TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZLATA PETROVIĆ PRIZNALA DA IZAZIVA BES U MUŠKARCIMA: Kad nema strasti onda nastaje HAOS! Tada BEŽIŠ ili se završava ...

Kurir - 25.09.2021

Pevačica Zlata Petrović je u emisiji istakla da izaziva bes u muškarcima, i da se nikada nije menjala zbog drugih. "Za mene ništa nije pogrešno, što je trebalo, trebalo je sve je bilo u pravo vreme na pravom mestu. Ja nisam nekog zdravog razuma, pa tako biram sličnog sebi.

Zlata priznala zašto izaziva bes u muškarcima: Čim osetim da nema strasti ja krenem da pravim haos

Telegraf - 26.09.2021

Pevačica Zlata Petrović je u emisiji istakla da izaziva bes u muškarcima, i da se nikada nije menjala zbog drugih. - Za mene ništa nije pogrešno, što je trebalo, trebalo je sve je bilo u pravo vreme na pravom mestu. Ja nisam nekog zdravog razuma, pa tako biram sličnog sebi.

IZAZIVA BES U MUŠKARCIMA! Zlata Petrović dala KONTRAVERZNU IZJAVU: Kad nema strasti onda nastaje HAOS!

Informer - 26.09.2021

Pevačica Zlata Petrović priznala je da izaziva bes u muškarcima, i da se nikada nije menjala zbog drugih. - Za mene ništa nije pogrešno, što je trebalo, trebalo je sve je bilo u pravo vreme na pravom mestu. Ja nisam nekog zdravog razuma, pa tako biram sličnog sebi.

'JA IZAZIVAM BES U MUŠKARCIMA!' Zlata Petrović šokirala priznanjem: Čim osetim da NEMA STRASTI, krećem da pravim HAOS!

Pink - 25.09.2021

Muk u studiju! Autorka i voditeljka Sanja Marinković i ove subote ugostila je u čuvenoj emisiji " Magazin In " i više nego aktuelnu ekipu među kojima su se našle pevačica i tekstopisac Leontina Vukomanović , poznato TV lice Suzana Mančić , kao i pevačice i biviše rijaliti ...