TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Radojičić: Ekipe su spremne, postoje uslovi za LEDENU KIŠU, SUSNEŽICU I SNEG

Blic - 02.12.2019

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić podseća da je na snazi žuti meteoalarm zbog pada temperature i mogućnosti pojave poledice u naredna 24 sata. – Ekipe preduzeća „Beograd-put” prvi put su ove sezone u trećem stepenu angažovanja i od ranih jutarnjih sati preventivno ...

Gradonačelnik: Beograd čeka poledicu, na snazi „Žuti meteo alarm“

Danas - 02.12.2019

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kazao je danas da je na snazi „Žuti meteoalarm“ zbog zahlađenja, te i zbog moguće poledice u naredna 24 sata. Ekipe „Beograd-puta“ preventivno posipaju ulice sollju, preneo je „Beoinfo“.

BEOGRAD JE SPREMAN ZA PRVI SNEG! Putari neće biti nespremni

Espreso - 02.12.2019

Ekipe preduzeća „Beograd-put” prvi put su ove sezone u trećem stepenu angažovanja i od ranih jutarnjih sati preventivno tretiraju sabraćajnice, što podrazumeva i posipanje soli Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić podseća da je na snazi žuti meteoalarm zbog pada ...

Radojičić: Zimske službe u pojačanom stepenu angažovanja

Tanjug - 02.12.2019

Radojičić: Zimske službe u pojačanom stepenu angažovanja Zbog pada temperature i mogućnosti pojave poledice u naredna 24 sata na snazi je žuti meteoalarm pa su ekipe zimskih službi u pripravnosti kako bi pravovremeno reagovale, izjavio je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

Gradonačelnik: Beograd čeka poledicu, na snazi "žuti meteoalarm"

Novi Magazin - 02.12.2019

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kazao je danas da je na snazi "Žuti meteoalarm" zbog zahladjenja, te i zbog moguće poledice u naredna 24 sata. Ekipe "Beograd-puta" preventivno posipaju ulice sollju, preneo je "Beoinfo".

Gradonačelnik: Beograd čeka poledicu, na snazi "Žuti meteo alarm"

B92 - 02.12.2019

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je rekao da je na snazi "Žuti meteoalarm" zbog zahlađenja, kao i zbog moguće poledice u naredna 24 sata. Ekipe "Beograd-puta" preventivno posipaju ulice sollju, preneo je "Beoinfo".