TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PROMENILA POL, PA POSTALA MISICA: Špankinja je prva transrodna lepotica koja juriša na titulu za najlepšu ženu sveta i ...

Kurir - 06.12.2018

Španska misica Anhela Ponse ostaće upamćena kao prva transrodna osoba koja je nakon promene pola postala prava lepotica, a sada želi da osvoji titulu najlepše žene na svetu. Pored nekoliko desetina devojaka, Anhela je kao bivši muškarac pobedila i ona će zvanično predstavljati ...

BILA JE DEČAK, A DANAS SE TAKMIČI NA IZBORU ZA MIS SVETA! Pogledajte kako je Anđela nekada izgledala (FOTO)

Espreso - 05.12.2018

Misica Anđela Ponče poreklom iz Španije koja ima dvadeset šest godina prva je transrodna osoba koja će se takmičiti na izboru za Mis sveta Misica Anđela Ponče poreklom iz Španije koja ima dvadeset šest godina prva je transrodna osoba koja će se takmičiti na izboru za Mis sveta.

ONA SE RODILA KAO MUŠKO A sada je favorit za pobedu na izboru za Mis sveta

Blic - 05.12.2018

Španksa misica Anđela Ponče koja ima dvadeset šest godina prva je transrodna osoba koja će se takmičiti na izboru za Mis sveta. Anđela se zalaže za uvažavanje različitosti, a mnogi tvrde da je favorit za pobedu na svetkom izboru na Tajlandu.

Sada je glavni favorit za pobedu na izboru za Mis sveta!

ALO - 05.12.2018

Neverovatna transformacija! Španksa misica Anđela Ponče prva je transrodna osoba koja će se takmičiti na izboru za Mis sveta. Ponče se zalaže za prava osoba koje su kao i ona prošle ogroman trud da bi izgradile sebe kao ličnost.