TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Život i priključenija R.Karadžića"

B92 - 31.07.2005

Beograd -- TV B92 u ponedeljak u 21.00 emituje dokumetarni film "Život i priključenija Radovana Karadžića". Film produkcije Sense, reditelja Lazara Stojanovića, ispituje Karadžićevu zapaljivu retoriku, način na koji je manipulisao masama, njegove političke mentore i posledice njegovog delovanja.

Hag sprema ćeliju za Karadžića

Blic - 30.07.2005

Ljiljana Zelen-Karadžić bila je sasvim iskrena kada je pozvala svog supruga Radovana Karadžića da se preda, ubeđena je ekipa novinske agencije AP. Radule Radovanović, novinar AP sa Pala, nije ni sanjao da će dobiti tako ekskluzivnu izjavu.

"Zaštitite Karadžićevu porodicu"

B92 - 30.07.2005

Vašington, Beograd, Sarajevo -- Patrijarh Pavle apelovao je na pružanje zaštite porodici Radovana Karadžića, optuženog za ratne zločine. "Kao duhovnik i pastir svih hrišćanskih duša koje mi je Bog poverio na staranje i brigu, dužan sam da upozorim moćne strane činioce, za koje verujem da su takođe ...

"Predaj se, Radovane"

B92 - 29.07.2005

Beograd -- Poziv Ljiljane Zelen Karadžić suprugu Radovanu da se preda Haškom tribunalu za sada nije dao rezultate. Predsednik Srbije Boris Tadić pozdravio je potez supruge Radovana Karadžića ocenjujući da bi "rešenje tog pitanja doprinelo regionalnoj stabilnosti.

Ljiljana: Predaj se, Radovane

B92 - 28.07.2005

Pale -- Supruga haškog optuženika Radovana Karadžića, Ljiljana pozvala je svog supruga da se preda Haškom sudu. Brat Luka: nemoj se predati "Moram da ti se obratim ovim putem, jer drugi način ne postoji. Naša porodica je pod pritiskom sa svih strana, ugroženi smo i životno i egzistencijalno.