TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sudar tri vozila u Bariču, četiri osobe povređene

Tanjug - 19.11.2019

Sudar tri vozila u Bariču, četiri osobe povređene Četiri osobe su povređene u udesu koji se oko 15.30 dogodio na Obrenovačkom putu u Bariču. OBRENOVAC - Četiri osobe su povređene u udesu koji se oko 15.30 dogodio na Obrenovačkom putu u Bariču.

Lančani sudar na Obrenovačkom putu: Četiri osobe povređene, udes izazvao kolaps

Novosti - 19.11.2019

Kod kružnog toka u Bariču su se sudarila vozila marke "škoda", "opel korsa" i "audi", na kojima je pričinjena veća materijalna šteta Četiri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se oko 15.30 dogodila na Obrenovačkom putu u Bariču , prenosi RTS.

Velike gužve: Lančani na Obrenovačkom putu, četiri osobe povređene

Mondo - 19.11.2019

Četiri osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se oko 15.30 dogodio na Obrenovačkom putu u Bariču. Kod kružnog toka u Bariču sudarila su se vozila marke "škoda", "opel korsa" i "audi", na kojima je pričinjena veća materijalna šteta.

Sudar tri vozila u Bariču, četiri osobe povređene

RTS - 19.11.2019

Četiri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se oko 15.30 dogodila na Obrenovačkom putu u ...

ČETVORO POVREĐENO U LANČANOM SUDARU KOD BARIČA: Zaustavljen saobraćaj, kilometarske kolone sve do Umke

Kurir - 19.11.2019

Na Obrenovačkom putu u Bariču, oko 15 sati i 30 minuta dogodila se saobraćajna nezgoda. Kako saznajemo od očevidaca do udesa je došlo odmah posle kružnog toka, u blizini "Zlatnog sidra". Sudarila su se vozila marke Škoda, Opel Corsa i Audi, na kojima je pričinjena veća ...

Lančani sudar kod Bariča, ČETVORO POVREĐENIH, kolona ka Obrenovcu dugačka 10 KILOMETARA

Blic - 19.11.2019

Na Obrenovačkom putu kod Bariča, oko 15.30 časova dogodio se lančani sudar u kojem su četiri lica povređena. Kako saznaje RTV Mag od očevidaca, do udesa je došlo odmah posle kružnog toka, u blizini "Zlatnog sidra".

ČETVORO POVREĐENIH I KOLONA OD 10 KILOMETARA: Sudar kod Bariča izazvao opšti haos!

Espreso - 19.11.2019

U udesu su učestvovala vozila marke "škoda" Na Obrenovačkom putu kod Bariča , oko 15.30 časova dogodio se lančani sudar u kojem su četiri lica povređena . Kako saznaje RTV Mag od očevidaca, do udesa je došlo odmah posle kružnog toka, u blizini "Zlatnog sidra".

LANČANI SUDAR KOD BARIČA: Četvoro povređenih, stvorile su se kolone duge 10 kilometara!

Srbija Danas - 19.11.2019

Do udesa je došlo odmah posle kružnog toka, u blizini "Zlatnog sidra". U udesu su učestvovala vozila marke "škoda", "opel korsa" i "audi", na kojima je pričinjena veća materijalna šteta. - Četiri osobe lakše su povređene u ovom sudaru, to je sve što možemo trenutno reći - rekli ...

Sudar tri vozila u Bariču, četiri osobe povređene

RTV - 19.11.2019

Četiri osobe su povređene u udesu koji se oko 15.30 dogodio na Obrenovačkom putu u Bariču. Kako navodi RTS, svi povređeni prevezeni su u Urgentni centar, ali nisu životno ugroženi. Do sudara vozila marke "škoda", "opel korsa" i "audi" došlo je kod kružžnog toka u Bariču i na ...