TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VELIKO UPOZORENJE SRPSKOG EPIDEMIOLOGA: Svako koga vidite može da vam prenese koronu!

Espreso - 01.07.2020

Drugi pik prvog talasa korona virusa u Srbiji pokazuje svoju snagu - u poslednja 24 sata testirano je 8.626 osoba, 272 je pozitivno, a četiri osobe su preminule Aktivnost korona virusa je sve veća i nalazimo se u maksimumu koji će trajati makar još nedelju dana.

DR KON POKAZAO KOVID DOKUMENTACIJU ZA BEOGRAD "Pozitivni pacijent koji je preminuo od infarkta registrovan je kao ŽRTVA ...

Blic - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon pokazao je kovid medicinsku dokumentaciju za grad Beograd, ističući da se u svakom registratoru nalaze podaci o svakom pojedinačnom ...

Kon o mogućem uvođenju NOVIH MERA zbog korone: Svako može biti zarazan, ključne su OVE DVE STVARI

Pink - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon kaže da je aktivnost korona virusa sve veća i da smo u maksimumu koji će trajati bar još nedelju dana. "Osnovna stvar je da je došlo do prenosa virusa direktnim kontaktima i situacija je sada takva da svakoga koga sretnete možete smatrati zaraznim", ...

Samo u Beogradu zaraženo 240 studenata: Mnogi od njih su iz domova

Telegraf - 01.07.2020

U Beogradu je korona virusom zaraženo 240 studenata, izjavio je danas epidemiolog dr Predrag Kon, prenose mediji. Član Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa rekao je gostujući na TV Prva da među zaraženim studentima ima i hospitalizovanih zbog teže kliničke slike.

DOKTOR KON IZNEO ALARMANTNE PODATKE: Koronom zaraženo 240 studenata, neki hospitalizovani u težem stanju

Kurir - 01.07.2020

U Beogradu je korona virusom zaraženo 240 studenata, izjavio je danas epidemiolog dr Predrag Kon. Član Kriznog štaba za suzbijanje virusa korona, otkrio je da među zaraženim studentima ima i hospitalizovanih zbog teže kliničke slike.

Kon: Svakog koga sretnete možete smatrati zaraznim

Tanjug - 01.07.2020

Kon: Svakog koga sretnete možete smatrati zaraznim Epidemiolog Predrag Kon kaže da je aktivnost korona virusa sve veća i da smo u maksimumu koji će trajati bar još nedelju dana. BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon kaže da je aktivnost korona virusa sve veća i da smo u maksimumu ...

Dr Predrag Kon: Korona virusom ZARAŽENO 240 STUDENATA, među njima ima i hospitalizovanih u TEŽEM STANJU

Blic - 01.07.2020

U Beogradu je korona virusom zaraženo 240 studenata, izjavio je danas epidemiolog dr Predrag ...

Kon pokazao kovid dokumentaciju za Beograd

Tanjug - 01.07.2020

Kon pokazao kovid dokumentaciju za Beograd Epidemiolog Predrag Kon pokazao je kovid medicinsku dokumentaciju za grad Beograd, ističući da se u svakom registratoru nalaze podaci o svakom pojedinačnom slučaju. BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon pokazao je kovid medicinsku ...

Kon za N1: Neobjavljivanje broja oporavljenih – srpski scenario

N1 - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon pokazao je kovid medicinsku dokumentaciju za grad Beograd i istakao da se u svakom registratoru nalaze podaci o svakom pojedinačnom slučaju. On je objasnio da bi revizija broja zaraženih i preminulih podrazumevala da se svaki pojedinačni papir pregleda i ...

Kon: 240 studenata zaraženo koronom, neki imaju težu kliničku sliku

Mondo - 01.07.2020

Veliki broj studenata zaražen, a mnogi od njih imaju i teže simptome.... Kon je za televiziju Prva rekao da su oni smešteni u izolaciju u svojim ili iznajmljenim stanovima, kao i da su određeni studentski domovi određeni za te namene.

Kon: Maske i distanca su dovoljna zaštita

Novi Magazin - 01.07.2020

Ukoliko bi svi nosili maske i držali fizičku distancu, druge mere zaštite od virusa korona ne bi ni bile potrebne, izjavio je epidemilog Predrag Kon. On je za drugi Dnevnik RTS-a rekao da će krizni štab razmatrati odluku o eventualnoj zabrani okupljanja, ali da ne zna hoće li ...

