TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Volvo povlači milion vozila zbog opasnosti od požara

Tanjug - 21.07.2019

Volvo povlači milion vozila zbog opasnosti od požara Švedski proizvođač automobila Volvo širom sveta povlači više od milion vozila, jer bi neki delovi motora mogli da se rastope, objavio je danas portparol kompanije.

Volvo povlači milion vozila

Danas - 20.07.2019

Švedski proizvoрač automobila Volvo povući će sa tržišta širom sveta više od milion vozila jer bi se pojedini delovi motora mogli rastopiti, objavio je u subotu portparol te švedske kompanije. Problem bi, u najgorem slučaju, mogao izazvati požar na motoru, rekao je ...

Volvo povlači više od milion vozila jer bi delovi motora mogli da im se rastope

N1 - 20.07.2019

Švedski proizvođač automobila Volvo povući će sa tržišta širom sveta više od milion vozila jer bi se pojedini delovi motora mogli da se rastope, objavio je u subotu portparol te švedske kompanije. Problem bi, u najgorem slučaju, mogao da izazove požar na motoru, rekao je ...

MOTOR MOŽE DA SE RASTOPI Šveđani povlače milion vozila zbog opasnosti od požara

Blic - 21.07.2019

Švedski proizvođač automobila "Volvo" povlači širom sveta više od milion vozila jer bi se neki delovi motora mogli rastopiti, objavila je kompanija. U najgorem slučaju problem bi mogao izazvati požar motora, rekao je predstavnik kompanije.

Povlače milion vozila: Delovi motora se tope

B92 - 21.07.2019

Stokholm -- Švedski proizvođač automobila "Volvo" povlači širom sveta više od milion vozila jer bi se neki delovi motora mogli rastopiti. Kako navodi kompanija, u najgorem slučaju problem bi mogao izazvati požar motora.

ŠVEĐANI POVUKLI RADIKALAN POTEZ: Zbog opasnosti od topljenja motora zaustavljena prodaja

Dnevno - 21.07.2019

Švedski proizvođač automobila "Volvo" povlači širom sveta više od milion vozila jer bi se neki delovi motora mogli rastopiti, objavila je kompanija. U najgorem slučaju problem bi mogao izazvati požar motora, rekao je predstavnik kompanije.

Volvo povlači milion vozila zbog opasnosti od požara

RTV - 21.07.2019

Švedski proizvođač automobila Volvo širom sveta povlači više od milion vozila, jer bi neki delovi motora mogli da se rastope, objavio je danas portparol kompanije. On je rekao da bi u najgorem slučaju problem bi mogao da izazove požar motora, prenosi portal Seebiz.

Volvo povlači milion vozila zbog opasnosti od požara

Al Jazeera - 21.07.2019

Volvo širom svijeta povlači više od milion vozila, jer bi se neki dijelovi motora mogli rastopiti. Problem se odnosi na modele s četverocilindričnim dizel motorom proizvedene od 2014. do 2019. godine EPA - Ilustracija Švedski proizvođač automobila Volvo širom svijeta povlači ...

POVUČENO MILION VOZILA ZBOG OPASNOSTI OD POŽARA! Čuveni svetski proizvođač automobila objavio STRAŠNE VESTI!

Espreso - 21.07.2019

Kako se navodi, Volvo dosad nije zabeležio nijedan takav slucaj Švedski proizvođač automobila Volvo širom sveta povlači više od milion vozila, jer bi neki delovi motora mogli da se rastope, objavio je danas portparol kompanije.

U ČETIRI dana DVE loše vesti za Volvo

BizLife - 21.07.2019

Švedski proizvođač automobila Volvo širom sveta povlači više od milion vozila, jer bi neki delovi motora mogli da se rastope, objavio je portparol kompanije. On je rekao da bi u najgorem slučaju problem bi mogao da izazove požar motora.

POVLAČI SE MILION VOZILA, PRETI VELIKA OPASNOST: Proizvođači u strahu, kompanija objavila oštar PAD PROFITA

Srbija Danas - 22.07.2019

Švedski proizvođač automobila Volvo širom sveta povlači više od milion vozila, jer bi neki delovi motora mogli da se rastope, objavio je danas portparol kompanije. On je rekao da bi u najgorem slučaju problem mogao da izazove požar motora, prenosi portal Seebiz.