TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Blistala u Zvezdama Granda, udala se za fudbalera i nestala iz javnosti: Ovako sad izgleda Silvija Nedeljković

Telegraf - 17.06.2024

Ljubitelji muzičkog šou programa "Zvezde Granda" znaju sigurno ko je Silvija Nedeljković . Ova Beograđanka je u navedenom takmičenju učestvovala u trećoj sezoni, koje se završilo 2007. godine, a tada je zauzela sedmo mesto.

BILA JE OMILJENA ZVEZDA GRANDA Udala se za fudbalera i nestala iz javnosti: Evo kako danas izgleda Silvija Nedeljković

Blic - 17.06.2024

Silvija Nedeljković, poznata pevačica i bivša takmičarka u "Zvezdama Granda", vratila se na scenu kroz platformu TikTok. Silvija , koja je napustila Srbiju nakon udaje za fudbalera, sada deli video snimke na kojima peva, a fanovi su oduševljeni njenim povratkom.

Blistala je u Zvezdama Granda, a sada je neprepoznatljiva: Udala se za fudbalera, pobegla iz Srbije, a onda objavila ...

Nova - 17.06.2024

Silvija Nedeljković proslavila se učešćem u "Zvezdama Granda" gde je osvojila publiku. Iako je na takmičenju ostvarila uspeh i bila jedna od omiljenih pevačica, ubzo nakon što je stekla popularnost udala se za fudbalera i napustila Srbiju.

SILVIJU NEDELJKOVIĆ STE OBOŽAVALI U ZVEZDAMA GRANDA, A EVO KAKO IZGLEDA NAKON SKORO 15 GODINA! Ogromna transformacija ...

Kurir - 17.06.2024

Silvija Nedeljković , poznata pevačica i bivša takmičarka u " Zvezdama Granda ", vratila se na scenu kroz platformu TikTok. Silvija, koja je napustila Srbiju nakon udaje za fudbalera, sada deli video snimke na kojima peva, a fanovi su oduševljeni njenim povratkom.

U ZVEZDAMA GRANDA SU JE MUŠKARCI OBOŽAVALI, A ONA JE ZBOG POZNATOG SPORTISTE NAPUSTILA SVE: Ovako danas izgleda

Espreso - 17.06.2024

Silvija, koja je napustila Srbiju nakon udaje za fudbalera, sada deli video snimke na kojima peva, a fanovi su oduševljeni njenim povratkom. Silvija Nedeljković , poznata pevačica i bivša takmičarka u " Zvezdama Granda ", vratila se na scenu kroz platformu TikTok.

Silvija Nedeljković 15 godina kasnije: Pevačica neprepoznatljiva, evo kako danas izgleda i šta radi nekadašnja Zvezda ...

Pink - 18.06.2024

Silvija Nedeljković, poznata pevačica i bivša takmičarka u "Zvezdama Granda", vratila se na scenu kroz platformu TikTok. Silvija, koja je napustila Srbiju nakon udaje za fudbalera, sada deli video snimke na kojima peva, a fanovi su oduševljeni njenim povratkom.