Loše vijesti iz Srbije: Skočio broj pacijenata na respiratoru, zaraženo 240 studenata

Index.hr - 01.07.2020

PREMA novim dnevnim informacijama, u Srbiji je 272 novozaraženih. Još četiri osobe su preminule. Prema posljednjim podacima, na respiratoru se nalaze 73 pacijenta, što je golem skok u odnosu na jučer, kada su na respiratoru bila 42 pacijenta.

Kon: Na koronavirus pozitivno 240 studenata u Beogradu, neki u bolnicama

Novi Magazin - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je do sada u Beogradu koronavirusom zaraženo 240 studenata. Kon je za televiziju Prva rekao da su oni smešteni u izolaciju u svojim ili iznajmljenim stanovima, kao i da su određeni studentski domovi određeni za te namene.

Dr Kon: Nije se očekivao OVAKAV POTENCIJAL virusa preko leta, još NE SMEM da govorim o situaciji u Beogradu

Blic - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se nije očekivalo da će novi korona virus pokazati ovakav potencijal preko ...

Kon: Nije se očekivalo da će virus pokazati ovakav potencijal tokom leta

Danas - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će korona virus pokazati „ovakav potencijal“ preko leta. „Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo“, rekao je Kon za N1.

Kon: Nije se očekivalo da će virus pokazati ovakav potencijal tokom leta

Novi Magazin - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će koronavirus pokazati "ovakav potencijal" preko leta. "Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo", rekao je Kon za N1.

Kon: Nisam ovo očekivao, o situaciji u Beogradu još ne smem da govorim

B92 - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će koronavirus pokazati "ovakav potencijal" preko leta. "Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo", rekao je Kon za N1.

Kon: Nije se očekivalo da će virus pokazati ovakav potencijal tokom…

Politika - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se nije očekivalo da će koronavirus pokazati „ovakav potencijal” preko leta. „Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo”, rekao je Kon za N1.

DOKTOR KON ZAGRMEO, OVO JE REKAO O NOVOM TALASU KORONE: Makar se primenjivale sankcije, ovo mora da se desi!

Espreso - 30.06.2020

Dodao je da u Srbiji "iskaču utakmice" koje ipak nisu dale, kako je kazao, toliko posledica kao što se moglo očekivati Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će korona virus pokazati "ovakav potencijal" preko leta.

Kon: Nisam ovo očekivao, o situaciji u Beogradu ne smem da govorim

Vesti Online - 30.06.2020

– Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo – rekao je Kon za N1. Dodao je da u Srbiji „iskaču utakmice“ koje ipak nisu dale, kako je kazao, toliko posledica kao što se moglo očekivati.

Kon ovo NIJE očekivao

BizLife - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se nije očekivalo da će korona virus pokazati “ovakav potencijal” preko leta. “Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo”, rekao je Kon za N1.

KON VIDNO ZABRINUT: Nisam ovo očekivao, o situaciji u Beogradu ne smem da govorim

Srbija Danas - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će koronavirus pokazati "ovakav potencijal" preko leta. - Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo - rekao je Kon.

KON O OBAVEZNOM KORIŠĆENJU MASKI: Mere su neophodne, biće SANKCIONISANJA ukoliko bude potrebno!

Republika - 30.06.2020

- Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su popuštane mere to se naglo pojavilo - rekao je Kon. On je dodao da kod nas "iskaču utakmice" koje ipak nisu dale, kako kaže, toliko posledica kao što se moglo očekivati.

Moglo je i gore da bude: Utakmice ipak nisu napravile potpunu katastrofu

Mondo - 30.06.2020

Dr Predrag Kon smatra da je olakšavajuća okolnost što se ovaj drugi pik epidemije korona virusa dogodio preko leta, jer se bar nije "sudario" sa sezonskim gripom. "Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila.

Dr Kon: Nije se očekivao ovakav potencijal virusa preko leta

Pink - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će novi koronavirus pokazati ovakav potencijal preko leta. - Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su popuštane mere to se naglo pojavilo - rekao je dr Kon .

VIRUS SE POJAVIO NAGLO, NIKO OVO NIJE OČEKIVAO! Kon: Važno je da se mere uspostave, MAKAR SE PRIMENJIVALE SANKCIJE!

Informer - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će novi korona virus pokazati ovakav potencijal preko leta. - Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su popuštane mere to se naglo pojavilo - rekao je Kon.

Dr Kon: "Na maksimumu smo drugog "pika", vazno je da se mere poštuju"

Novosti - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će korona virus pokazati "ovakav potencijal" preko leta Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će korona virus pokazati "ovakav potencijal" preko leta.

