TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Klark: Specijalni sud ometa napredak Kosova

RTV - 01.08.2020

Vesli Klark, bivši vrhovni komandant oružanih snaga NATO za vreme bombardovanja SR Jugoslavije, smatra da optužnice Specijalnog suda za zločine OVK ''ometaju napredak'' tzv. Kosova, kao i da nikada nisu prestali pokušaji postavljanja prepreka njegovom napretku.

SRAMNA IZJAVA Vesli Klark: Specijalni sud ometa napredak Kosova

Blic - 01.08.2020

Vesli Klark, bivši vrhovni komandant oružanih snaga NATO za vreme bombardovanja SRJ, smatra da optužnice Specijalnog suda za zločine OVK "ometaju napredak" tzv. Kosova, kao i da nikada nisu prestali pokušaji postavljanja prepreka njegovom ...

Vesli Klark: Specijalni sud ometa napredak Kosova

B92 - 01.08.2020

Vesli Klark,smatra da optužnice Specijalnog suda za zločine OVK ''ometaju napredak'' tzv. Kosova. Bivši vrhovni komandant oružanih snaga NATO za vreme bombardovanja SRJ kaže i da nikada nisu prestali pokušaji postavljanja prepreka njegovom napretku.

Vesli Klark: Optužnice ometaju napredak Kosova

RTS - 01.08.2020

Bivši vrhovni komandant oružanih snaga NATO-a general Vesli Klark izjavio je da nikada nisu prestali pokušaji postavljanja prepreka napretku Kosova, prenosi "Gazeta ...

SRAMNA IZJAVA Veslija Klarka: Specijalni sud ometa napredak Kosova

Mondo - 01.08.2020

Vesli Klark, bivši vrhovni komandant oružanih snaga NATO za vreme bombardovanja SRJ, smatra da optužnice Specijalnog suda za zločine OVK "ometaju napredak" tzv. Kosova, kao i da nikada nisu prestali pokušaji postavljanja prepreka njegovom napretku.

KRVNIK KOJI NAS JE BOMBARDOVAO JEZIVO UVREDIO SRBIJU! Ovo je rekao za ALBANCE i SPECIJALNI SUD!

Espreso - 01.08.2020

"Tači je bio vođa OVK, koga sam prvi put upoznao u Rambujeu, u toku pregovora, u februaru 1999. godine. Tu sam se susreo i sa drugim liderima OVK", naveo je Klark, prenelo je Kosovo onlajn. Vesli Klark,smatra da optužnice Specijalnog suda za zločine OVK ''ometaju napredak'' tzv.

Oglasio se Vesli Klark: Specijalni sud ometa napredak

Telegraf - 01.08.2020

Vesli Klark , bivši vrhovni komandant oružanih snaga NATO za vreme bombardovanja SRJ, smatra da optužnice Specijalnog suda za zločine OVK ''ometaju napredak'' tzv. Kosova , kao i da nikada nisu prestali pokušaji postavljanja prepreka njegovom napretku.

SRAMNA IZJAVA! Vesli Klark: Specijalni sud ometa napredak Kosova

Republika - 02.08.2020

"Predlog optužnice protiv predsednika Kosova Hašima Tačija, nastavak je aktivnosti na ometanju napretka Kosova," ocenio je Klark za RTK. Klark kaže i "da nema pojma" da li su optužnice Specijalnog suda tačne ili nisu, ali dodaje da one predstavljaju nastavak aktivnosti koje su ...