TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BILA NA BEOVIZIJI, PA ZAVRŠILA KOD CECE! Pevačica iznenadila sve u Zvezdama Granda - zbog nje je PREKRŠENO jedno ...

Mondo - 22.09.2021

Milica Mišić će okušati sreću u Zvezdama Granda. Milica Mišić (18) već je poznata javnosti, kao neko ko se prethodne godine takmičio na Beoviziji, međutim nije uspela da pobedi na nacionalnom takmičenju za predstavnika na Evroviziji.

ZBOG NJE JE POPOVIĆ ODSTUPIO OD NAJVAŽNIJEG PRAVILA: Nastupala na BEOVIZIJI, pa prešla u ZVEZDE GRANDA!

Espreso - 22.09.2021

Ona se pojavila u prvoj emisiji u novoj sezoni Zvezde Granda, a od žirija je dobila 5 glasova Pevačica Milica Mišić , koja se prošle godine takmičila na Beoviziji, ove sezone odlučila je da okuša sreću u "Zvezdama Granda". foto: Youtube printscreen Milica je 2020.

PEVALA NA BEOVIZIJI, A SAD SE PRIJAVILA ZA "ZVEZDE GRANDA" Ceca je uči da peva, a Popović zbog nje krši pravila

Blic - 22.09.2021

Pevačica Milica Mišić, koja se prošle godine takmičila na Beoviziji, ove sezone odlučila je da okuša sreću u "Zvezdama Granda" . Milica je 2020. godine nastupila na Beoviziji sa pesmom "Kiša", međutim nije uspela da pobedi na nacionalnom takmičenju za predstavnika na Evroviziji.

BILA JE NA BEOVIZIJI, A SAD JE U ZVEZDAMA GRANDA: Milici će mentor biti CECA, a zbog nje je prekršeno i bitno PRAVILO ...

Kurir - 22.09.2021

Milica Mišić (18) takmičarka " Zvezda Granda " koja se prošle godine takmičila na Beoviziji, ove sezone odlučila je da okuša sreću u ovom takmičenju. Milica je 2020. godine nastupila na Beoviziji , međutim nije uspela da pobedi na nacionalnom takmičenju za predstavnika na ...

UČESTVOVALA JE NA BEOVIZIJI, A SADA ĆE SE CECA BAVITI NJOM: Zbog nje PREKRŠENO strogo pravilo u Zvezdama Granda!

Espreso - 22.09.2021

Milici će mentor biti Ceca, a zbog nje je prekršeno i bitno pravilo. Milica Mišić (18) takmičarka "Zvezda Granda" koja se prošle godine takmičila na Beoviziji, ove sezone odlučila je da okuša sreću u ovom takmičenju. foto: Youtube Milica je 2020.

Pevala na Beoviziji, a sada u "Zvezdama Granda": Cecu je oduševila, a Popović zbog nje krši pravila

Telegraf - 22.09.2021

Pevačica Milica Mišić, koja se prošle godine takmičila na Beoviziji, ove sezone odlučila je da okuša sreću u " Zvezdama Granda ". Milica je 2020. godine nastupila na Beoviziji sa pesmom "Kiša", međutim nije uspela da pobedi na nacionalnom takmičenju za predstavnika na Evroviziji.

Milica pevala na Beoviziji, a sada je rešila da se pokaže i u „Zvezdama Granda“

Nova - 22.09.2021

Pevačica Milica Mišić, koja se prošle godine pesmom "Kiša" predstavila na Beoviziji, rešila je da okuša sreću u novoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja u Srbiji i regionu "Zvezde Granda". Budući da nije uspela da pobedi u nacionalnom takmičenju za predstavnika Srbije na ...