TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ugašen požar u podrumu banke na Dorćolu

Blic - 22.07.2019

U podrumu banke u Ulici cara Dušana danas oko 14 sati izbio je manji požar. Vatra je ubrzo ugašena i banka je nastavila normalno sa radom. U prvobitnoj verziji vesti pisalo je da je goreo trezor banke, što se kasnije ispostavilo da nije tačno.

Direktna: Ugašen požar u pomoćnoj prostoriji, nema štete

Tanjug - 22.07.2019

Direktna: Ugašen požar u pomoćnoj prostoriji, nema štete Direktna Banka saopštila je da je danas u pomoćnoj podrumskoj prostoriji Direktne Banke u ulici Cara Dušana 58 u Beogradu izbio je manji požar, koji je odmah lokalizovan i ugašen zahvaljujući intervenciji vatrogasaca.

Ugašen požar u podrumu Direktne banke

RTV - 22.07.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, ugasili su požar koji je izbio u podrumu banke u Ulici cara Dušana u Beogradu. U požaru koji je zahvatio pomoćnu prostoriju u podrumu, površine 10 kvadratnih metara, nije bilo povređenih.

Direktna: Požar u pomoćnoj prostoriji, ne u trezoru banke

Tanjug - 22.07.2019

Direktna: Požar u pomoćnoj prostoriji, ne u trezoru banke U Direktnoj banci u Ulici Cara Dušana u Beogradu izbio je požar u podrumu, u pomoćnoj prostoriji, a ne u trezoru banke, kako su preneli mediji, saznaje Tanjug u Direktnoj.

Požar u banci u Beogradu, nema povređenih

N1 - 22.07.2019

U jednoj banci u Ulici Cara Dušana u Beogradu izbio je manji požar. Kako je rečeno za N1, u požaru nema povređenih. Na terenu su pripadnici vatrogasne službe i policija. Kako je rečeno za N1, u incidentu nema povređenih.

Požar na Dorćolu, na licu mesta vatrogasci i Hitna pomoć

Blic - 22.07.2019

U Ulici cara Dušana izbio je požar, a na terenu se nalaze tri vatrogasna vozila i dva policijska. Ispred zgrade je okupljeno nekoliko ljudi. Kako sazanjemo na licu mesta, u zgradi je izbio manji požar i širio se dim.

UGAŠEN POŽAR u pomoćnoj prostoriji Direktne banke u Beogradu

Informer - 22.07.2019

U Direktnoj banci u Ulici Cara Dušana u Beogradu izbio je manji požar u podrumu, u pomoćnoj prostoriji, koji je odmah lokalizovan Požar nije izbio u trezoru banke, kako su preneli neki mediji, saznaje Tanjug u Direktnoj . Banka je inače osigurana, kažu u Direktnoj.

POŽAR u banci u Beogradu, NEMA ŠTETE (FOTO, VIDEO)

Mondo - 22.07.2019

U ranim poslepodnevnim časovima izbio je požar u Direktnoj banci u Beogradu. Prvobitno se pojavila informacija da gori trezor banke, što se ispostavilo kao netačno. Požar je brzo ugašen. Požar su gasila tri vatrogasna vozila.

DRAMA NA DORĆOLU: Požar u banci u centru Beograda

Kurir - 22.07.2019

U Ulici Cara Dušana u Beogradu došlo je do manjeg požara u "Direktnoj banci". Kako se saznaje, nema povređenih. Ranije je objavljeno da je goreo trezor banke, ali se ispostavilo da je u pitanju manji požar u banci. Na terenu su tri vatrogasna vozila i dva policijska.

Gori trezor banke u Beogradu

RTV - 22.07.2019

U Ulici Cara Dušana u Beogradu zapalio se trezor "Direktne banke", preneo je RTS. Na terenu su tri vatrogasna i dva policijska vozila, a i ekipe Hitne pomoći su krenule na teren. Ispred banke je okupljeno mnogo ljudi, prenosi ...

Drama na Dorćolu, na licu mesta vatrogasci i Hitna pomoć

Blic - 22.07.2019

U Ulici cara Dušana izbio je požar. Na terenu su tri vatrogasna vozila i dva policijska. Ispred banke je okupljeno mnogo ljudi, javlja izveštač RTS-a. Uskoro ...

Ugašen požar koji je izbio u banci u Beogradu

RTS - 22.07.2019

U Ulici Cara Dušana u Beogradu došlo je do manjeg požara u "Direktnoj banci". Požar je ugašen, a povređenih nije ...

Na Dorćolu GORI TREZOR BANKE, stigli vatrogasci i Hitna pomoć

Blic - 22.07.2019

U Ulici cara Dušana zapalio se trezor “Direktne banke”. Na terenu su tri vatrogasna vozila i dva policijska. Ispred banke je okupljeno mnogo ljudi, javlja izveštač RTS-a. Uskoro ...

