TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

AVION MORAO PRINUDNO DA SLETI - Razlog? Pilot saznao šta je u prtljažniku i hitno obavestio putnike

Pink - 02.02.2023

Pomalo neverovatna situacija desila se u svetu fudbala. Kako javlja Aftonbladet, avion fudbalerima tamošnjeg kluba IFK Geteborg morao je prinudno da sleti u Kopenhagen zbog informacije koja je usred leta javljena osoblju letelice - u prtljažniku se nalazi 30 naduvanih lopti.

AVION SA FUDBALSKOM EKIPOM SLETEO IZ NEVEROVATNOG RAZLOGA: Pilot saznao ŠTA SE NALAZI u prtljažniku i momentalno ...

Kurir - 02.02.2023

Neverovatna vest stiže iz Švedske . Naime avion sa fudbalerima tamošnjeg kluba Geteborg morao je prinudno da sleti u Kopenhagen zbog informacije koja je usred leta javljena osoblju letelice, da se u prtljažniku se nalazi 30 naduvanih lopti .

DRAMA U VAZDUHU! AVION PUN FUDBALERA MORAO HITNO DA SLETI! Pilot saznao šta je u prtljažniku i ODMAH REAGOVAO!

Informer - 03.02.2023

Neverovatna situacija desila se u svetu fudbala. Kako javlja Aftonbladet, avion fudbalerima tamošnjeg kluba IFK Geteborg morao je prinudno da sleti u Kopenhagen zbog informacije koja je usred leta javljena osoblju letelice - u prtljažniku se nalazi 30 naduvanih lopti.

Avion sa fudbalerima morao da sleti iz bizarnog razloga: Pilot saznao šta je u prtljažniku i brzo reagovao

Nova - 03.02.2023

Neverovatna vest stiže iz Švedske Avion sa fudbalerima i članovima stručnog štaba Geteborga morao je prinudno da sleti u Kopenhagen, zbog informacije koju je usred leta saznao pilot. Naime, do njega je stigla informacija da se u prljažniku nalazi 30 naduvanih lopti, koje su ...