TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hrvatske vlasti priznale grešku oko Novakovića

B92 - 28.09.2003

Beograd, Zagreb, Skoplje -- Hrvatske vlasti obavestile su u nedelju makedonske vlasti da povlače poternicu za potpukovnikom Vojske Srbije i Crne Gore Miletom Novakovićem, uhapšenom pre tri dana u Makedoniji, istovremeno tražeći i da se stopira postupak koji se protiv njega vodi u sudu u Kumanovu, ...

Uhapšeni oficir Novaković nije osoba sa hrvatske poternice

B92 - 27.09.2003

Novi Sad -- Potpukovnik Vojske SCG Mile Novaković kog je pre dva dana uhapsila makedonska policija nije osoba za kojom su hrvatske vlasti raspisale interpolovu poternicu, tvrde u Udruženju ratnih vojnih invalida Srbije. Član Izvršnog odbora ovog Udruženja, čijeg je Upravnog odbora uhapšeni ...

Picula: Hrvatska će tražiti ekstradiciju Novakovića

B92 - 27.09.2003

Ohrid -- Ministar inostranih poslova Hrvatske Tonino Picula rekao je u subotu da će Hrvatska pokrenuti postupak za izručenje potpukovnika vojske Srbije i Crne Gore u penziji Mileta Novakovića, koji je pre dva dana uhapšen u Makedoniji.

Hrvati pomešali podatke na poternici

Blic - 27.09.2003

Makedonska policija uhapsila je preksinoć na makedonsko-srpskoj granici Mila Novakovića, potpukovnika Vojske Srbije i Crne Gore na osnovu poternice koju je izdao hrvatski Interpol. Novakovića je pre osam godina sud u Šibeniku osudio na 20 godina zatvora.

Uhapšen potpukovnik Mile Novaković

B92 - 26.09.2003

Skoplje, Zagreb -- Makedonska policija potvrdila je informaciju Radija B92 da je potpukovnik Vojske SCG Mile Novaković u četvrtak uveče uhapšen na makedonsko-srpskoj granici, na osnovu hrvatske poternice Interpola. Županijski sud u Šibeniku osudio je Novakovića 28. februara 1995.

Uhapšen potpukovnik Mile Novaković

B92 - 25.09.2003

Beograd -- Makedonska policija uhapsila je u četvrtak na granici sa Srbijom potpukovnika Vojske SCG i predsednika Upravnog odbora udruženja Ratnih vojnih invalida Mileta Novakovića, saznaje B92. Novaković je uhapšen na osnovu poternice koju je izdao hrvatski Interpol.