Kon: Iskaču nam utakmice bez velikih posledica, nisam očekivao ovakav potencijal virusa tokom leta

Telegraf - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se nije očekivalo da će novi korona virus pokazati ovakav potencijal preko leta. - Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su popuštane mere to se naglo pojavilo - rekao je sinoć Kon.

TRENUTNI SCENARIO NIJE NAJGORI KOJI JE MOGAO DA SE DESI Kon: Nisam ovo očekivao, o situaciji u BG ne smem da govorim

Kurir - 01.07.2020

"Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su popuštane mere to se naglo pojavilo", rekao je sinoć Kon. On je dodao da kod nas "iskaču utakmice" koje ipak nisu dale, kako kaže, toliko posledica kao što se moglo očekivati.

Kon: Nisam ovo očekivao

6yka - 01.07.2020

"Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo", rekao je Kon za N1. Dodao je da u Srbiji "iskaču utakmice" koje ipak nisu dale, kako je kazao, toliko posljedica kao što se moglo očekivati.

Epidemiolog Predrag Kon: Nisam ovo očekivao, o situaciji u Beogradu ne smem da govorim

Srbija24 - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se nije očekivalo da će virus pokazati ovakav potencijal i snagu preko leta na ovim visokim temperaturama. „Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su popuštane mere to se naglo pojavilo“, rekao je sinoć Predrag Kon.

Kon: Do sada zaraženo 240 studenata u Beogradu, neki u bolnicama

N1 - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je do sada u Beogradu koronavirusom zaraženo 240 studenata. Kon je za televiziju Prva rekao da su oni smešteni u izolaciju u svojim ili iznajmljenim stanovima, kao i da su određeni studentski domovi određeni za te namene.

PREDRAG KON: Na korona virus pozitivno 240 studenata u Beogradu, NEKI OD NJIH SU U BOLNICAMA

Espreso - 01.07.2020

Prema podacima beogradskog Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata u ponedeljak je na korona virus bilo pozitivno 210 studenata Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je do sada u Beogradu korona virusom zaraženo 240 studenata.

Kon: Na korona virus pozitivno 240 studenata u Beogradu, neki u bolnicama

Danas - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je do sada u Beogradu korona virusom zaraženo 240 studenata. Kon je za televiziju Prva rekao da su oni smešteni u izolaciju u svojim ili iznajmljenim stanovima, kao i da su određeni studentski domovi određeni za te namene.

DOKTOR KON O NOVOM TALASU KORONE: Makar se primenjivale sankcije, ovo mora da se desi!

Pravda - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je juče da se nije očekivalo da će novi korona virus pokazati ovakav potencijal preko leta. "Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su popuštane mere to se naglo pojavilo", rekao je Kon.

Kon: Korona virusom ZARAŽENO 240 STUDENATA, među njima ima i hospitalizovanih u TEŽEM STANJU

Novosti - 01.07.2020

U Beogradu je korona virusom zaraženo 240 studenata, izjavio je danas epidemiolog dr Predrag Kon. U Beogradu je korona virusom zaraženo 240 studenata, izjavio je danas epidemiolog dr Predrag Kon. Član Kriznog štaba za suzbijanje virusa korona, otkrio je tokom gostovanja na TV ...

ALARMANTNA SITUACIJA! Dr Kon izneo frapantne podatke: Koronom zaraženo 240 studenata, neki su u težem stanju!

Republika - 01.07.2020

Član Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa, otkrio je da među zaraženim studentima ima i hospitalizovanih zbog teže kliničke slike. - Zaraženi studenti su u izolaciji u svojim i iznajmljenim stanovima, a neki studentski domovi određeni su upravo za te namene - istakao je dr ...

DR KON OTKRIO: Korona virusom zaraženo 240 studenata, među njima ima i onih U TEŽEM STANJU

Srbija Danas - 01.07.2020

U Beogradu je korona virusom zaraženo 240 studenata, izjavio je danas epidemiolog dr Predrag Kon. Član Kriznog štaba za suzbijanje virusa korona, otkrio je tokom gostovanja na TV Prva da među zaraženim studentima ima i hospitalizovanih zbog teže kliničke slike.

KON OTKRIO: Korona virusom zaraženo 240 studenata, među njima ima i onih u težem stanju!

Pravda - 01.07.2020

U Beogradu je korona virusom zaraženo 240 studenata, izjavio je danas epidemiolog dr Predrag Kon. Član Kriznog štaba za suzbijanje virusa korona, otkrio je tokom gostovanja na TV Prva da među zaraženim studentima ima i hospitalizovanih zbog teže kliničke slike.

