TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Šef nemačke diplomatije Zigmar Gabrijel danas u Beogradu

Blic - 14.02.2018

Vicekancelar i ministar spoljnih poslova Nemačke Zigmar Gabrijel boravi danas u poseti Beogradu, tokom koje će razgovarati sa državnim vrhom Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se Gabrijelom sastati u Vili Mir, u 11 sati, a izjave za medije su planirane u podne, ...

Vučić i Brnabić sa šefom nemačke diplomatije

RTV - 14.02.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa vicekancelarom i ministrom spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke Zigmarom Gabrijelom. Sastanak će biti održan u 11 sati u Vili Mir, a izjave za medije su planirane u podne, saopštila je vladina Kancelarija za ...

Vučić razgovara sa ministrom spoljnih poslova Nemačke

B92 - 14.02.2018

Beograd -- Vicekancelar i ministar spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke Zigmar Gabrijel boravi danas u poseti Beogradu. On se danas sastao s predsednikom Srbije. Aleksandar Vučić i Gabrijel sastali su se danas u Vili Mir.

(FOTO) Vučić sa šefom nemačke diplomatije: Bez Srbije nema mira i stabilnosti u regionu

Kurir - 14.02.2018

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa vicekancelarom i ministrom spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke Zigmarom Gabrijelom. Oni su se sastali u 11 časova u Vili Mir, a nakon sastanka obratili javnosti.

NEMAČKA JE NAKLONJENA SRBIJI: Poruka Zigmara sa zajedničke konferencije sa predsednikom Vučićem

Srbija Danas - 14.02.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa vicekancelarom Nemačke i ministrom spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke Zigmarom Gabrijelom u Vili Mir. Nakon sastanka predsednik Vučić i Zigmar su se na zajedničkoj konferenciji obratili javnosti.