TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

B92 KVIZ: Koji je najveći hit grupe "Rokset"?

B92 - 10.12.2019

Legendarna pevačica grupe "Rokset" (Roxette) preminula je u 62. godini, a ostaće upamćena po brojnim hitovima osamdesetih i devedesetih godina. Decenijama su se njihove pesme pevušile na žurkama, po klubovima, a mi smo za vas pripremili jedan kviz.

Odlazak pevačice legendarne grupe „Rokset“

BizLife - 10.12.2019

Pevačica švedske pop rok grupe „Rokset“ (Roxette) Mari Fredrikson, poznata po hitovima „It must have been love“ i „The look“, preminula je od posledica raka, saopštio je njen menadžer. „Sa velikom tugom saopštavamo da nas jenapustila Mari Fredrikson posle 17 godina borbe protiv ...

DOŠLA JE SA TRČANJA, PALA I UDARILA GLAVOM O LAVABO! Ovako je pevačica koja je danas preminula saznala da boluje od ...

Kurir - 10.12.2019

Mari Frederikson , pevačica benda Rokset , preminula je danas u 61. godini, posle duge i teške bolesti . Ben je 2016. godine najavio povratak na muzičku scenu, kako bi obeležili 30 godina od osnivanja. Fanovi su bili presrećni što će Mari ponovo zapevati, međutim, ona je ubrzo ...

NJENA POSLEDNJA PORUKA SVETU SLAMA SRCE I TERA SUZE Rokset je pre tri godine jedva izustila: "Nažalost, za mene je ...

Blic - 10.12.2019

Slavna Mari Fredrikson preminula je u ponedeljak nakon duge i teške bolesti, saopštila je danas njena porodica. Čuvena pevačica benda "Rokset" umrla je u 61. godini, a fanovi ne mogu da dođu sebi. Njoj je još 2001 otkriven tumor na mozgu, a ova grupa morala je da 2016.

Umrla pevačica grupe Rokset

RTV - 10.12.2019

Pevačica švedske grupe Rokset Mari Fredrikson preminula je u 61. godini nakon teške bolesti, saopštila je danas njena porodica. Ona je preminula u ponedeljak, 9. decembra, nakon dugogodišnje borbe sa teškom bolesti, prenosi Dejli mejl. Fredrikson je osnovala bend Rokset 1986.

Pevačica čuvene grupe "Rokset" umrla u 62. godini

B92 - 10.12.2019

"It must have been love", "Listen to your heart" samo su neki od hitova čuvene grupe Rokset, a svetski mediji javljaju da je pevačica Mari Fredrikson umrla u 62. godini. Pop zvezda iz Švedske umrla je u ponedeljak nakon duge i teške bolesti.

Umrla pevačica grupe Rokset

Tanjug - 10.12.2019

Umrla pevačica grupe Rokset Pevačica švedske grupe Rokset Mari Fredrikson preminula je u 61. godini nakon teške bolesti, saopštila je danas njena porodica. LONDON - Pevačica švedske grupe Rokset Mari Fredrikson preminula je u 61.

Umrla pevačica benda „Rokset”

Politika - 10.12.2019

Mari Fredrikson, pevačica švedskog pop benda „Rokset”, preminula je u 62. godini posle 17-godišnje borbe sa kancerom. Fredrikson i gitarista Per Gesle osnovali su bend 1986. godine, a neki od njihovih najpoznatijih hitova su Listen to Your Heart, It Must Have Been Love and The ...

UMRLA PEVAČICA ČUVENE GRUPE ROKSET: Mari Fredrikson izgubila bitku sa opakom bolešću u 61. godini!

Kurir - 10.12.2019

Mari Frederikson , pevačica grupe Rokset , umrla je u ponedeljak u 61. godini, nakon duge i teške bolesti . Porodica je saopštila da je posle duge bolesti u ponedeljak, 9. decembra preminula njihova voljena supruga i majka.

Umrla pevačica čuvenog benda "Rokset"

Blic - 10.12.2019

Mari Fredrikson, pevačica čuvenog švedskog pop rok benda "Rokset" preminula je u 61. godini. Kako prenosi "The Sun" ona je preminula u ponedeljak u svom stanu nakon duge bolesti. "Sa velikom tugom moramo da vas obavestimo da jedne od naših najvećih i najomiljenijih umetnica ...

Preminula članica grupe „Rokset“ Mari Fredrikson

RTS - 10.12.2019

Pevačica i član švedskog pop rok dua „Rokset“, Mari Fredrikson, preminula je u 62. ...