Srbija u velikom problemu s koronom: Zaraženo 240 studenata, skočio broj...

Dnevnik.ba - 01.07.2020

Prema novim dnevnim informacijama u Srbiji je 272 novozaraženih. Još četiri osobe su preminule. Prema posljednjim podacima na respiratoru se nalaze 73 pacijenta, što je ogroman skok u odnosu na jučer kada su na respiratoru 42 pacijenta. Tu nije kraj lošim vijestima iz Srbije.

Epidemiolog Predrag Kon pokazao kovid dokumentaciju za Beograd

Danas - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon pokazao je kovid medicinsku dokumentaciju za grad Beograd i istakao da se u svakom registratoru nalaze podaci o svakom pojedinačnom slučaju. On je objasnio da bi revizija broja zaraženih i preminulih podrazumevala da se svaki pojedinačni papir pregleda i ...

Kon: Što pre treba rešiti dilemu o broju zaraženih i preminulih od kovida 19

Novi Magazin - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon pokazao je televiziji N1 obimnu kovid medicinsku dokumentaciju za grad Beograd i istakao da bi revizija broja zaraženih i preminulih podrazumevala da se svaki pojedinačni papir pregleda i ponovo unese u bazu.

DOKTOR KON KONAČNO PROGOVORIO O BROJU ZARAŽENIH I PREMINULIH OD KORONE: Srbija je ovo danima čekala!

Espreso - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon je ponovio da bi trebalo što pre raščistiti dilemu da li su tačni ili ne zvanični podaci o broju zaraženih i preminulih od kovida-19 i napraviti hitnu reviziju smrti Epidemiolog Predrag Kon pokazao je televiziji N1 obimnu kovid medicinsku dokumentaciju za ...

Kon: Što pre treba rešiti dilemu o broju zaraženih i preminulih od…

Politika - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon pokazao je televiziji N1 obimnu kovid medicinsku dokumentaciju za grad Beograd i istakao da bi revizija broja zaraženih i preminulih podrazumevala da se svaki pojedinačni papir pregleda i ponovo unese u bazu.

Kon: Što pre treba rešiti dilemu o broju zaraženih i preminulih od kovida 19

Beta - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon pokazao je televiziji N1 obimnu kovid medicinsku dokumentaciju za grad Beograd i istakao da bi revizija broja zaraženih i preminulih podrazumevala da se svaki pojedinačni papir pregleda i ponovo unese u bazu.

Kon pokazao kovid dokumentaciju za Beograd

B92 - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon pokazao je kovid medicinsku dokumentaciju za Beograd, ističući da se u svakom registratoru nalaze podaci o svakom pojedinačnom slučaju. Kon je za N1 rekao da bi revizija broja zaraženih i preminulih podrazumevala da se svaki pojedinačni papir pregleda i ...

Dr Kon POKAZAO DOKUMENTACIJU iz Batuta, ovo je istina o broju MRTVIH

Mondo - 01.07.2020

Član Kriznog štaba, doktor Predrag Kon rekao je da nema razlpfa da se sumnja u zvanične rezultate. Kada je reč o neslaganju zvaničnih brojki i onoga što se nalazi u kovid bazi "Batuta", Kon je za N1 rekao da nema razloga ni u koga da sumnja , ali da su se svi podaci slivali sa ...

Kon: Korona u maksimumu još nedelju dana

RTV - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon ocenio je večeras da je situacija sa korona virusom takva da svakog koga sretnete možete smatrati zaraznim. Ako se poštuju mere sa distancom, nošenje maski, nisu potrebe dodatne mere. Organizatori svih okupljanja su direktno odgovorni i oni su ti koji ...

KON OBJAVIO KOVID DOKUMENTACIJU: Evo šta je rekao o neslaganju BROJA PREMINULIH od virusa u zvaničnoj evidenciji

Srbija Danas - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon pokazao je kovid medicinsku dokumentaciju za grad Beograd, ističući da se u svakom registratoru nalaze podaci o svakom pojedinačnom slučaju. Kon je rekao da bi revizija broja zaraženih i preminulih podrazumevala da se svaki pojedinačni papir pregleda i ...

Kon pokazao novinarima dokumentaciju o bolesnicima: "Treba napraviti hitnu reviziju smrti"

Telegraf - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon pokazao je kovid medicinsku dokumentaciju za grad Beograd, ističući da se u svakom registratoru nalaze podaci o svakom pojedinačnom slučaju. Kon je za N1 rekao da bi revizija broja zaraženih i preminulih podrazumevala da se svaki pojedinačni papir ...