TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Građani Malog raja sami asfaltiraju ulice i krpe rupe

Blic - 12.06.2019

Građani naselja Mali raj ovoga puta bili su očigledno prisiljeni da se sami organizuju i rešavaju svoje probleme tako da su odlučili da sami zakrpe rupe i asfaltiraju deo puta. Naime, u ovom naselju sve ulice su asfaltirane pre par godina, ali ne cele.

Asfaltiranje Gračanice:Nikad više

RTV - 11.06.2019

U Opštini Gračanica, na Kosovu i Metohiji, u prvih pet meseci ove godine asfaltirano je i rekonsturisano preko 40 ulica, u dužini od preko 10 kilometara. Ukupno je asfaltirano 8.122 metara ulica, dok su nasipane i tampirane ulice u dužini od 2.250 metara.

Opština Gračanica: Nikad više asfaltiranih ulica

Tanjug - 11.06.2019

Opština Gračanica: Nikad više asfaltiranih ulica U Opštini Gračanica, na Kosovu i Metohiji, u prvih pet meseci ove godine asfaltirano je i rekonsturisano preko 40 ulica, u dužini od preko 10 kilometara. GRAČANICA - U Opštini Gračanica, na Kosovu i Metohiji, u prvih pet meseci ...

Asfaltiranje ulica u Beškoj

RTV - 10.06.2019

Na red za asfalt stiglo je i najveće inđijsko naselje Beška. Beška je, inače, mesto sa najviše neasfaltirnih ulica. Njih jedanest će u narednom periodu dobiti ...

INFRASTRUKTURNI BUM U Gračanici asfaltirano i rekonstruisano preko 40 ulica

Informer - 11.06.2019

U Gračanici na KIM od početka ove godine asfaltirano je i rekonstruisano preko 40 ulica u ukupnoj dužini od deset kilometara. Asfaltirane su ulice u svih šesnaest mesta u Gračanici, a u lokalnoj samoupravi kaži da je cilj da sve ulice dobiju asfalt.