TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lea se tetovirala na početku pandemije, sada tetovažu mora da skriva zbog onog što na njoj piše

Telegraf - 26.02.2021

Lea Holand (25) iz SAD postala je slavna jer je morala da počne da skriva tetovažu koju uradila na samom početku pandemije. Naime, Lea je na ruku istetovirala rečenicu kojom ju je opisao njen prijatelj i to 4. marta 2020.

UŽASAN TAJMING ZA TETOVAŽU O MASKAMA: Lea (25) donela pogrešnu odluku pa sve vreme PANDEMIJE krije ruku i nosi đempere ...

Kurir - 25.02.2021

Lea Holand (25) se istetovirala prošle godine i upravo ta tetovaža je proslavila jer je morala da je skriva za vreme pandemije. Lea je na ruku istetovirala rečenicu kojom ju je opisao njen prijatelj i to 4.maja 2020.

Tetovirala se pred pandemiju, sad mora da krije tetovažu

Nova - 25.02.2021

Lea Holand, 25-godišnja devojka iz Kentakija, uradila je jednu tetovažu na početku pandemije - ne sluteći da će morati da je krije od svih. Naime, Lea je na ruku istetovirala rečenicu kojom ju je opisao njen prijatelj, i to maja 2020, samo dva dana pre nego što je korona odnela ...

Dva dana pre nego što je nastupila pandemija uradila je tetovažu koju sada ne sme nikome da pokaže: "Celo leto sam ...

Blic - 25.02.2021

Trend koji je nedavno pokrenula jedna TikTokerka zahteva od ljudi da pokažu "najgluplju tetovažu" koju su uradili i čim ga je videla, Lija Holand iz Kentakija je znala da mora da učestvuje. Lija (25) dve godine je maštala o tetovaži koju je konačno uradila 4.

Tetovirala se malo pre pandemije - sad mora da KRIJE tetovažu zbog onog što piše na njoj! (FOTO)

Srbija Danas - 25.02.2021

Leu Holand (25) proslavila je tetovaža koju za vreme pandemije mora da skriva. Lea je na ruku istetovirala rečenicu kojom ju je opisao njen prijatelj i to 4. maja 2020., samo dva dana pre nego što je njen rodni Kentaki dobio svoju prvu žrtvu pandemije.

POGREŠNO VREME I MESTO: Zbog korone nikome ne sme da pokazuje svoju TETOVAŽU (FOTO)

Dnevno - 25.02.2021

Gaf iz nehata. Leu Holand (25) proslavila je tetovaža koju za vreme pandemije mora da skriva. Lea je na ruku istetovirala rečenicu kojom ju je opisao njen prijatelj i to 4. maja 2020., samo dva dana pre nego što je njen rodni Kentaki dobio svoju prvu žrtvu pandemije.

Tetovirala se malo prije pandemije i sad mora skrivati tetovažu zbog onog što piše

Index.hr - 24.02.2021

25-GODIŠNJU Leah Holland proslavila je tetovaža koju za vrijeme pandemije mora skrivati. Naime, Leah je na ruku istetovirala rečenicu kojom ju je opisao njen prijatelj i to 4. svibnja 2020., samo dva dana prije nego li je njen rodni Kentucky dobio svoju prvu žrtvu pandemije.

Tetovaža napravljena prije pandemije sada dobila novo značenje: 'Želim je skinuti, svi misle da ima veze s koronom'

Vecernji.hr - 24.02.2021

Cijelu pandemiju nosila je odjeću s dugim rukavima jer joj je bilo neugodno pokazivati tetovažu. Korisnica društvenih mreža, Leah, tetovirala se početkom ožujka prošle godine, netom prije nego što je koronavirus postao ozbiljna stvar i mnoge države su zatvorile svoje granice.