TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Goca Božinovska krila da joj je ćerka udata: Zet otkrio celu istinu

Nova - 29.01.2023

Jelena Vučković je nekoliko godina u braku. Ćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića, iznenadila je javnost 2016. godine kada je isplivala informacija kako se tajno venčala za Aleksandra Sofronića. Kada su mediji pitali Gocu o ćerkinom venčanju, ona je demantovala tu informaciju.

Otkriveno ko je misteriozni suprug ćerke Goce Božinovske: Jelena se udala tajno, a Beograd je napustila

Telegraf - 29.01.2023

Ćerka Goce Božinovske i kompozitora Rade Vučkovića, pevačica Jelena Vučković , već duži vremenski period se ne eksponira u javnosti. Jelena nikada nije svoj privatan život isticala u prvi plan, a malo je poznata i činjenica da se pevačica tajno udala 2016. godine.

Otkriveno ko je misteriozni muž Jelene Vučković: Ćerka Goce Božinovske se tajno udala za njega

Blic - 29.01.2023

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Jelena Vučković vešto skiriva privatni život od očiju znatiželjne javnosti. Ćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića od samog početka karijeru gradi na pesmama, a ne na skandalima i detaljima iz privatnog života.

ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE UDALA SE TAJNO ZA NJEGA: Mama joj doživela šok, a evo ko je misteriozni muž i kako izgleda (FOTO)

Kurir - 29.01.2023

Pevačica Jelena Vučković , ćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića od samog početka karijeru gradi na pesmama, a ne na skandalima i detaljima iz privatnog života. Ona se 2016. godine tajno udala za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića.

GOCA GA NE ODOBRAVA! Jelena Vučković IZMEĐU DVE VATRE, udala se TAJNO: "To je između njih dve..." - Evo ko je njen muž!

Puls online - 29.01.2023

Ona se 2016. godine tajno udala za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića. Ubrzo nakon što se pojavila ova vest, njena mama Goca Božinovska ju je demantovala. Međutim, zet je ubrzo demantovao taštu i potvrdio pisanja medija. – rekao je tada Sofronić.

ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE SE TAJNO UDALA! Pevačica se šokirala - svi znate snajku, a ovako izgleda njen ZET! (FOTO)

Mondo - 29.01.2023

Ćerka Goce Božinovske izgovorila je sudbonosno "da" dugogodišnjem partneru Aleksandru Sofroniću. Pevačica nikada nije krila koliko je radosna zbog uloge bake u kojoj se ostvarila, a malo ko zna da je njena ćerka Jelena Vučković takođe udata.

OTKRIVENO KO JE MISTERIOZNI MUŽ JELNE VUČKOVIĆ! Evo za koga se tajno udala ćerka Goce Božinovske

Republika - 29.01.2023

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „ Zvezde Granda " Jelena Vučković od samog početka karijeru gradi na pesmama, a ne na skandalima i detaljima iz privatnog života. Ona se 2016. godine udala u tajnosti za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića.

ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE SE TAJNO UDALA, NIJE ČAK NI NJOJ REKLA: Evo kako izgleda MUŽ JELENE VUČKOVIĆ

Espreso - 29.01.2023

Jelena i Aleksandar žive u Valjevu, a u Beograd dolaze samo da obiđu porodicu i kada pevačica ima poslovne obaveze Pevačica Jelena Vučković , ćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića od samog početka karijeru gradi na pesmama, a ne na skandalima i detaljima iz privatnog života.