TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vesić: Vučićev plan, najveće ulaganje u obnovu od Drugog svetskog rata

24sata - 14.08.2019

Investicioni plan, čiji je tvorac predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, predstavlja najveće ulaganje u obnovu i izgradnju Srbije još od vremena Drugog svetskog rata“, istakao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Oglašena prodaja "Marine Dorćol", početna cena 3,8 milijardi RSD

Tanjug - 14.08.2019

Oglašena prodaja "Marine Dorćol", početna cena 3,8 milijardi RSD Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je danas oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji "Marina Dorćol". BEOGRAD - Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda ...

Objavljen oglas za prodaju "Marine Dorćol"

RTS - 14.08.2019

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji "Marina Dorćol", kako je juče najavio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Prijave za učešće se podnose do 12.

Vesić: Novi investicioni plan je najveće ulaganje u obnovu od II svetskog rata

Blic - 14.08.2019

Investicioni plan, čiji je tvorac predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, predstavlja najveće ulaganje u obnovu i izgradnju Srbije još od vremena Drugog svetskog rata", istakao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Prodaje se zemljište Marine Dorćol, početna cena 3,8 milijardi dinara

N1 - 13.08.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji "Marina Dorćol", preneo je Beoinfo. Rok za dostavljanje ponuda je 12.

Vesić: Javno nadmetanje za lokaciju „Marina Dorćol” 13. 9.

Tanjug - 13.08.2019

Vesić: Javno nadmetanje za lokaciju „Marina Dorćol” 13. 9. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljšta na lokaciji „Marina Dorćol”.

Najveće ulaganje u Srbiju još od Drugog svetskog rata: Vesić o Vučićevom investicionom planu

Telegraf - 14.08.2019

- Preko pet milijardi evra biće uloženo u obnovu i izgradnju putne i železničke infrastrukture - rekao je Vesić Investicioni plan, čiji je tvorac predsednik Srbije, , predstavlja najveće ulaganje u obnovu i izgradnju još od vremena Drugog svetskog rata, istakao je zamenik ...

Vesić: Javno nadmetanje za lokaciju „Marina Dorćol“ 13. septembra

Danas - 13.08.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji „Marina Dorćol“, preneo je danas Beoinfo. Rok za dostavljanje ponuda je 12.

Vesić: Vučićev plan najveće ulaganje u obnovu od Drugog svetskog rata

Politika - 14.08.2019

„Investicioni plan, čiji je tvorac predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predstavlja najveće ulaganje u obnovu i izgradnju Srbije još od vremena Drugog svetskog rata”, istakao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Javno nadmetanje za zemljište na Marini Dorćol 13. septembra

B92 - 13.08.2019

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda će sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji Marina Dorćol. To je najavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Rok za dostavljanje ponuda je 12. septembar, a licitacija će biti održana sutradan, 13.

Vesić: Vučićev plan-najveće ulaganje u obnovu od II svetskog rata

Pink - 14.08.2019

Investicioni plan, čiji je tvorac predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, predstavlja najveće ulaganje u obnovu i izgradnju Srbije još od vremena Drugog svetskog rata", istakao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Vesić: Javno nadmetanje za lokaciju Marina Dorćol, 13. septembra

Pink - 13.08.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenjugrađevinskog zemljišta na lokaciji „Marina Dorćol”. Rok za dostavljanje ponuda je 12. septembar, a licitacija je 13. septembra.

Prodaje se zemljište kod marine na Dorćolu, evo koja je CENA i šta bi moglo da se GRADI

Blic - 13.08.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji „Marina Dorćol”. Rok za dostavljanje ponuda je 12. septembar, a licitacija je dan kasnije.

VESIĆ pozvao investitore da se uključe u javno nadmetanje za lokaciju "Marina Dorćol"

Informer - 13.08.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji „Marina Dorćol” Rok za dostavljanje ponuda je 12.

Vesić: Javno nadmetanje za lokaciju „Marina Dorćol” 13. septembra

24sata - 13.08.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljšta na lokaciji „Marina Dorćol”. Rok za dostavljanje ponuda je 12.

NA PRODAJU Marina Dorćol, cena od 3,8 milijardi RSD

BizLife - 13.08.2019

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda u sredu objavljuje oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji „Marina Dorćol“, preneo je Beoinfo. Rok za dostavljanje ponuda je 12. septembar, a licitacija je 13.

Objavljen OGLAS za prodaju „Marine Dorćol”

Mondo - 14.08.2019

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je danas oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji „Marina Dorćol”, najavio je Goran Vesić i dodao da će početna cena biti 3,8 milijardi dinara.