TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Đorđević: Najmlađi smo u LŠ, ali borićemo se

RTV - 14.02.2020

Trener mladih fudbalera Crvene zvezde Slavoljub Đorđević izjavio je da je ekipa plasman u osminu finala Lige šampiona ostvarila veliki uspeh, ali da će protiv danskog Midtjilanda dati sve od sebe da napravi još korak više. "Pre svega čestitam mojim igračima ovo je njihov uspeh.

Ðorđevć: Najmlađi smo u LŠ, verujem u ove klince

Republika - 14.02.2020

- Pre svega čestitam mojim igračima ovo je njihov uspeh. Tri nedelje ima do meča sa Dancima rano je o rivalu. Momci su najmlađa ekipa u Ligi šampiona i ovo je već sada ogroman uspeh. Ulazimo bez opterećenja da učimo i borimo se - rekao je Ðorđević.

NAPRAVILI SMO VELIKI USPEH: Đorđević izneo svoja OČEKIVANJA pred sudar sa Dancima u Ligi šampiona!

Srbija Danas - 14.02.2020

Trener mladih fudbalera Crvene zvezde Slavoljub Ðorđević izjavio je da je ekipa plasman u osminu finala Lige sampiona ostvarila veliki uspeh, ali da će protiv danskog Midtjilanda dati sve od sebe da napravi još korak više. - Pre svega čestitam mojim igračima ovo je njihov uspeh.

NAJMLAĐI SMO, ALI ĆEMO SE BORITI! Trener Zvezdinih omladinaca veruje u uspeh u Ligi šampiona!

Informer - 14.02.2020

Trener mladih fudbalera Crvene zvezde Slavoljub Ðorđević izjavio je da je ekipa plasman u osminu finala Lige sampiona ostvarila veliki uspeh, ali da će protiv danskog Midtjilanda dati sve od sebe da napravi još korak više Đorđević je istakao da je njegova ekipa najmlađa u ...

Đorđević o uspehu njegove ekipe

ALO - 14.02.2020

Omladinci su se plasirali u osminu finala Lige šampiona za mlade. Šef struke mladih fudbalera Crvene zvezde Slavoljub Ðorđević izjavio je da je ekipa plasman u osminu finala Lige sampiona ostvarila veliki uspeh, ali da će protiv danskog Midtjilanda dati sve od sebe da napravi ...

TRENER ZVEZDINIH OMLADINACA PONOSAN NA UČENIKE: Najmlađi smo u Ligi šampiona, idemo dalje da učimo i borimo se

Kurir - 14.02.2020

"Pre svega čestitam mojim igračima ovo je njihov uspeh. Tri nedelje ima do meča sa Dancima rano je o rivalu. Momci su najmlađa ekipa u Ligi šampiona i ovo je već sada ogroman uspeh. Ulazimo bez opterećenja da učimo i borimo se", rekao je Đorđević.

"Crvena zvezda uvek misli na svoju decu, ali iskusniji igrači donose rezultat"

B92 - 14.02.2020

Trener mladih fudbalera Crvene zvezde Slavoljub Djordjević izjavio je da je ekipa plasman u osminu finala Lige sampiona ostvarila veliki uspeh. Ipak, bez obzira na to Đorđević se nada da će omladinci Zvezde napraviti korak više posle Midtjilenda.

"VELIKI USPEH, IDEMO DALJE DA SE BORIMO" Slavoljub Đorđević ističe da Crvene zvezda NIKAD neće zanemariti decu

Blic - 14.02.2020

Trener mladih fudbalera Crvene zvezde Slavoljub Đorđević izjavio je da je ekipa plasman u osminu finala Lige šampiona ostvarila veliki uspeh, ali da će protiv danskog Midtjilanda dati sve od sebe da napravi još korak više. - Pre svega čestitam mojim igračima ovo je njihov uspeh.

ZVEZDA NE ZANEMARUJE SVOJU DECU: Tvorac zlatne generacije obećava navijačima borbu za četvrtfinale Lige šampiona!

Espreso - 14.02.2020

Mladi stručnjak je istakao da ekipa ima veliku podršku uprave kluba Šef struke mladih fudbalera Crvene zvezde Slavoljub Ðorđević izjavio je da je ekipa plasman u osminu finala Lige sampiona ostvarila veliki uspeh, ali da će protiv danskog Midtjilanda dati sve od sebe da napravi ...