TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U tuči migranata u Vogošći jedna osoba povređena

B92 - 10.06.2021

Jedna osoba je povređena u tuči migranata na parking prostoru tržnog centra u Vogošći, u Kantonu Sarajevo. Do tuče je došlo u 19.53, rečeno je za Klix.ba iz operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

KRVAVI OKRŠAJ MIGRANATA U SARAJEVU: U masovnoj tuči jedan muškarac izboden nožem

Novosti - 10.06.2021

Najverovatnije su se potukli migranti. – Jedan muškarac je izboden nožem – kazao je očevidac ovog nemilog događaja. Više patrola policije je upućeno na lice mesta. ...

KRVAVI OKRŠAJ U SARAJEVU Muškarac izboden nožem u tuči migranata

Blic - 10.06.2021

U Vogošći, u Sarajevu, je večeras došlo do obračuna više osoba. Kako piše Avaz, najverovatnije su se potukli migranti. – Jedan muškarac je izboden nožem – kazao je očevidac ovog nemilog događaja, prenosi Srpskainfo .

OBRAČUN MIGRANATA U SARAJEVU, OČEVIDAC TVRDI: "Jedan od muškaraca je IZBODEN nožem"

Espreso - 10.06.2021

Više patrola policije je upućeno na lice mesta Kako je saopšteno, večeras se u Vogošći, u Sarajevu dogodio obračun nekoliko osoba. Najverovatnije su se potukli migranti . – Jedan muškarac je izboden nožem – kazao je očevidac ovog nemilog događaja.

Užas: Preminuo migrant izboden u Vogošći, policija traga za napadačem

Avaz - 10.06.2021

Preminuo je migrant koji je bio teško povrijeđen nakon večerašnje tučnjave u vogošćanskom naselju Ugorsko, saznaje portal "Dnevnog avaza". Policija traga za napadačem, koji je pobjegao u naselje Blagovac. U tučnjavi, koja se desila nešto prije 20 sati, učestvovalo je više osoba, ...

Drama u Vogošći: Muškarac zboden nožem

Avaz - 10.06.2021

U Vogošći je večeras došlo do obračuna više lica, saznaje portal "Avaza". Kako javljaju naši čitaoci, najvjerovatnije su se potukli migranti. - Jedan muškarac je zboden nožem - kazao je za portal "Avaza" očevidac ovog nemilog događaja.

Muškarac zboden nožem u Vogošći

Vijesti.ba - 10.06.2021

U Vogošći je večeras došlo do obračuna više lica, saznaje portal " Avaza ". Kako javljaju čitaoci Avaza, najvjerovatnije su se potukli migranti. - Jedan muškarac je zboden nožem - kazao je za portal "Avaza" očevidac ovog nemilog događaja.

NAPRAVILI KARAMBOL U SARAJEVU: Masovna tuča migranata, muškarac izboden nožem

Srbija Danas - 10.06.2021

U Vogošći, u Sarajevu, je večeras došlo do obračuna više osoba. Najverovatnije su se potukli migranti. - Jedan muškarac je izboden nožem - kazao je očevidac ovog nemilog događaja. Više patrola policije je upućeno na lice ...

OGLASILA SE POLICIJA POSLE TUČE MIGRANATA: Sevali noževi na parkingu, traje lov na počinioce

Novosti - 10.06.2021

Do tuče je došlo u 19.53, rečeno je iz operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. - Jedna muška osoba (migrant) zadobila je povrede nanete oštrim predmetom. Hitna ga je prevezla i on je lekarski zbrinut - naveli su u policiji.

TUČA MIGRANATA ISPRED TRŽNOG CENTRA! Jedna osoba zadobila povrede OŠTRIM PREDMETOM!

Informer - 10.06.2021

Jedna osoba je povređena u tuči migranata na parking prostoru tržnog centra u Vogošći, u Kantonu Sarajevo. Do tuče je došlo u 19.53, rečeno je za Klix.ba iz operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.