TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

CARINIKU POZLILO KADA MU JE PRONAĐEN NOVAC! Hapšenje na beogradskom aerodromu

Mondo - 24.06.2024

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" uhapšen je carinik. Osumnjičeni je uhapšen u okviru borbe protiv korupcije, a kada je kod njega pronađen novac, pozlilo mu je i Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati. BONUS VIDEO: ( Kurir /MONDO/A.B.

UHAPŠENOM CARINIKU POZLILO KAD SU OVO NAŠLI KOD NJEGA: Detalji akcije na Aerodromu "Nikola Tesla"! Hitno prevezen u ...

Kurir - 24.06.2024

Kod uhapšenog carinika na Aerodromu "Nikola Tesla" pronađen je novac, za koji se sumnja da je uzeo kao mito, saznaje Kurir. Kako smo ranije pisali, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, policija je uhapsila carinika na Aerodromu "Nikola Tesla" .

UHAPŠEN CARINIK Drama na beogradskom aerodromu: Evo šta mu se stavlja na teret

Blic - 25.06.2024

Mito je, kako se sumnja, tražio da strancu ne bi pisao prijavu zbog prekršaja. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati u kojem roku će biti priveden na saslušanje u Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije VJT u Beogradu.

PO NALOGU VIŠEG TUŽILAŠTVA UHAPŠEN CARINIK: Policija mu stavila lisice na aerodromu EVO ZA ŠTA SE TERETI

Kurir - 24.06.2024

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, kako Kurir saznaje, policija je uhapsila carinika na Aerodromu "Nikola Tesla" . Kako nas izvor otkriva, carinik se sumnjiči da je od australijskog državljanina tražio mito, kako mu ne bi pisao prekršajnu prijavu.

UHAPŠEN CARINIK NA AERODROMU "NIKOLA TESLA": Razlog je neverovatan, slušajte samo ovo

Espreso - 24.06.2024

Osumnjičeni je uhapšen u okviru borbe protiv korupcije i određeno mu je zadržavanje do 48 sati Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu policija je uhapsila carinika na Aerodromu "Nikola Tesla". Kako nas izvor otkriva, carinik se sumnjiči da je od australijskog državljanina ...

UHAPŠEN CARINIK NA AERODROMU "NIKOLA TESLA": Osumnjičen da je tražio ovo jednom Australijancu!

ALO - 24.06.2024

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, kako Kurir saznaje, policija je uhapsila carinika na Aerodromu "Nikola Tesla". Kako izvor otkriva, carinik se sumnjiči da je od australijskog državljanina tražio mito, kako mu ne bi pisao prekršajnu prijavu.

Uhapšen carinik osumnjičen da je tražio mito

Telegraf - 24.06.2024

U okrivu borbe protiv korupcije danas je u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i policije uhapšen carinik na aerodromu "Nikola Tesla" zbog sumnje da je tražio mito od jednog australijskog državljanina, potvrđeno je Tanjugu u ovom tužilaštvu.

Uhapšen carinik na aerodromu "Nikola Tesla!" Tražio mito od državljanina Australije!

Informer - 24.06.2024

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu policija je uhapsila carinika na Aerodromu "Nikola Tesla". Kako izvor otkriva, carinik se sumnjiči da je od australijskog državljanina tražio mito, kako mu ne bi pisao prekršajnu prijavu.

Na aerodromu "Nikola Tesla" uhapšen carinik osumnjičen da je tražio mito

Euronews - 24.06.2024

U okviru borbe protiv korupcije danas je u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i policije uhapšen carinik na aerodromu "Nikola Tesla" zbog sumnje da je tražio mito od jednog australijskog državljanina, potvrđeno je Tanjugu u ovom tužilaštvu.

Drama na beogradskom aerodromu: Uhapšen carinik, pozlilo mu kada su ovo našli kod njega

B92 - 24.06.2024

U okrivu borbe protiv korupcije danas je u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i policije uhapšen carinik na aerodromu "Nikola Tesla" zbog sumnje da je tražio mito od jednog australijskog državljanina, potvrđeno je Tanjugu u ovom tužilaštvu.

UHAPŠENOM CARINIKU POZLILO KAD SU MU NAŠLI NOVAC! Hitno prevezen u bolnicu! DETALJI DRAME NA BEOGRADSKOM AERODROMU!

Republika - 24.06.2024

U okviru borbe protiv korupcije danas je u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beograd u i policije uhapšen carinik na aerodromu "Nikola Tesla" zbog sumnje da je tražio mito od jednog australijskog državljanina, potvrđeno je Tanjugu u ovom tužilaštvu.

UHAPŠENOM CARINIKU POZLILO KAD SU OVO NAŠLI KOD NJEGA: Detalji akcije na Aerodromu 'Nikola Tesla'! Hitno prevezen u ...

Pink - 24.06.2024

Kod uhapšenog carinika na Aerodromu "Nikola Tesla" pronađen je novac, za koji se sumnja da je uzeo kao mito, prenosi Kurir. Kako smo ranije pisali, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, policija je uhapsila carinika na Aerodromu "Nikola Tesla".

Uhapšen carinik osumnjičen da je tražio mito

IndeksOnline - 24.06.2024

BEOGRAD – U okrivu borbe protiv korupcije danas je u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i policije uhapšen carinik na aerodromu “Nikola Tesla” zbog sumnje da je tražio mito od jednog australijskog državljanina, potvrđeno je Tanjugu u ovom tužilaštvu.

TOTALNI OBRT! CARINIKU POZLILO, ODVEZLA GA HITNA POMOĆ: Otkriveni detalji hapšenja na aerodromu NIKOLA TESLA

Srbija Danas - 25.06.2024

Kod uhapšenog je pronađen novac. Kod uhapšenog carinika na Aerodromu "Nikola Tesla" pronađen je novac, za koji se sumnja da je uzeo kao mito , saznaju mediji. Kako su mediji ranije pisali, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, policija je uhapsila carinika na Aerodromu ...