TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hoti PROVOCIRA: Oslobodilački rat naroda Kosova ČIST, ne može mu se suditi!

Mondo - 01.07.2020

Premijer Kosova Avdulah Hoti je na današnjoj sednici Vlade Kosova rekao da dijalog Srbije i Kosova nema alternativu i da će ga voditi on lično. " Ostajemo pri stavu da je oslobodilački rat naroda Kosova čist i da mu se ne može suditi.

Hoti: Dijalog nema alternativu, ja ću ga voditi

Blic - 01.07.2020

Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti izjavio je da dijalog sa Beogradom nema alternativu i da će ga on ...

Hoti: Dijalog nema alternativu, vlada osniva savet za dijalog sa Beogradom

N1 - 01.07.2020

Premijer Kosova Avdulah Hoti je na sednici Vlade Kosova rekao da dijalog Srbije i Kosova nema alternativu i da će ga voditi on lično. Govoreći o saopštenju Specijalnog tužilaštva Haškog tribunala o predlogu optućnice protiv predsednika Kosova Hašima Tačija i lidera Demokratske ...

Vlada u Prištini formirala savet eksperata za dijalog sa Beogradom

Telegraf - 01.07.2020

Savet eksperata za dijalog sa Beogradom biće još jedno telo kojim centralne institucije u Prištini ojačavaju pripreme i unutrašnju organizaciju predstojećeg procesa. Odluka o formiranju saveta doneta je danas na sastanku prištinske vlade, prenosi RTS .

Hoti: Dijalog nema alternativu, ja ću ga voditi

RTV - 01.07.2020

Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti izjavio je da dijalog sa Beogradom nema alternativu i da će ga on voditi. On je to rekao na sednici vlade u Prištini dodao da treba raditi na formiranju delegacije za razgovore sa Beogradom, prenosi prištinska Koha.

Hoti: Dijalog nema alternativu, ja ću ga voditi

Tanjug - 01.07.2020

Hoti: Dijalog nema alternativu, ja ću ga voditi Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti izjavio je da dijalog sa Beogradom nema alternativu i da će ga on voditi. PRIŠTINA - Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti izjavio je da dijalog sa Beogradom ...

Hoti: Dijalog nema alternativu, ja ću ga voditi

Sputnik - 01.07.2020

Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti izjavio je da dijalog sa Beogradom nema alternativu i da će ga on voditi. On je to rekao na sednici vlade u Prištini dodao da treba raditi na formiranju delegacije za razgovore sa Beogradom, prenosi prištinska „Koha“.

Hoti najavio mogućnost vraćanja karantina u sredine sa najvećim brojem zaraženih

N1 - 29.06.2020

Premijer Kosova Avdulah Hoti upozorio je na mogućnost vraćanja karantina u sredine sa velikim brojem zaraženih koronavirusom. Nakon sastanka posebnog odbora prevencije pandemije, Hoti je rekao da se raspravlja o uvođenju karantina tamo gde ima najviše slučajeva.

"Dijalog nema alternativu, ja ću ga voditi"

B92 - 01.07.2020

Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti izjavio je da dijalog sa Beogradom nema alternativu i da će ga on voditi. On je to rekao na sednici vlade u Prištinii dodao da treba raditi na formiranju delegacije za razgovore sa Beogradom, prenosi prištinska Koha.

Hoti formira delegaciju za razgovore sa Beogradom

ALO - 01.07.2020

Hoti je rekao i da je Vlada odlučila da osnuje stručni savet za dijalog sa Beogradom koji će delovati u okviru kancelarije premijera Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti izjavio je da dijalog sa Beogradom nema alternativu i da će ga on voditi.

OGLASIO SE HOTI IZ PRIŠTINE: Dijalog nema alternativu, ja ću ga voditi

Srbija Danas - 01.07.2020

Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti izjavio je da dijalog sa Beogradom nema alternativu i da će ga on voditi. On je to rekao na sednici vlade u Prištinii dodao da treba raditi na formiranju delegacije za razgovore sa Beogradom.

OGLASIO SE HOTI IZ PRIŠTINE: Dijalog nema alternativu, ja ću ga voditi

Espreso - 01.07.2020

Hoti je rekao i da je Vlada odlučila da osnuje stručni savet za dijalog sa Beogradom koji će delovati u okviru kancelarije premijera. Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti izjavio je da dijalog sa Beogradom nema alternativu i da će ga on voditi.

Hoti: Dijalog nema alternative, ja ću ga predvoditi

Novi Magazin - 01.07.2020

Premijer Kosova Avdulah Hoti danas je na sednici Vlade Kosova rekao da dijalog Srbije i Kosova nema alternativu i da će ga voditi on lično. Govoreći o saopštenju Specijalnog tužilaštva Haškog tribunala o predlogu optućnice protiv predsednika Kosova Hašima Tačija i lidera ...

Hoti: Dijalog nema alternativa, ja ću ga predvoditi

Danas - 01.07.2020

Premijer Kosova Avdulah Hoti danas je na sednici Vlade Kosova rekao da dijalog Srbije i Kosova nema alternativu i da će ga voditi on lično. Govoreći o saopštenju Specijalnog tužilaštva Haškog tribunala o predlogu optućnice protiv predsednika Kosova Hašima Tačija i lidera ...

Hoti najavljuje povratak karantina u sredinama sa velikim brojem zaraženih

Danas - 29.06.2020

Premijer Kosova Avdulah Hoti upozorio je danas na mogućnost vraćanja karantina u sredine sa velikim brojem zaraženih korona virusom. Nakon sastanka posebnog odbora prevencije pandemije Hoti je rekao da se raspravlja o uvođenju karantina tamo gde ima najviše slučajeva.