TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Jesu ovo silikoni Dare Bubamare?": Ivana Dudić u programu uživo "potkačila" pevačicu

Telegraf - 24.02.2021

Glumica Ivana Dudić gostovala je u emisiji "Amidži šou", a u programu uživo "pecnula" je pevačicu Daru Bubamaru . Voditelj Ognjen Amidžić pitao je Ivanu da li bi više volela da ima zadnjicu kao Sandra Afrika ili grudi kao Dara Bubamara. - Zadnjicu kao Sandra Afrika.

JESU LI OVO DARINI SILIKONI? Ivana Dudić potkačila pevačicu u emisiji! (VIDEO)

Mondo - 23.02.2021

Jednostavno pitanje i još jednostavniji odgovor! Pitanje za Ivanu je glasilo: "Da li bi više volela da ima guzu kao Sandra Afrika ili grudi kao Dara Bubamara"? "Zadnjicu kao Sandra Afrika. Mislim sa onim grudima ne znam gde bih! Zbog kičme.

JESU OVO SILIKONI DARE BUBAMARE? Glumica Ivana Dudić nasmejala sve u studiju: Ne znam šta bih radila sa tolikim ...

Kurir - 23.02.2021

Ivana Dudić bila je gost kod Ognjena Amidžića, te tom prilikom dobila pitanje vezano za pevačicu Daru Bubamaru. Ognjen ju je pitao da li bi više volela da ima zadnjicu kao Sandra Afrika ili grudi kao Dara Bubamara. - Zadnjicu kao Sandra Afrika.

Ivana Dudić rekla da želi guzu kao ova pevačica, a potom potkačila Daru Bubamaru, voditelj ostao šokiran! (VIDEO)

ALO - 23.02.2021

Glumica je u emisiji iznela informaciju koju niko nije očekivao Mlada popularna glumica Ivana Dudić večeras gostuje u emsiji AmiG Show. On je popularnost stekla veoma brzo, glumeći u seriji Crveni mesec.. Na Ognjenovo pitanje da li bi radije imala grudi kao Dara Bubamara , ili ...

"JESU OVO SILIKONI DARE BUBAMARE?" Ivana Dudić usred emisije potkačila pevačicu

Blic - 23.02.2021

Ivana Dudić gostovala je večeras u emisiji Ognjena Amidžića, te tom prilikom dobila pitanje koje ju je iznenadilo. Voditelj ju je pitao da li bi više volela da ima zadnjicu kao Sadnra Afrika ili grudi kao Dara Bubamara . - Zadnjicu kao Sandra Afrika.

GLUMICA BEZ DLAKE NA JEZIKU Ivana Dudić šokirala priznanjem uživo u emisiji: Želim guzu kao Sandra Afrika!

Pink - 23.02.2021

Grudi Dare Bubamare ne želi, priznala je i razlog. Popularna glumica Ivana Dudić , koja se između ostalog proslavila i u Pinkovim serijama "Crveni mesec" i "Jugoslovenka", većeras gostuje u emisiji Ognjena Amidžića " Amidži šou ", gde je odgovorila na voditeljevo zanimljivo ...

IVANA DUDIĆ UŽIVO U EMISIJI BRUTALNO PONIZILA DARU BUBAMARU: Udarila na njenu BOLNU TAČKU, sledi ŽESTOK FAJT!

Espreso - 23.02.2021

Prozivka ili šala? Ivana Dudić gostovala je večeras u emisiji Ognjena Amidžića , te tom prilikom dobila pitanje koje ju je iznenadilo. Voditelj ju je pitao da li bi više volela da ima zadnjicu kao Sandra Afrika ili grudi kao Dara Bubamara .