TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dodik za N1: Proganjaju me slike koje sam vidio u Covid bolnici

N1 - 19.11.2020

Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH i predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata, rekao je večeras za N1 da ga proganjaju prizori koje je vidio prilikom posjete covid bolnici. On je ispričao svoje utiske zamolivši građane da čuvaju zdravlje.

Dodik: Odluka o zajedničkoj vježbi Oružanih snaga BiH i Vojske Srbije

N1 - 19.11.2020

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik bio je gost N1 te istakao kako je nakon današnje sjednice usvojena odluka o zajedničkoj vježbi Oružanih snaga BiH i Vojske Srbije. " Usvojili smo da se odobri zajednička vježba Oružanih snaga BiH sa ...

Dodik od sutra predsedavajući Predsedništva BiH

Politika - 19.11.2020

SARAJEVO - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik će, po načelu rotacije, sutra preuzeti predsedavanje Predsedništvu BiH, saopšteno je iz te najviše države institucije BiH. Dodik će predsedavati Predsedništvu BiH narednih osam meseci.

Dodik od sutra postaje PRVI ČOVEK U BOSNI I HERCEGOVINI

Republika - 19.11.2020

Dodik će predsedavati Predsedništvu BiH narednih osam meseci. Rotacija predsedavajućeg u Predsedništvu je predviđena Ustavom BiH, a Dodik će na toj poziciji zameniti bošnjačkog člana Šafika ...

Milorad Dodik od sutra predsjedavajući Predsjedništva BiH

Vijesti.ba - 19.11.2020

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik 20. novembra 2020. godine preuzet će, po načelu rotacije, dužnost predsjedavajućeg Predsjedništva BiH u narednih osam mjeseci. Ova rotacija se odvija na osnovu člana V stava (2) b. Ustava Bosne i Hercegovine, a u vezi s članom 5.

DODIK OD PETKA PREDSEDAVAJUĆI: BiH mora biti visoko decentralizovana

Srbija Danas - 19.11.2020

Dodik je rekao da Republika Srpska obeležava godišnjicu Dejtonskog sporazuma, a Federacija BiH ne. - U Srpskoj je 21. novembra neradni dan, jer smatramo da treba slaviti mi - istakao je Dodik. Dodik je istakao da je Dejtonski mirovni sporazum značajno urušen intervencijom ...

DODIK UPOZORIO NA OPASNOST, PA SAOPŠTIO: Preuzimam mesto predsedavajućeg Predsedništva

Novosti - 18.11.2020

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se Dejtonski mirovni sporazum pokušava razrušiti intervencijom visokih predstavnika. Dodik kaže da Srpska obeležava godišnjicu Dejtonskog sporazuma, a Federacija BiH ne. - U Srpskoj je 21.

MOGUĆA POSETA BORELJA Dodik: Preuzimam mesto predsedavajućeg Predsedništva BiH

Blic - 18.11.2020

Milorad Dodik, srpski član Predsedništva je rekao da od petka ponovo dolazi na mesto predsedavajućeg Predsedništva BiH i da ima najava da bi BiH mogao posetiti visoki predstavnik za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj.

Dodik: OVO JE JEDINI PRAZNIK koji praznuje REPUBLIKA SRPSKA, a FEDERACIJA BIH NE! Najavljena VAŽNA POSETA!

Espreso - 19.11.2020

On je ocenio da je lažna priča Sarajeva da je bio antifašistički grad u Drugom svetskom ratu. Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da od petka ponovo dolazi na mesto predsedavajućeg Predsedništva i da ima najava da bi BiH mogao da poseti visoki predstavnik EU ...

Dodik od sutra predsedavajući Predsedništva BiH - Srpska slavi Dejton, Federacija BiH ne

RTV - 19.11.2020

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da od petka ponovo dolazi na mesto predsedavajućeg Predsedništva i da ima najava da bi BiH mogao da poseti visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj.

NAČELO ROTACIJE: Dodik od sutra predsedavajući Prededništva BiH!

Espreso - 19.11.2020

Dodik će predsedavati Predsedništvu BiH narednih osam meseci Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik će, po načelu rotacije, sutra preuzeti predsedavanje Predsedništvu BiH, saopšteno je iz te najviše države institucije BiH.