TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Upale srčanog mišića kod mlađih muškaraca nakon mRNA cjepiva češće od očekivanog

N1 - 10.06.2021

Veći broj mlađih muškaraca nego što je očekivano imalo je upalu srčanog mišića nakon druge doze mRNA cjepiva protiv covida-19 tvrtki Pfizer/BioNTech i Moderna, pokazali su podaci iz dva sustava koji prate sigurnost cjepiva objavljeni u četvrtak.

Veći broj miokarditisa kod mladih nakon RNK vakcina: Bar polovina primila neko od ova dva cepiva

Telegraf - 10.06.2021

Preliminarni nalazi dva sistema za praćenje bezbednosti vakcina ukazuju na veći broj slučajeva upale srčanog mišića nakon druge doze mRNK vakcina kod mlađih muških osoba , saopštili su danas Američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC).

SAD: Veći broj miokarditisa kod mlađih osoba nakon mRNK vakcina

Sputnik - 10.06.2021

Preliminarni nalazi dva sistema za praćenje bezbednosti vakcina ukazuju na veći broj slučajeva upale srčanog mišića nakon druge doze mRNK vakcina kod mlađih muških osoba, saopštili su danas Američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC).

Upale srčanog mišića kod mlađih muškaraca nakon cjepiva Pfizer i Moderna češće od očekivanog

Dnevnik.hr - 10.06.2021

Kako je objavio Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), ta agencija i drugi zdravstveni regulatori istražuju pitanje upale srčanog mišića nakon što je izraelsko ministarstvo zdravstva objavilo da je pronašlo moguću vezu između tog medicinskog stanja kod mlađih muškaraca i ...

Upale srčanog mišića kod mlađih muškaraca nakon cjepiva mRNA češći od očekivanog

Index.hr - 10.06.2021

VEĆI broj mlađih muškaraca nego što je očekivano imalo je upalu srčanog mišića nakon druge doze mRNA cjepiva protiv covida-19 tvrtki Pfizer/BioNTech i Moderna, pokazali su podaci iz dva sustava koji prate sigurnost cjepiva objavljeni u četvrtak.

Upale srčanog mišića kod mlađih muškaraca nakon cjepiva mRNA češći od očekivanog

Vecernji.hr - 10.06.2021

Dok su neki pacijenti trebali hospitalizaciju, većina se u potpunosti oporavila, naglasio je CDC Veći broj mlađih muškaraca nego što je očekivano imalo je upalu srčanog mišića nakon druge doze mRNA cjepiva protiv covida-19 tvrtki Pfizer/BioNTech i Moderna, pokazali su podaci iz ...

Upale srčanog mišića kod mlađih muškaraca nakon cjepiva mRNA češće od očekivanog

Vijesti.ba - 10.06.2021

Veći broj mlađih muškaraca nego što je očekivano imao je upalu srčanog mišića nakon druge doze mRNA cjepiva protiv covida-19 tvrtki Pfizer/BioNTech i Moderna, pokazali su podaci objavljeni u četvrtak iz dva sustava koja prate sigurnost cjepiva.