"Za mene su gotovi dani..." Oproštajna poruka pevačice benda "Rokset" potresla je svet 2016. godine

Telegraf - 10.12.2019

Slavna Mari Fredrikson preminula je u nedelju ujutru, 9. decembra , saopštila je danas njena porodica. Čuvena pevačica sastava Rokset (Roxette) umrla je u 61. godini, a fanovi širom sveta od nje se opraštaju tužnim porukama. Mari je još 2002.

Preminula članica grupe „Rokset“ Meri Fredrikson

RTS - 10.12.2019

Pevačica i član švedskog pop rok dua Rokset, Meri Fredrikson, preminula je u 62. ...

Preminula pevačica benda Roxette Mari Fredrikson (VIDEO)

Mondo - 10.12.2019

Mari Fredrikson preminula je u 61. godini Zvezda osamdesetih i devedesetih godina Mari Fredrikson, članica dueta Roxette , preminula je juče u 61. godini. Mari je preminula "nakon duge i teške bolesti", saopštila je porodica.

Preminula čuvena pevačica iz grupe "Rokset"

Novosti - 10.12.2019

Pop zvezda Meri Fredrikson preminula je u ponedeljak ujutro posle duge i teške bolesti Čuvena pevačica grupe "Rokset" Meri Fredrikson preminula je u 61. godini, piše švedski list “Ekspres”. Pop zvezda iz Švedske preminula je u ponedeljak ujutro posle duge i teške bolesti.

STVARI VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTE: Vođa grupe ROKSET slomljen posle strašnih vesti!

Espreso - 10.12.2019

Vreme leti tako brzo. Ne tako davno, provodili smo dane i noći u mom malom stanu u Halmstadu, slušajući muziku koju smo voleli, deleći nemoguće snove. I kakav san smo na kraju podelili Posle vesti o smrti svoje "druge polovine", odnosno koleginice iz pop-dua Rokset Meri ...

Umrla čuvena pevačica benda "Rokset"

Telegraf - 10.12.2019

Slavna Mari Fredrikson preminula je u 61. godini. Pevačica čuvenog sastava "Roxette" od 2002. godine borila se sa tumorom. - Mari Fredrikson najviše žali suprug Mikael Bolos i njihovo dvoje dece - naveo je izvor švedskih novina Express.

Preminula pevačica grupe „Rokset“ Mari Fredrikson

Danas - 10.12.2019

Mari Fredrikson, pevačica švedske pop rok grupe „Rokset“ preminula je u 61. godini, potvrdio je njen menadžer, a preneli svetski mediji. Kako prenosi BBC, saopštenju se navodi da je pevačica umrla u utorak, 9. decembra, „posle 17-godišnje borbe sa rakom“.

UMRLA NAJVEĆA ZVEZDA DEVEDESETIH: Svi smo voleli njene pesme (VIDEO)

Espreso - 10.12.2019

Švedski list Express je prvi objavio ovu vest: "Meri Fredrikson najviše žale njen suprug Mikael Boljos i njihovo dvoje dece". Pevačica čuvenog sastava Rokset Meri Fredrikson umrla je u 61. godini posle duge i teške bolesti, javlja Dejli Miror.

(VIDEO) PREMINULA PEVAČICA POPULARNOG BENDA! Fanovi neutešni

Informer - 10.12.2019

Zvezda osamdesetih godina Mari Fredrikson, članica dueta Roxette, preminula je danas u 61. godini Mari je preminula "nakon duge i teške bolesti", saopštila je porodica. Printscreen You Tube - S velikom tugom saopštavamo da je jedna od najvećih i najvoljenijih muzičkih zvezda ...

Ostavila supruga i dvoje dece

ALO - 10.12.2019

Tuga... Pevačica čuvenog sastava "Roxette", Mari Fredrikson preminula je u 61. godini. Ona se dugo borila sa tumorom. - Mari Fredrikson najviše žali suprug Mikael Bolos i njihovo dvoje dece - naveo je izvor švedskih novina Express.

Preminula čuvena Pevačica sastava „Roxette“

24online - 10.12.2019

Slavna Mari Fredrikson preminula je u 61. godini. Pevačica čuvenog sastava „Roxette“ od 2002. godine borila se sa tumorom. – Mari Fredrikson najviše žali suprug Mikael Bolos i njihovo dvoje dece – naveo je izvor švedskih novina Express.

PREMINULA PEVAČICA BENDA ROKSET: Napustila nas posle duge i teške bolesti!

