TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U naredna četiri dana VOJNI AVIONI NAD BEOGRADOM

Blic - 11.09.2019

Beograđani, nemojte da se uplašite ukoliko narednih dana začujete avione u relativno niskom letu nad prestonicom. - Radi uvežbavanja protokola svečane promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, vazduhoplovi Vojske Srbije nadletaće područje Beograda od 11. do 14.

BORBENI AVIONI NADLEĆU BEOGRAD! Ovo je RAZLOG

Espreso - 11.09.2019

Svečanost se svake godine održava ispred Skupštine Srbije... Kako se navodi, oni će leteti u sklopu uvežbavanja učešća na svečnoj promociji najmlađih oficira Vojske Srbije . Svečanost će biti održana u subotu, 14. septembra.

Vazduhoplovi VS vežbaju za svečanost, nadleću BG

Tanjug - 11.09.2019

Vazduhoplovi VS vežbaju za svečanost, nadleću BG Vazduhoplovi Vojske Srbije nadletaće područje Beograda od 11. do 14. septembra, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane. BEOGRAD - Vazduhoplovi Vojske Srbije nadletaće područje Beograda od 11. do 14.

AVIONI NADLEĆU BEOGRAD! ONO što se STVARNO DEŠAVA na nebu iznad prestonice će vas ODUŠEVITI (FOTO)

Kurir - 11.09.2019

Vazduhoplovi Vojske Srbije nadletaće od danas do 14. septembra područje Beograda, saopšteno je iz Ministarstva odbrane. Kako se navodi, oni će leteti u sklopu uvežbavanja učešća na svečnoj promociji najmlađih oficira Vojske Srbije. Svečanost će biti održana u subotu, 14.

BORBENI AVIONI NADLEĆU BEOGRAD! Bez PANIKE, srpski lovci SPREMNI ZA VELIKI DOGAĐAJ

Srbija Danas - 11.09.2019

Vazduhoplovi Vojske Srbije nadletaće od danas do 14. septembra područje Beograda, saopšteno je iz Ministarstva odbrane. Kako se navodi, oni će leteti u sklopu uvežbavanja učešća na svečnoj promociji najmlađih oficira Vojske Srbije. Svečanost će biti održana u subotu, 14.

Vojska leti iznad Beograda, vežba za svečanost

B92 - 11.09.2019

Beograd -- Vazduhoplovi Vojske Srbije nadletaće od danas do 14. septembra područje Beograda, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane. Kako se navodi, oni će leteti u sklopu uvežbavanja učešća na svečnoj promociji najmladjih oficira Vojske Srbije.

Zujaće ovih dana nad Beogradom: Bez brige, vojska vežba

Mondo - 11.09.2019

Vazduhoplovi Vojske Srbije nadletaće od danas do 14. septembra područje Beograda, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane. Kako se navodi, oni će leteti u sklopu uvežbavanja učešća na svečnoj promociji najmlađih oficira Vojske Srbije. Svečanosti će biti održana u subotu, 14.

Narednih dana avioni Vojske Srbije iznad Beograda zbog uvežbavanja svečanosti

Pink - 11.09.2019

Vazduhoplovi Vojske Srbije nadletaće od danas do 14. septembra područje Beograda, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane. Kako se navodi, oni će leteti u sklopu uvežbavanja učešća na svečnoj promociji najmladjih oficira Vojske Srbije. Svečanosti će biti održana u subotu, 14.