TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tramp uputio poziv na smirenost: Bez nasilja i vandalizma

Danas - 13.01.2021

Odlazeći američki predsednik Donald Tramp pozvao je danas Amerikance na smirenost uoči novih protesta širom zemlje. „Od vas tražim – bez nasilja, bez prestupa, bez vandalizma“, naveo je Tramp u kratkom saopštenju. „To nije ono što mi predstavljamo i ono što predstavlja Amerika.

TRAMP SE OBRATIO NACIJI DOK SE GLASA O NJEGOVOJ SMENI: Ne stojim iza napada na Kongres, pozivam sve da smire strasti

Kurir - 13.01.2021

"U svetlu izveštaja o novim demonstracijama, molim vas da ne bude nikakvog nasilja, nikakvog kršenja zakona, ni vandalizma bilo koje vrste. To je nešto za šta se nikada nisam zalagao, a ni Amerika. Pozivam sve Amerikance da pomognu u smirivanju strasti i tenzija.

Trampovo novo obraćanje: "Bez nasilja i vandalizma, pozivam sve da smire tenzije"

Telegraf - 13.01.2021

Američki predsednik Donald Tramp objavio je saopštenje povodom planiranih demonstracija širom zemlje. On je apelovao da ne dođe do nasilja, kršenja zakona i vandalizma. - U svetlu izveštaja o još demonstracija, apelujem da ne sme biti nikakvog nasilja, nikakvog kršenja zakona i ...

Trump: Pozivam sve Amerikance da smanje tenzije i da se smire

Vijesti.ba - 13.01.2021

Odlazeći predsjednik SAD-a Donald Trump pozvao je svoje pristalice da ne izlaze na nove demonstracije, nakon prijetnji pojedinih grupa demonstranata i naznaka da centar Washingtona sve više liči na oružani kamp pred inauguraciju izabranog američkog predsjednika Joe Bidena 20.

Trump: "Nasilje, kršenje zakona i vandalizam nije ono za šta se ja zalažem...

Dnevnik.ba - 13.01.2021

Aktualni predsjednik SAD Donald Trump pozvao je na mirne demonstracije koje su planirane u cijeloj zemlji. Kako prenosi CNN, Trump prati debatu u Kongresu za njegov opoziv iz Bijele kuće. - Zbog najavljenog većeg broja demonstracija naglašavam svim građanima da ne smije biti ...

Tramp: Nasilje, kršenje zakona i vandalizam nije ono za šta se ja zalažem

Avaz - 13.01.2021

Aktuelni predsjednik SAD Donald Tramp (Trump) pozvao je na mirne demonstracije koje su planirane u cijeloj zemlji. Kako prenosi CNN, Tramp prati debatu u Kongresu za njegov opoziv iz Bijele kuće. - Zbog najavljenog većeg broja demonstracija naglašavam svim građanima da ne smije ...

SMIRITE STRASTI! Evo šta je Tramp u novom obraćanju rekao o DEMONSTRACIJAMA: Potkačio i Fejsbuk i Tviter!

Republika - 13.01.2021

" U svetlu izveštaja o novim demonstracijama, molim vas da ne bude nikakvog nasilja, nikakvog kršenja zakona, ni vandalizma bilo koje vrste. To je nešto za šta se nikada nisam zalagao, a ni Amerika. Pozivam sve Amerikance da pomognu u smirivanju strasti i tenzija.

Tramp uputio poziv na smirenost: Bez nasilja i vandalizma

Beta - 13.01.2021

Odlazeći američki predsednik Donald Tramp pozvao je danas Amerikance na smirenost uoči novih protesta širom zemlje. "Od vas tražim bez nasilja, bez prestupa, bez vandalizma", naveo je Tramp u kratkom saopštenju. "To nije ono što mi predstavljamo i ono što predstavlja Amerika.