TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VELIKO OLUJNO NEVREME POGODILO HRVATSKU Grad zustavio saobraćaj, autoput se ZABELEO

Blic - 13.05.2022

Jako nevreme koje je pogodilo Hrvatsku počelo u unutrašnjosti u večernjim satima i stvorilo je probleme vozačima na autoputu A1, a najgore je bilo kod Bosiljeva. - Bilo je užasno! Sva kola su stajala sa upaljenim migavcima, stvorila se kolona.

Olujno nevreme pogodilo Zagreb, grad veličine oraha

Danas - 13.05.2022

Olujno nevreme pogodilo je večeras Zagreb i okolinu, a na autoputu A1 kod Bosiljeva padao je led veličine oraha. Kako prenosi Indeks, grad je na petnaestak minuta zaustavio saobraćaj na autoputu. „Kolovoz bio je beo od leda, teško je moglo da se vozi jer je bilo i puno vode, a ...

Nevreme u Zagrebu, na autoputu A1 kolaps: „Pao je grad veličine oraha“

Nova - 13.05.2022

Hrvatsku je danas poslepodne pogodilo nevreme. U Zagrebu i okolini pala je jaka kiša, duvao je snažan vetar i čula se snažna grmljavina. Slično je bilo i u okolini. Nevreme je stvorilo probleme vozačima na autoputu A1 kod Bosiljeva.

Nevrijeme u Zagrebu, na A1 kolaps: Padao grad veličine oraha

Avaz - 13.05.2022

Kopnenu Hrvatsku danas poslijepodne pogodilo je nevrijeme. U Zagrebu i okolini pala je jaka kiša, puhao je snažan vjetar i čula se glasna grmljavina. Slično je bilo i u okolici. Nevrijeme je stvorilo probleme vozačima na autocesti A1 kod Bosiljeva.

Nevrijeme u Zagrebu i okolici, na A1 kolaps: "Cesta je bila bijela, bilo je užasno"

Index.hr - 13.05.2022

KOPNENU Hrvatsku danas poslijepodne pogodilo je nevrijeme. U Zagrebu i okolici pala je jaka kiša, puhao je snažan vjetar i čula se glasna grmljavina. Slično je bilo i u okolici. Nevrijeme je stvorilo probleme vozačima na autocesti A1 kod Bosiljeva.

VIDEO Nevrijeme u Zagrebu, na A1 kolaps: "Pala je tuča veličine oraha, svi smo stali"

Index.hr - 13.05.2022

KOPNENU Hrvatsku danas poslijepodne pogodilo je nevrijeme. U Zagrebu i okolici pala je jaka kiša, puhao je snažan vjetar i čula se glasna grmljavina. Slično je bilo i u okolici. Nevrijeme je stvorilo probleme vozačima na autocesti A1 kod Bosiljeva.

VIDEO Kolaps na A1: 'Padala je tuča veličine oraha, svi auti su stali, užas! Cesta je bila bijela'

24sata.hr - 13.05.2022

Teško se moglo voziti jer je i puno vode bilo na cesti. Kad je tuča počela, morali smo stati. Da smo nastavili, nešto bi nam puknulo, ispričao nam je čitatelj Jako nevrijeme koje je počelo u unutrašnjosti u večernjim satima stvorilo je probleme vozačima na autocesti A1.

Stigla promjena vremena: u Zagrebu nevrijeme, na A1 kod Bosiljeva padala tuča

Vecernji.hr - 13.05.2022

Što se tiče subote, u većini krajeva bit će djelomice sunčano, no u prvom dijelu dana na zapadu unutrašnjosti oblačnije Nevrijeme praćeno kišom i jakim vjetrom zahvatilo je zagrebačko područje. Grmljavina je uplašila građane Zagreba.

VIDEO Snažno nevrijeme je pogodilo Zagreb i okolicu: Puše jak vjetar, kiša poplavila ceste

24sata.hr - 13.05.2022

U večernjim satima u petak je snažno nevrijeme zahvatilo Zagreb i okolicu. Građane je uznemirila jaka grmljavina, ali i kiša zbog kojih se stvaraju bujice Jako nevrijeme pogodilo je petak oko 20 sati Zagreb i okolicu.

OLUJA U HRVATSKOJ! Padao GRAD veličine ORAHA!

Espreso - 13.05.2022

Kolovoz bio je beo od leda, teško je moglo da se vozi jer je bilo i puno vode, a kada je grad počeo morali smo da stanemo Olujno nevreme pogodilo je večeras Zagreb i okolinu, a na autoputu A1 kod Bosiljeva padao je led veličine oraha.

HAOS U HRVATSKOJ: Grad zaustavio saobraćaj, auto-put se zabeleo

Novosti - 14.05.2022

- Bilo je užasno! Sva kola su stajala sa upaljenim migavcima, stvorila se kolona. I grad je jako padao, led je bio veličine oraha. Ceo put je bio beo od leda, teško se moglo voziti jer je i puno vode bilo. Kad je grad počela, morali smo da stanemo.