TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vlada se provukla

Blic - 25.05.2005

Najava da će vladajuća koalicija pokazati svoju snagu tako što će 131 poslanik odbiti raspravu o poverenju Vladi Srbije nije se ostvarila jer je tek 126 poslanika DSS, G17 plus, SPO, NS, SDPO uz pomoć socijalista uspelo da odbije inicijativu radikala koju su podržale i demokrate.

Dogovor bitniji od poverenja

B92 - 24.05.2005

Beograd -- Stranke vladajuće koalicije i SPS dogovorili su se da u Skupštini ne bude rasprave o poverenju Vladi. Srpska radikalna stranka tražila je raspravu o poverenju Vladi Srbije jer tvrde da je policijski general Sreten Lukić kidnapovan i u papučama odveden u Hag.

Vlada ne strahuje

Blic - 24.05.2005

Ni peti pokušaj opozicije neće izbaciti Vladu Srbije iz sedla, jer je vladajuća koalicija sigurna da je prikupila 130 poslanika spremnih da ne izglasaju dnevni red na kome bi bila incijativa za izglasavanje nepoverenja vladi.

Ništa od rasprave o poverenju vladi

B92 - 23.05.2005

Beograd -- Stranke vladajuće koalicije i SPS dogovorili su se da se u skupštini ne otvara rasprava o poverenju Vladi i ministrima. SRS je tražila raspravu o poverenju vladi jer je policijski general Sreten Lukić "kidnapovan i u papučama odveden u Hag", kako su naveli radikali.