TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tegeltija otkazao sednicu Saveta ministara BiH zbog Inckove odluke

N1 - 29.07.2021

Savet ministara BiH je na zvaničnoj stranici objavio da je otkazana redovna sednica te državne institucije. „Po nalogu predsedavajućeg Saveta ministara BiH Zorana Tegeltije (SNSD) odgođena je za danas zakazana sednica.

ODLOŽENA SEDNICA SAVETA MINISTARA BiH: Novi termin će biti naknadno objavljen

Novosti - 29.07.2021

- O novom terminu održavanja sednice, blagovremeno ćemo informisati, saopšteno je na internet stranici Saveta ministara. Srpski predstavnici odlučili su ove sedmice da neće učestvovati u radu institucija BiH sve dok je na snazi nametnuti zakon Valentina Incka o negiranju ...

Odložena sednica Saveta ministara BiH

RTV - 29.07.2021

Sednica Saveta ministara BiH koja je bila zakazana za danas odložena je po nalogu predsedavajućeg, Zorana Tegeltije. Na internet stranici Saveta je navedeno da će informacija o novom terminu održavanja sednice biti blagovremeno objavljena.

Novi problemi u Sarajevu – otkazano zbog Srba

B92 - 29.07.2021

Sarajevo -- Sednica Saveta ministara BiH koja je bila zakazana za danas odložena je po nalogu predsedavajućeg, Zorana Tegeltije. Na internet stranici Saveta je navedeno da će informacija o novom terminu održavanja sednice biti blagovremeno objavljena.

ODLOŽENA SEDNICA SAVETA MINISTARA BiH Novi termin će biti naknadno objavljen

Kurir - 29.07.2021

Na internet stranici Saveta je navedeno da će informacija o novom terminu održavanja sednice biti blagovremeno objavljena. Lideri političkih partija iz Republike Srpske odlučili su da predstavnici RS u institucijama BiH, odnosno Predsedništvu, Savetu ministara i Parlamentu BiH ...

Bojkot poslanika iz RS traje: Otkazana sednica Saveta ministara BiH

Nova - 29.07.2021

Savet ministara BiH danas je na zvaničnoj stranici objavio da je otkazana redovna sednica te državne institucije. „Po nalogu predsedavajućeg Saveta ministara BiH (Zorana Tegeltije SNSD) odgodjena je za danas zakazana sednica.