TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lančani sudar na Gazeli, troje povređeno

RTS - 17.11.2019

Tri osobe su lakše povređene, među njima i dvoje dece, u lančanom sudaru koji se dogodio na mostu Gazela u smeru ka gradu, saznaje ...

Lančani sudar na Gazeli, među povređenima beba

B92 - 17.11.2019

Beograd -- U lančanom sudaru koji se dogodio na Gazeli u pravcu ka gradu učestvovalo je sedam vozila, a među povređenima je jedna beba, prenose mediji. Kako se navodi, na mostu je došlo do formiranja manje gužve. Još nekoliko saobraćajnih nesreća se dogodilo na području grada.

Lančani sudar na Gazeli, među povređenima beba

Tanjug - 17.11.2019

Lančani sudar na Gazeli, među povređenima beba U lančanom sudaru koji se dogodio na Gazeli u pravcu ka gradu učestvovalo je sedam vozila, a među povređenima je jedna beba, prenosi Telegraf.rs. BEOGRAD - U lančanom sudaru koji se dogodio na Gazeli u pravcu ka gradu učestvovalo je ...

KARAMBOL NA GAZELI Lančani sudar pet automobila, POVREĐENA I BEBA

Blic - 17.11.2019

Lančani sudar na mostu Gazeli dogodio se danas oko 13.50, a u njemu je učestvovalo pet automobila. - Naše ekipe su upućene na lice mesta i za sada nemamo informacije o povređenima - rekli su iz Hitne pomoći za "Blic".

5 VOZILA U LANČANOM SUDARU NA GAZELI: Među povređenima i beba (FOTO)

Kurir - 17.11.2019

U lančanom sudaru koji se dogodio na Gazeli u pravcu ka gradu učestvovalo je pet vozila. Prema nezvaničnim informacijama povređena je jedna beba. Na mostu je došlo do formiranja manje gužve, a da podsetimo, danas su u Beogradu izmenjene pojedine gradske linije.

LANČANI SUDAR 7 VOZILA NA GAZELI! Među povređenima i beba, na mostu manja gužva

Informer - 17.11.2019

U lančanom sudaru koji se dogodio na Gazeli u pravcu ka gradu učestvovalo je sedam vozila Prema nezvaničnim informacijama povređena je jedna beba. Na mostu je došlo do formiranja manje ...

Povređena beba na Gazeli!

ALO - 17.11.2019

Strašno! U lančanom sudaru koji se dogodio na Gazeli u pravcu ka gradu učestvovalo je sedam vozila. Prema nezvaničnim informacijama povređena je jedna beba. Na mostu je došlo do formiranja manje gužve, a da podsetimo, danas su u Beogradu izmenjene pojedine gradske linije.

KARAMBOL NA GAZELI Lančani sudar većeg broja automobila, POVREĐENA I BEBA

Blic - 17.11.2019

Lančani sudar na mostu Gazeli dogodio se danas oko 13.50, a učestvovalo je najmanje pet vozila. - Naše ekipe su upućene na lice mesta i za sada nemamo informacije o povređenima - rekli su iz Hitne pomoći za "Blic". Navodno je povređena beba, kako "Telegraf.rs" nezvanično saznaje.

NA GAZELI SE DESIO UDES! Povređena je i beba?!

Espreso - 17.11.2019

- Naše ekipe su upućene na lice mesta i za sada nemamo informacije o povređenima - rekli su iz Hitne pomoći Lančani sudar na mostu Gazeli dogodio se danas oko 13.50, a učestvovalo je najmanje pet vozila. - Naše ekipe su upućene na lice mesta i za sada nemamo informacije o ...

LANČANI SUDAR sedam vozila na Gazeli: Među povređenima i BEBA

Srbija Danas - 17.11.2019

U lančanom sudaru koji se dogodio na Gazeli u pravcu ka gradu učestvovalo je sedam vozila. Kako se nezvanično saznaje, povređena je jedna beba. Na mostu je došlo do formiranja manje gužve, a da podsetimo, danas su u Beogradu izmenjene pojedine gradske linije.

Lančani sudar a Gazeli, među povređenima i beba

24online - 17.11.2019

U lančanom sudaru koji se dogodio na Gazeli u pravcu ka gradu učestvovalo je sedam vozila, a među povređenima je jedna beba, prenosi Telegraf.rs. Kako navodi portal, na mostu je došlo do formiranja manje gužve. Još nekoliko saobraćajnih nesreća se dogodilo na području grada.

Lančani sudar na “Gazeli”: Učestvovalo sedam vozila, povređena beba

Novosti - 17.11.2019

Došlo je do sudara na mostu “Gazela" u kom je povređena jedna beba U lančanom sudaru koji se dogodio na „Gazeli“ u pravcu ka gradu učestvovalo je sedam vozila. Kako nezvanično saznaje „Telegraf“ , povređena je jedna beba.