POŽAR U CENTRU BEOGRADA! Vatra buknula u zgradi banke, na terenu vatrogasci, policija i Hitna pomoć (FOTO)

Pink - 22.07.2019

Kako saznajemo, povređenih nema. U Ulici Cara Dušana u Beogradu danas nešto pre podneva došlo je do manjeg požara u "Direktnoj banci". Autor: Pink.rs Na terenu su tri vatrogasna vozila i dva policijska. Na lice mesta upućene su i ekipe Hitne pomoći, ali na sreću povređenih nema.

UŽAS NA DORĆOLU: Gori trezor banke

Espreso - 22.07.2019

Na terenu su tri vatrogasna vozila U Ulici Cara Dušana u Beogradu zapalio se trezor "Direktne banke". Na terenu su tri vatrogasna vozila i dva policijska. Ispred banke je okupljeno mnogo ljudi, javlja izveštač RTS-a.

Ugašen požar u banci u Beogradu

B92 - 22.07.2019

Beograd -- U Ulici cara Dušana u Beogradu ugašen je požar u "Direktnoj banci". Prema saopštenju MUP-a požar je izbio u podrumu jedne banke u Ulici cara Dušana. "U ovom požaru koji je zahvatio pomoćnu prostotiju u podrumu, površine 10 kvadratnih metara nije bilo povređenih", ...

POŽAR u pomoćnoj prostoriji Direktne banke u Beogradu

Informer - 22.07.2019

U Direktnoj banci u Ulici Cara Dušana u Beogradu izbio je požar u podrumu, u pomoćnoj prostoriji Požar nije izbio u trezoru banke, kako su preneli mediji, saznaje Tanjug u Direktnoj . Banka je inače osigurana, kažu u Direktnoj.

Gori trezor banke u Beogradu

Tanjug - 22.07.2019

Gori trezor banke u Beogradu U Ulici Cara Dušana u Beogradu zapalio se trezor "Direktne banke", preneo je RTS. BEOGRAD - U Ulici Cara Dušana u Beogradu zapalio se trezor "Direktne banke", preneo je RTS. Na terenu su tri vatrogasna i dva policijska vozila, a i ekipe Hitne pomoći ...

GORELA BANKA USRED BEOGRADA! Požar u Dušanovoj ulici

Informer - 22.07.2019

U Ulici Cara Dušana u Beogradu u ranim poslepodnevnim časovima zapalile su se prostorije "Direktne banke" Na terenu su tri vatrogasna vozila i dva policijska . Ispred banke je okupljeno mnogo ljudi , javlja izveštač RTS-a. Ekipe Hitne pomoći odmah su krenule na teren.

Gori trezor banke U Beogradu! policija i vatrogasci na terenu!

Pink - 22.07.2019

Na lice mesta su upućene i lekarske ekipe. U Ulici Cara Dušana u Beogradu zapalio se trezor "Direktne banke". Na terenu su tri vatrogasna vozila i dva policijska. Ispred banke je okupljeno mnogo ljudi. Ekipe Hitne pomoći krenule su na ...

POŽAR U BEOGRADU: Vatra je izbila u banci u samom CENTRU GRADA

Dnevno - 22.07.2019

U Ulici cara Dušana u Beogradu ugašen je požar u "Direktnoj banci". Prema saopštenju MUP-a požar je izbio u podrumu jedne banke u Ulici cara Dušana. – U ovom požaru koji je zahvatio pomoćnu prostotiju u podrumu, površine 10 kvadratnih metara nije bilo povređenih – navodi se iz ...

MUP: Ugašen požar u podrumu banke

Danas - 22.07.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, ugasili su požar koji je izbio u podrumu banke u Ulici cara Dušana u Beogradu. U požaru koji je zahvatio pomoćnu prostoriju u podrumu, površine 10 kvadratnih metara, nije bilo povređenih.

Nije požar u trezoru Direktne banke, već u pomoćnoj prostoriji

RTV - 22.07.2019

U Direktnoj banci u Ulici Cara Dušana u Beogradu izbio je požar u podrumu, u pomoćnoj prostoriji, a ne u trezoru banke, kako su preneli mediji, saznaje Tanjug u Direktnoj. Banka je inače osigurana, kažu u Direktnoj.

MUP: Požar u maloj pomoćnoj prostoriji u podrumu banke

Tanjug - 22.07.2019

MUP: Požar u maloj pomoćnoj prostoriji u podrumu banke Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, ugasili su danas požar koji je izbio u podrumu jedne banke u Ulici cara Dušana u Beogradu.