TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Već za vikend kupanje na bazenima i Adi

Mondo - 13.06.2018

Kupališta se spremaju za novu sezonu. Već je najavljeno da sezona na Adi Ciganliji počinje 15. juna, a sada i Sportsko rekreativni centar Tašmajdan najavljuje otvaranje sezone tog dana. Za koji dan kupanje i na Košutnjaku.

Vrščani iščekuju kupališnu sezonu

RTV - 13.06.2018

Temperature su sve više, a leto nam tek dolazi. Vrele dane građani mnogo lakše podnose uz kupanje. Za one koji ostaju u svojim gradovima, spas su bazeni i jezera. Iako kupališna sezona na vršačkom jezeru zvanično počinje 20.

TOPLIJA VODA NEGO U GRČKOJ Sezona na Adi Ciganliji još nije počela, ali se ljudi uveliko KUPAJU

Blic - 12.06.2018

Zvanična kupališna sezona na Adi Ciganliji počeće u petak 15. juna, ali je plaža na Beogradskom moru danas, uprkos radnom danu, bila poprilično popunjena, a na stotine Beograđana odlučilo je da se osveži u Savskom jezeru.

Počela kupališna sezona na kikindskim bazenima

RTV - 12.06.2018

Kupališna sezona zvanično je počela na otvorenim bazenima kikindskog sportskog centra "Jezero". Letnja temperature tek su nagoveštaj onoga što se očekuje narednih meseci. Vreli dani biće dodatni razlog da se kupači osveže.

Od petka "Plava zastavica" vijoriće se na Adi: Počinje sezona kupanja na beogradskom moru

BKTV - 11.06.2018

Osim rashlađivanja u Savskom jezeru čega vas bogat muzički program. Kupališna sezona na savskom jezeru počinje u petak, 15. juna, a tačno u podne svečano će biti podignuta „plava zastava”, kao najviše međunarodno priznanje za sveobuhvatan kvalitet i bezbednost na kupalištu.

Počinje sezona kupanja na Adi (FOTO)

Mondo - 11.06.2018

Kupališna sezona na savskom jezeru počinje u petak, 15. juna, u podne. Tada će sedmi put zaredom svečano biti podignuta „plava zastava”, kao najviše međunarodno priznanje za sveobuhvatan kvalitet i bezbednost na kupalištu.

Počinje kupanjac na Adi, a to znači i praznik za oči: Beograđanke kao zapete puške čekaju ovaj dan

Telegraf - 11.06.2018

Mnogi su prethodnih mesec dana iskoristili za sunčanje i dobijanje tena, a sad će moći i da se rashlade u jezeru Kupališna sezona na počinje u petak, 15. juna, u podne, kada će sedmi put zaredom svečano biti podignuta "plava zastava", kao najviše međunarodno priznanje za ...