se DS

Beta - 18.07.2012

Tweet BEOGRAD, 18. jula 2012. (Beta) - Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić negirao je u sredu da je postignut dogovor o ulasku te stranke u novu vladu koju će činiti SNS, koalicija oko SPS i URS.

Ljajić ušao u Dačićevu vladu!

Vesti Online - 18.07.2012

Socijaldemokratska partija Srbije Rasima Ljajića ulazi u novu vladu Srbije. Ljajić će u vladi Ivice Dačića dobiti potpredsedničko i ministarsko mesto, ali još nije određeno za koji resor će biti zadužen, prenosi list ...

Ljajić: Čekam odgovor DS

Vesti Online - 18.07.2012

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić negirao je danas da je postignut dogovor o ulasku te stranke u novu vladu koju će činiti SNS, koalicija oko SPS i ...

Ljajić danas odlučuje da li će u vladu

Vesti Online - 18.07.2012

Rasim Ljajić će danas doneti konačnu odluku da li će prihvatiti ponudu naprednjaka da bude potpredsednik vlade i ministar. "Novosti" tvrde da će Rasim Ljajić prihvatiti ponudu Aleksandra Vučića da preuzme funkciju potpredsednika vlade, ...

DS ne podržava ulazak Delevićke i Ljajića u vladu

Novi Magazin - 18.07.2012

Predsedništvo Demokratske stranke donelo je večeras odluku da ne podrži ulazak Milice Delević i lidera SDPS Rasima Ljajića u novu Vladu Srbije, koju će činiti SNS, SPS-PUPS-JS i URS.

Vlast je mamac za saradnju sa svima

B92 - 17.07.2012

Dolazak, ostanak i opstanak na funkciji je krajnji cilj svih političara, pa su zarad funkcija i vlasti gotovo svi spremni da sarađuju sa svima. Kako se približava formiranje nove vlade SNS - SPS - URS u kojoj bi lideri ovih stranaka rado ...

Dve fotelje čekaju šefove

Novosti - 17.07.2012

Konačan izgled vlasti znaće se do petka kada se završi još jedan krug stranačkih pregovora. Ljajić u sredu preseca. Ugljanin verovatno uz većinu.

Ljajić danas sa Tadićem

Danas - 17.07.2012

Beograd - Do izbora nove vlade ostala je nedelja dana, a konačan izgled vladajuće koalicije i imena budućih ministara trebalo bi da budu poznati u narednih par dana.

Šta je to Vučić ponudio Ljajiću?

Mondo - 17.07.2012

Vršilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ponudio je Ljajiću mesta koja ne bi dobio da vladu pravi Tadić. Predsedniku Socijaldemokratske partije (SDP) Rasimu Ljajiću ponuđeno je da u novoj vladi bude ...

Ko je obezbedio fotelju u vladi, a ko "visi"

Mondo - 17.07.2012

Konačni obrisi buduće vladajuće koalcije trebalo bi da se znaju u narednih par dana. Bošnjački predstavnici u iskušenju. U ovom trenutku je izvesno da u većini koju će činiti SNS, SPS-PUPS-JS i URS neće biti Saveza vojvođanskih Mađara, dok ...

SNS ne odustaje: Ljajiću nude resor i mesto potpredsednika vlade

Blic - 17.07.2012

Predsednik Socijaldemokraske partije Srbije (SDP) Rasim Lajić juče je dobio izdašnu ponudu Aleksandra Vučića, lidera SNS, da uđe u novu vladu. Kako saznaje „Blic“, Ljajiću je ponuđeno potpredsedničko mesto u Nemanjinoj 11 i još jedno ...

Ljajićevo biti ili ne biti

Politika - 17.07.2012

Neću u vladu protivno želji DS-a, jer bi sve drugo bila politička prostitucija, kaže lider SDPS-a Rasimu Ljajiću uopšte nije lako ovih dana. Odluka koju treba da donese – da uđe ili da ne uđe u buduću republičku vladu – mogla bi da ima ...

