TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vunderkind Loren Simon prekinuo studije u Holandiji

Tanjug - 10.12.2019

Vunderkind Loren Simon prekinuo studije u Holandiji Devetogodišnji belgijski dečak Loren Simons, koji je bio na putu da postane najmlađi univerzitetski diplomac na svetu prekinuo je studije na holandskom univerzitetu u Ajndhovenu nakon spora oko mogućeg datuma diplomiranja.

Devetogodišnjak iz Belgije prekinuo studije – neće postati najmlađi diplomac na svetu

Politika - 10.12.2019

AMSTERDAM – Devetogodišnji belgijski dečak Loren Simons, koji je bio na putu da postane najmlađi univerzitetski diplomac na svetu prekinuo je studije na holandskom univerzitetu u Ajndhovenu nakon spora oko mogućeg datuma diplomiranja.

Neće postati najmlađi diplomac na svetu: Belgijski vunderkind prekinuo studije

Telegraf - 10.12.2019

Devetogodišnji belgijski dečak Loren Simons , koji je bio na putu da postane najmlađi univerzitetski diplomac na svetu prekinuo je studije na holandskom univerzitetu u Ajndhovenu nakon spora oko mogućeg datuma diplomiranja.

Da li će devetogodišnji belgijski vunderkind postati najmlađi univerzitetski diplomac na svetu?

RTV - 10.12.2019

Devetogodišnji belgijski dečak Loren Simons, koji je bio na putu da postane najmlađi univerzitetski diplomac na svetu prekinuo je studije na holandskom univerzitetu u Ajndhovenu nakon spora oko mogućeg datuma diplomiranja.

SUPERGENIJE LOREN SIMONS PREKINUO STUDIJE: Trebalo JE da postane najmlađi diplomac na svetu! Sve se preokrenulo! ...

Kurir - 10.12.2019

Loren Simons je prošlog meseca bio na naslovnim stranama širom sveta, jer je trebalo da završi elektrotehiku na univerzitetu u Ajndhovenu pre kraja godine, što bi ga učinilo prvim na svetu diplomcem mlađim od 10 godina, preneo je Rojters.

Vunderkind Loren Simon prekinuo studije u Holandiji (VIDEO)

Novosti - 10.12.2019

Devetogodišnji belgijski dečak Loren Simons, koji je bio na putu da postane najmlađi univerzitetski diplomac na svetu prekinuo je studije na holandskom univerzitetu u Ajndhovenu Devetogodišnji belgijski dečak Loren Simons, koji je bio na putu da postane najmlađi univerzitetski ...

Čudo od deteta (9) je trebalo da postane NAJMLAĐI DIPLOMAC NA SVETU, ali je naglo došlo do preokreta: Prekinuo je ...

Blic - 10.12.2019

Devetogodišnji belgijski dečak Loren Simons, koji je bio na putu da postane najmlađi univerzitetski diplomac na svetu prekinuo je studije na holandskom univerzitetu u Ajndhovenu nakon spora oko mogućeg datuma diplomiranja.

ČUDO OD DETETA (9) PREKINUO STUDIJE: Trebalo je da postane najmlađi diplomac na svetu, a onda PREOKRET!

Srbija Danas - 10.12.2019

Loren Simons je prošlog meseca bio na naslovnim stranama širom sveta, jer je trebalo da završi elektrotehiku na univerzitetu u Ajndhovenu pre kraja godine, što bi ga učinilo prvim na svetu diplomcem mlađim od 10 godina.