TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Luda priča trećeg golmana Intera iz Milana: Skuplja crvene kartone, a ne brani sedam godina!

Republika - 30.06.2020

Berni je u nedelju pocrveneo protiv Parme u 69. minutu, kada ga je sa klupe udaljio arbitar Fabio Mareska. Pretpostavlja se da je rezervni golman sočno opsovao arbitra, odnosno preterao u izražavanju nezadovoljstva.

Ima više crvenih kartona nego minuta na terenu

ALO - 29.06.2020

Njegova supruga je nedavno izjavila da njih dvoje žive kao u hipi-zajednici Fudbaleri Intera su sinoć priredili pravu dramu svim navijačima ovog kluba! Naime, oni su uspeli u veoma neizvesnoj utakmici koja je obilovala kartonima i faulovima, da u tri minuta nadoknade i preokrenu ...

Nije branio od 2014, crvene kartone dobija redovno!

Mondo - 29.06.2020

Čovek koji postaje zaštitni znak Intera ima sjajnu priču iza sebe. Poslednjih sedam godina nije branio ni na jednom meču. To što ima 35 godina ne utiče na njegove intervencije, pa je sigurna ''jedinica'' tima iz Milana.

Neobičan slučaj hipi golmana Intera: Šest godina, nula minuta, dva...

Vijesti.me - 29.06.2020

Tomazo Berni je poseban karakter. Osobenjak i krajnje neobičan fudbaler. Ima 37 godina, član je Intera, i vlasnik je neobičnog rekorda - ima više crvenih kartona nego minuta na terenu u dresu milanskog kluba, koga nosi već šest godina! Berni je sinoć isključen, kao igrač sa ...

LUDI GOLMAN INTERA: Ni minut na terenu – dva crvena kartona!

Srbija Danas - 29.06.2020

Tomaso Berni je član Intera od 2014. godine, ali još nije debitovao za “neroazure”. Kako stoje stvari, pitanje je i da li će... Iskusni golman ne može da se pohvali primernim ponašanjem, a na nedeljnom meču Serije A sa Parmom drugi put je isključen u tekućoj sezoni.

U Interu je šest godina, a ima više crvenih kartona nego odigranih minuta

Index.hr - 29.06.2020

JESTE li ikad čuli za Tommasa Bernija? Naime, Berni je rezervni golman milanskog Intera koji u šest sezona koliko je u klubu nije odigrao niti jedne sekunde. Ono što je još fascinantnije je da je ipak uspio zaraditi dva isključenja.

KAKO ČOVEČE, KAKO? Niste videli LUĐEG GOLMANA!

Informer - 29.06.2020

Tomaso Berni, treći golman Intera, tokom sezone je dobio dva crvena kartona, a nije ni sekund proveo na terenu Iskusni čuvar mreže rođen 1983. godine je svoje drugo isključenje zaradio u utakmici protiv Parme. Nije jasno zašto, ali je on u 68.