U vladi neki već sigurni, drugi se premišljaju, treći odustali

24online - 17.07.2012

Konačni obrisi buduće vladajuće koalcije trebalo bi da se znaju u narednih par dana, a u ovom trenutku je izvesno da u većini koju će činiti SNS, SPS-PUPS-JS i URS neće biti Saveza vojvođanskih Mađara, dok se na odgovore SDPS Rasima ...

Ljajić u sredu saopštava da ulazi u vladu

Novi Magazin - 17.07.2012

Rasium Ljajić će u sredu doneti konačnu odluku da li će prihvatiti ponudu naprednjaka da bude potpredsednik vlade i ministar. Novosti tvrde da će Rasim Ljajić prihvatiti ponudu Aleksandra Vučića da preuzme funkciju potpredsednika vlade, ...

Vučić ponudio Ljajiću mesto potpredsednika i ministra

Vesti Online - 17.07.2012

Predsedniku Socijaldemokratske partije Rasimu Ljajiću ponuđeno je da u novoj vladi budepotpredsednik i ministar ukoliko lično bude u vladi. Vršilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ponudio je Ljajiću ta mesta, ...

Nova nedelja, novi razgovori

B92 - 16.07.2012

Beograd -- Ove sedmice se nastavljaju ragovori o sastavu nove vlade.U Subotici mandatar Ivica Dačić razgovara sa predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanom Pastorom.

Boris Tadić ne pušta Ljajića da uđe u Dačićevu vladu

Blic - 16.07.2012

Predsednik SDPS Rasim Ljajić najverovatnije će odbiti ponudu Aleksandra Vučića, lidera SNS, da bude deo nove vlade Srbije. Kako saznaje „Blic”, male su šanse da predsednik DS Boris Tadić da podršku SDPS-u za učešće u novoj koaliciji.

Ljajić:Više nego korektna ponuda Vučića

Mondo - 16.07.2012

Lider SDPS Rasim Ljajić razgovarao je danas sa vršiocem dužnosti predsednika SNS Aleksandrom Vučićem od kojeg je, kako je rekao, dobio više nego korektnu ponudu pod uslovom da lično uđe u vladu.

Ljajić: Neću biti ministar u novoj vladi

Mondo - 16.07.2012

Lider SDPS Rasim Ljajić izjavio je da on sigurno neće biti ministar u novoj vladi, ali da se razmatra mogućnost ulaska stranke u vladu. Ljajić je za "Press" rekao da sa liderom naprednjaka Aleksandrom Vučićem razmatra mogućnost učešća SDPS ...

Ljajić: Neću biti ministar u novoj vladi

Prva Srpska TV - 16.07.2012

Lider SDPS Rasim Ljajić izjavio je da on sigurno neće biti ministar u novoj vladi, ali da se razmatra mogućnost ulaska stranke u vladu. Nema ...

Ljajić možda u Vladi, Mađari odbili

Novosti - 16.07.2012

Vladajuća koalicija bi mogla da dobije pojačanje u finišu pregovora o novom ministarskom kabinetu. Čeka se odgovor Rasima Ljajića, Sulejmana Ugljanina i Milice Delević NA korak do ulaska u vladajuću koaliciju od ponedeljka je i SDPS Rasima ...

Dačić danas sa SVM

Blic - 16.07.2012

Stranke koje učestvuju u formiranju vlade Srbije nastaviće ove sedmice razgovore o eventualnim novim partnerima u parlamentarnoj većini, a danas će u Subotici mandatar Ivica Dačić razgovarati s predsednikom Saveza vojvođanskih Madjara ...

Ljajić: Vučić dao korektnu ponudu

B92 - 16.07.2012

Beograd -- Predsednik SDPS Rasim Ljajić nakon razgovora sa liderom SNS Aleksandrom Vučićem izjavio da je od njega dobio korektnu ponudu pod uslovom da lično uđe u vladu.

