TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kija progovorila o odnosu sa Vojinom Ražnatovićem: “Znamo se dugo, on je super momak”

Toxic - 25.09.2021

Kristina Kija Kockar , nedavno je otputovala u Ameriku, odakle se oglasila na Instagramu fotografijama sa Vojinom Ražnatovićem, sinom pokojnog Željka Ražnatovića Arkana. Sada je konačno progovorila o njihovom odnosu za “Telgraf.rs” i istakla da se već dugo poznaju.

Kija o druženju sa Arkanovim sinom u Americi: On je super momak, van svih glupih čaršijskih priča

Telegraf - 24.09.2021

Pevačica Kristina Kija Kockar već neko vreme je u Americi, gde se provodi sa Vojinom Ražnatovćem , sinom pokojnog Željka Ražnatovića Arkana. Kristina kaže da Vojina zna dugo i da je iskoristila odmor da vidi svoje prijatelje, među njima i Ražnatovića.

ZNAMO SE DUGO, ON JE SUPER MOMAK! Kija progovorila o ODNOSU sa Vojinom Ražnatovićem, a evo kako je upoznala Arkanovog ...

Kurir - 24.09.2021

Kristina Kija Kockar otputovala je u Ameriku odakle se oglasila na Instagramu fotografijama sa Vojinom Ražnatovićem , sinom pokojnog Željka Ražnatovića Arkana. Ona je sada progovorila o njihovom odnosu i istakla da se već dugo poznaju.

'On je super momak, van svih glupih čaršijskih priča je...' Kija Kockar progovorila o DRUŽENJU sa Arkanovim sinom ...

Pink - 24.09.2021

Za njega ima samo reči hvale! Pevačica i pobednica Zadruge 1 Kija Kockar već neko vreme je u Americi, gde se provodi sa Vojinom Ražnatovćem , sinom pokojnog Željka Ražnatovića Arkana . Kristina kaže da Vojina zna dugo i da je iskoristila odmor da vidi svoje prijatelje, među ...

VOJIN JE SUPER MOMAK! Nakon vrelih snimaka sa bazena, Kija Kockar progovorila o odnosu sa Arkanovim sinom!

Mondo - 24.09.2021

Kija Kockar otkrila sve o odnosu sa Vojinom Ražnatovićem. Sada je rešila da progovori o odnosu sa sinom Željka Ražnatovića Arkana i stavi tačku na spekulacije da između njih postoji "nešto više" od prijateljstva.

Kija sa Arkanovim sinom uskočila u bazen: Na usporenom snimku svi su primetili dva detalja

Telegraf - 24.09.2021

Rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar i Vojin Ražnatović , sin pokojnog Željka Ražnatovića, već dva dana objavljuju na svojim Instagram profilima detalje svog vikend druženja u Las Vegasu, a kadrovi kraj bazena su "vreli" .

ISPLIVAO SNIMAK KIJE KOCKAR I ARKANOVOG SINA! Pevačica i Vojin Ražnatović LUDUJU u Las Vegasu, a evo šta su sada ...

Kurir - 24.09.2021

Pevačica Kristina Kija Kockar uživa u Las Vegasu sa Vojinom Ražnatovićem, a nakon fotografija koje je nedavno objavila , sada je usledio i video snimak sa bazena. Naime, Kockareva je sada pokazala kako je provela vreli dan na bazenu i to baš sa sinom Željka Ražnatovića Arkana.

ARKANOV SIN LUDUJE S KIJOM KOCKAR: Skakali po Las Vegasu, srpska pevačica pokazala guzu iz svih uglova! (VIDEO)

Mondo - 24.09.2021

Novi snimak Kije Kockar i Vojina Ražnatovića. Kockareva je sada pokazala kako je provela vreli dan na bazenu i to baš sa sinom Željka Ražnatovića Arkana. Njih dvoje je neko usnimio dok se zaleću i uskaču u bazen, a nema sumnje da se baš dobro provode.

ISPLIVAO VRELI SNIMAK KIJE KOCKAR I ARKANOVOG SINA! Baškare se u Las Vegasu, a ovim su posebno IZNENADILI pratioce! ...

Pink - 24.09.2021

Uživaju! Kija Kockar trenutno se baškari u Las Vegasu, odakle se često javlja svojim pratiocima na društvenim mrežama kojima su posebno bile interesantne one objave na kojima je u društvu Vojina Ražnatovića , što je kao bomba odjeknulo u domaćim medijima.