TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZADOBIO JEZIVE POVREDE NAKON PADA SA TRAFOA Radniku polomljeni pršljenovi, nakon jezive nesreće NE OSEĆA NOGE, doktor: ...

Blic - 22.09.2021

Radnik M. V. (57) koji je zadobio tešku povredu kičme nakon što je juče oko 11 časova, prilikom popravke trafoa u ataru svrljiškog sela Ribare pao sa visine od oko tri metra, hospitalizovan je u Kiničkom centru u Nišu i nalazi se „u visokom riziku od životne ugroženosti“, ...

RADNIK TEŠKO POVREĐEN: Zadobio jezive povrede prilikom pada sa trafoa, ima prekinuće kičmene moždine, otkazuju mu i ...

Kurir - 22.09.2021

Radnik M.V. (57) koji je zadobio tešku povredu kičme nakon što je juče oko 11 sati prilikom popravke trafoa u ataru svrljiškog sela Ribare pao sa visine od oko tri metra hospitalizovan je u Kiničkom centru u Nišu i nalazi se u "visokom riziku" od životne ugroženosti.

RADNIK (57) U NIŠU TEŠKO POVREDIO KIČMU PRILIKOM PADA SA TRAFOA, LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT! Otkazuju mu organi

Espreso - 22.09.2021

Prema nezvaničnim informacijama M.V. je bio angažovan na popravci trafoa preko jedne beogradske firme, a do nesreće je došlo kad ga je prilikom odšrafljivanja određene opruge udario deo trafoa, pa je pao na zemlju sa visine od dva ili tri metra. Radnik M.V.

RADNIK PAO SA TRAFO STANICE! Zadobio povrede opasne po život: Oštećena kičmena moždina

Republika - 22.09.2021

- Pacijent je primljen sa kompleksnom povredom kičme koja podrazumeva prelom nekoliko pršljenova sa pratećim oštećenjem kičmene moždine. Cela kičma mu je dislocirana sa prekinućem kičmene moždine usled čega ima potpunu oduzetost nogu i gubitak funkcija unutrašnjih organa trbuha.

RADNIK PAO SA DALEKOVODA KOD SVRLJIGA! Ima teške povrede kičme, otkazuju mu i organi

Srbija Danas - 22.09.2021

Radnik M.V. (57) koji je zadobio tešku povredu kičme nakon što je juče oko 11 sati prilikom popravke trafoa u ataru svrljiškog sela Ribare pao sa visine od oko tri metra hospitalizovan je u Kiničkom centru u Nišu i nalazi se u "visokom riziku" od životne ugroženosti .

Nesreća kod Svrljiga: Radnik pao sa trafo stanice, ima teške povrede

Telegraf - 21.09.2021

Danas se oko 11 sati u naselju Ribare kod Svrljiga dogodila nesreća kada je, prilikom izvođenja radova na održavanju dalekovoda, sa trafo stanice pao radnik (57) firme koja održava mrežu. Čovek je tom prilikom zadobio teške telesne povrede opasne po život, javljaju Novosti .

Teže povređen 57-godišnjak koji je pao sa trafoa kod Svrljiga

Južne Vesti - 21.09.2021

Povredu kičme zadobio je 57-godišnji radnik kada je prilikom izvođenja radova u selu Ribare kod Svrljiga pao sa trafostanice. U policiji kažu da je njima jutros oko 11 sati prijavljeno da se radnik povredio, a nakon toga je, zbog ozbiljnosti povreda, prebačen u Univerzitetski ...