TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Upravo je bio zemljotres"

B92 - 24.11.2022

Večeras u 19:58 potres magnitude 2,6 pogodio je šibensko područje. Kako je potvrđeno iz Seizmološkog zavoda, epicentar je bio oko 6 kilometara sjeverozapadno od Šibenika. Intenzitet u epicentru procenjen je na 4 nivoa EMS skale.

ZEMLJOTRES U HRVATSKOJ: Epicentar u blizini Šibenika

Espreso - 24.11.2022

Epicentar potresa nalazio se šest kilometara severozapadno od Šibenika Hrvatska Seizmološka služba izvestila je na svom sajtu da je večeras registrovan slabiji potres koji se osetio u Šibeniku i okolini. Zemljotres je u epicentru imao jačinu od 2,6 stepeni Rihtera, javila je ...

Slabiji zemljotres se osetio kod Šibenika

Telegraf - 24.11.2022

Večeras u 19:58 potres magnitude 2,6 zatresao je područje Šibenika u Hrvatskoj . Kako je za Index.hr potvrđeno u Seizmološkom zavodu, epicentar je bio oko šest kilometara severozapadno od Šibenika. Intenzitet u epicentru procenjen je na 4 stepena EMS skale.

Slab potres kod Šibenika

N1 - 24.11.2022

Seizmološka služba izvijestila je na svojoj službenoj stranici da su u četvrtak u 19,58 sati seizmografi zabilježili slab potres koji se osjetio u Šibeniku i okolici, magnitude 2.6 prema Richteru, koji nije mogao prouzročiti materijalne štete.

Zabilježen slab potres kod Šibenika. EMSC: 'Moguće da je lažna detekcija' Oglasili se i hrvatski seizmolozi

Vecernji.hr - 24.11.2022

Potres se osjetio u Šibeniku i okolici i nije mogao prouzročiti materijalne štete, objavili su hrvatski seizmolozi. Slab potres zabilježen je u 19.58 sati s epicentrom šest kilometara sjeverozapadno od Šibenika, javlja Seizmološka služba RH.

Novi zemljotres pogodio Hrvatsku: 'Mislila sam da mi se krov ruši'

Radio Sarajevo - 24.11.2022

Nešto prije 20 sati zemljotres je uznemirio stanovnike Hrvatske. Magnituda potresa bila je 2,6 prema Richteru , a intenzitet u epicentru IV stepen EMS ljestvice. Prema EMSC-u zatresao se šibensko područje, javljaju građani. Društvene mreže preplavili su statusi o potresu.

Podrhtavanje tla kod Šibenika uznemirilo građane, seizmolozi objavili kolika je bila magnituda

Dnevnik.hr - 24.11.2022

Kako su poručili iz Seizmološke službe, potres se osjetio u Šibeniku i okolici te nije mogao prouzročiti materijalne štete. U četvrtak u 19 sati i 58 minuta seizmografi Seizmološke službe RH zabilježili su slab potres s epicentrom 6 km sjeverozapadno od Šibenika.

Potres uznemirio građane u Šibeniku: 'Nije bilo ugodno, zagrmjelo, ali je dobro zatreslo'

24sata.hr - 24.11.2022

EMSC javlja kako se u Hrvatskoj osjetio potres, epicentar je bio u blizini Šibenika. Njegova jačina još nije poznata Nešto prije 20 sati potres je zatresao šibensko područje i uznemirio građane. - Ja sam čula ko da je zatutnjio, nije ugodno; Grunulo je; Nije bilo ugodno, ...

Potres kod Šibenika magnitude 2.6

Index.hr - 24.11.2022

PRIJE desetak minuta potres magnitude 2.6 zatresao je šibensko područje. Kako su nam potvrdili u Seizmološkom zavodu, epicentar je bio oko 6 kilometara sjeverozapadno od Šibenika. Više informacija objavit će kroz par minuta.

Zemljotres jačine 2,6 stepeni na području Šibenika

Blic - 24.11.2022

Hrvatska Seizmološka služba izvestila je na svom sajtu da je večeras registrovan slabiji potres koji se osetio u Šibeniku i okolini. Zemljotres je u epicentru imao jačinu od 2,6 stepeni Rihtera, javila je Hina.

TRESLO SE TLO U HRVATSKOJ: Slabiji zemljotres detektovan kod Šibenika

Kurir - 24.11.2022

Večeras u 19:58 zemljotres magnitude 2,6 zatresao je područje Šibenika u Hrvatskoj. Kako je za Index.hr potvrđeno u Seizmološkom zavodu, epicentar je bio oko šest kilometara severozapadno od Šibenika. Intenzitet u epicentru procenjen je na 4 stepena EMS skale.

ZEMLJOTRES POGODIO HRVATSKU Treslo se u Šibeniku

ALO - 24.11.2022

Hrvatska Seizmološka služba izvestila je na svom sajtu da je večeras registrovan slabiji potres koji se osetio u Šibeniku i okolini Zemljotres je u epicentru imao jačinu od 2,6 stepeni Rihtera, javila je Hina. Epicentar potresa nalazio se šest kilometara severozapadno od ...

TRESLO SE TLO U HRVATSKOJ: Slabiji zemljotres detektovan kod Šibenika

Pink - 24.11.2022

Večeras u 19:58 zemljotres magnitude 2,6 zatresao je područje Šibenika u Hrvatskoj. Kako je za Index.hr potvrđeno u Seizmološkom zavodu, epicentar je bio oko šest kilometara severozapadno od Šibenika. Intenzitet u epicentru procenjen je na 4 stepena EMS skale.