Ljajić: Vučićeva ponuda više nego korektna

Blic - 16.07.2012

Lider SDPS Rasim Ljajić razgovarao je danas sa vršiocem dužnosti predsednika SNS Aleksandrom Vučićem od kojeg je, kako je rekao, dobio više nego korektnu ponudu pod uslovom da lično udje u vladu.

Ljajić:Više nego korektna ponuda Vučića

Kurir - 16.07.2012

Lider SDPS Rasim Ljajić precizirao da će ubrzo razgovarati sa DS na čijoj je listi učestvovao na izborima, a potom se u naredna dva dana ponovo sastati sa Vučićem i mandatarom Ivicom Dačićem BEOGRAD - Lider SDPS Rasim Ljajić razgovarao je ...

Ljajić:Više nego korektna ponuda Vučića

Glas javnosti - 16.07.2012

BEOGRAD - Lider SDPS Rasim Ljajić razgovarao je danas sa vršiocem dužnosti predsednika SNS Aleksandrom Vučićem od kojeg je, kako je rekao, dobio više nego korektnu ponudu pod uslovom da lično uđe u vladu.

Ljajić: Više nego korektna ponuda Vučića

S media - 16.07.2012

Ljajić: Više nego korektna ponuda Vučića Rasim Ljajić razgovarao je danas sa vršiocem dužnosti predsednika SNS Aleksandrom Vučićem. Ljajić je precizirao da će ubrzo razgovarati sa DS, a da je ponuda Vučića više nego korektna.

Blic: Ljajić odbio mesto ministra

B92 - 16.07.2012

Beograd -- Predsedniku SDPS-a Rasimu Ljajiću ponuđeno je da u novoj vladi bude potpredsednik i ministar ukoliko lično bude u vladi, prenosi "Blic".

Ljajić: Sigurno neću biti ministar

B92 - 16.07.2012

Beograd -- Lider SDPS Rasim Ljajić izjavio je da on sigurno neće biti ministar u novoj vladi, ali da se razmatra mogućnost ulaska stranke u vladu.

Slučaj Ljajić ili: Tadiću, blagoslovi

Nadlanu - 16.07.2012

Kako bi to bilo da Tadić ne samo blagoslovi, nego zamoli Rasima Ljajića da pređe kod naprednjaka i kao najbolji kadar učini narodu i zemlji plezir.

Ljajić:Neću biti ministar u novoj vladi

24online - 16.07.2012

Lider SDPS Rasim Ljajić izjavio je da on sigurno neće biti ministar u novoj vladi, ali da se razmatra mogućnost ulaska stranke u vladu. Ljajić je za današnji "Pres" rekao da sa liderom naprednjaka Aleksandrom Vučihem razmatra mogućnost ...

Tadić ne pušta Ljajića u Dačićevu vladu?

Vesti Online - 16.07.2012

Predsednik SDPS Rasim Ljajić najverovatnije će odbiti ponudu Aleksandra Vučića, lidera SNS, da bude deo nove vlade Srbije. Kako saznaje "Blic", male su šanse da predsednik DS Boris Tadić da podršku SDPS-u za učešće u novoj koaliciji.

Vučić Ljajiću ponudio mesto potpredsednika i ministra

Novi Magazin - 16.07.2012

Predsedniku Socijaldemokratske partije Rasimu Ljajiću ponuđeno je da u novoj vladi bude potpredsednik i ministar ukoliko lično bude u vladi. Vršilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ponudio je Ljajiću ta ...

Ljajić neće biti ministar

Novi Magazin - 16.07.2012

Lider SDPS Rasim Ljajić kaže da on sigurno neće biti ministar u novoj vladi, ali da se razmatra mogućnost ulaska stranke u vladu. Ljajić je za današnji Preš rekao da sa liderom naprednjaka Aleksandrom Vučihem razmatra mogućnost učešća SDPS ...