TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Novak protiv Kecmanovića meč dana na Serbia Openu

Nova - 22.04.2021

Petog dana takmičenja na Serbia Openu na programu je jedan veliki derbi srpskih tenisera, a na teren će još dva predstavnika Srbije. Na centralnom terenu prvi meč dana, koji je zakazan za 13 časova, odigraće Filip Krajinović, kao peti nosilac, i Mateo Beretini iz Italije, inače ...

Srbija open, V dan: Krajinović otvara, slede Đoković i Kecmanović

B92 - 22.04.2021

Petog dana Srbija opena igraće se četvrtfinalni susreti, a u singlu su ostala trojica domaćih predstavnika. Oni će i otvoriti program. Najpre će na centralnom terenu od 13 časova Filip Krajinović igrati protiv Italijana Matea Beretinija.

POZNATA SATNICA: Evo kada Novak IZLAZI na megdan Miomiru

Pink - 22.04.2021

Duel četvrtfinala. Srbija ima tri tenisera u četvrfinalu singla Serbia opena. Svi oni će igrati u petak. Prvo će na centralni teren izaći Filip Krajinović i Italijan Mateo Beretini u 13 časova, a zatim će uslediti srpski derbi Novak Đoković - Miomir Kecmanović.

POZNATA SATNICA: Evo kada Novak IZLAZI na megdan Miomiru

Srbija Danas - 22.04.2021

Srbija ima tri tenisera u četvrfinalu singla Serbia opena. Svi oni će igrati u petak. Prvo će na centralni teren izaći Filip Krajinović i Italijan Mateo Beretini u 13 časova, a zatim će uslediti srpski derbi Novak Đoković - Miomir Kecmanović. Početak neće biti pre 14 i 30.

GDE GLEDATI SRPSKI DERBI na "Serbia openu"? Prenos meča Novaka Đokovića NEĆE MOĆI da gleda puno ljudi iz naše zemlje!

Blic - 22.04.2021

Petog dana " Serbia opena " igraće se četvrtfinalni susreti, a u singlu su ostala trojica domaćih predstavnika. Najpre će na centralnom terenu od 13 časova Filip Krajinović igrati protiv Italijana Matea Beretinija, a prenos ovog, kao i svakog narednom meča možete pratiti na ...