TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bez najboljeg igrača na oi?

Espreso - 17.06.2024

Olimpijske igre u Parizu biće održane od 26. jula do 11. avgusta. Košarkaši Srbije smešteni su u grupu C zajedno sa reprezentacijama Srbije, SAD i Južnog Sudana Olimpijske igre u Parizu biće održane od 26. jula do 11. avgusta.

Rival Srbije u velikom problemu

B92 - 17.06.2024

Košarkaška reprezentacija Litvanije, potencijalni rival Srbije na Olimpijskim igrama, moraće bez glavnog igrača u Portoriko. Kako je objavljeno, Litvanci će u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Portoriku biti bez njihovog najboljeg igrača i kapitena Jonasa Valančijunasa.

ŽESTOK ŠAMAR ZA POTENCIJANOG RIVALA SRBIJE: Litvanija bez NBA ZVEZDE napada Olimpijske igre!

Kurir - 17.06.2024

Ozbiljan udarac! Reprezentacija Litvanije naće moći da računa na jednog od najboljih igrača na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. Podsetimo, Litvanija će se od 2. do 7. jula u Portoriku sa Meksikom, Obalom Slonovače, Italijom, Bahreinom i Portorikom boriti za mesto koje ...

RIVAL SRBIJE U PROBLEMU: Ostaju bez kapitena na Olimpijskim igrama

Novosti - 17.06.2024

Kako je objavljeno, Litvanci će u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Portoriku biti bez njihovog najboljeg igrača i kapitena Jonasa Valančijunasa. Jonas je ostao bez ugovora i slobodan je igrač pa se neće odazvati selektoru Maksvitisu u periodu između 2. i 7.