Srbija Danas - 10.12.2019

Pevačica grupe Rokset, Meri Fredrikson, preminula je u 61. godini posle duge i teške bolesti. - S velikom tugom saopštavamo da je jedna od najvećih i najvoljenijih muzičkih zvezda Mari Fredrikson preminula. Umrla je 9.

ZA MENE SU GOTOVI DANI...Oproštajna poruka pevačice benda Roxette potresla je svet

Informer - 10.12.2019

Slavna Mari Fredrikson preminula je u nedelju ujutru, 9. decembra, saopštila je danas njena porodica Čuvena pevačica sastava Rokset (Roxette) umrla je u 61. godini, a fanovi širom sveta od nje se opraštaju tužnim porukama. Mari je još 2002.

"Ne tako davno, provodili smo dane i noći u mom malom stanu" Frontmen grupe Rokset ne može da dođe sebi nakon smrti ...

Blic - 10.12.2019

Mari Fredrikson, pevačica čuvenog švedskog pop rok benda "Rokset" preminula je u 61. godini nakon tumora na mozgu sa kojim se borila od 2002. Od nje se među prvima oprostio muzičar Per Gesle, frontmen grupe "Rokset". - Vreme leti tako brzo.

BOLEST JU JE ODVOJILA OD SCENE Biografija Mari Fredrikson: Hrabro je vodila najtežu bitku, iza sebe je ostavila dvoje ...

Blic - 10.12.2019

Mari Fredrikson, pevačica čuvenog benda "Rokset", preminula je u 61. godini, a kako prenosi "The Sun" ona je preminula u ponedeljak u svom stanu nakon duge bolesti. Poznata umetnica iza sebe je ostavila supruga i dvoje dece, a u svojoj bogatoj karijeri imala je brojne hitove.

Preminula pevačica čuvene grupe "Rokset": Godinama se borila sa tumorom na mozgu!

Puls online - 10.12.2019

Pevačica grupe "Rokset", Mari Fredrikson preminula je u 61. godini života nakon duge borbe sa rakom na mozgu. Od nje se među prvima oprostio frontmen pomenutog sastava, Per Gesle. - Vreme leti tako brzo. Ne tako davno, provodili smo dane i noći u mom malom stanu u Halmstadu, ...

Pevačica grupe "Rokset" je umrla, a nikada nije otkrila pravu istinu o čuvenom hitu "It must have been love" i JEDNOM ...

Blic - 10.12.2019

Rokset je švedska pop grupa koju su činili vokal Marija Fredrikson koja je preminula u ponedeljak u 61. godini života i vokal i gitarista Per Gesle. Tokom 80-tih su imali svoja prva dva velika hita "The Look" i "Listen to Your Heart" koji su osvojili top liste širom sveta.

Dijagnostikovan joj tumor na mozgu

ALO - 10.12.2019

Veliki gubitak! Mari Frederikson, pevačica benda Rokset, preminula je danas u 61. godini, posle duge i teške bolesti. Ben je 2016. godine najavio povratak na muzičku scenu, kako bi obeležili 30 godina od osnivanja.

NAŽALOST, ZA MENE JE GOTOVO: Mari Fredrikson je publici poslala POSLEDNJU PORUKU koja kida dušu!

Kurir - 10.12.2019

Mari Fredrikson preminula je u ponedeljak nakon duge i teške bolesti, saopštila je danas njena porodica. Čuvena pevačica benda "Rokset" umrla je u 61. godini, a 2001 joj je otkriven tumor na mozgu i 2016. je grupa zbog pevačicinog lošeg stanja morala da otkaže turneju.

Ovako je pevačica benda "Rokset" saznala da boluje od raka, i to nakon trčanja

Telegraf - 10.12.2019

Mari Frederikson, pevačica benda Rokset , preminula je danas u 61. godini , posle duge i teške bolesti. Bend je 2016. godine najavio povratak na muzičku scenu, kako bi obeležili 30 godina od osnivanja. Fanovi su bili presrećni što će Mari ponovo zapevati, međutim, ona je ubrzo ...

OVAKO JE SAZNALA ZA RAK Pokojna pevačica benda Rokset pala u kupatilu, izgubila moć čitanja i brojanja

Srbija Danas - 10.12.2019

Mari Frederikson, pevačica benda Rokset, preminula je danas u 61. godini, posle duge i teške bolesti. Bend je 2016. godine najavio povratak na muzičku scenu, kako bi obeležili 30 godina od osnivanja. Fanovi su bili presrećni što će Mari ponovo zapevati, međutim, ona je ubrzo ...