TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NADEŽDA PETROVIĆ POD KROVOM UNESKA: Priznanje za našu zemlju povodom sto pedeset godina od rođenja velike slikarke

Novosti - 22.04.2021

Ambasadorka Srbije pri Unesku Tamara Rastovac Siamašvili izrazila je zahvalost naše zemlje što je, na njen predlog, Izvršni savet doneo ovu preporuku. Odluka je, istovremeno, i važna poruka, i veliko priznanje i za našu zemlju, i za rad, stvaralaštvo i angažman Nadežde Petrović.

GODIŠNJICA ROĐENJA NADEŽDE PETROVIĆ U UNESKOVOM KALENDARU: Saradnja kroz podršku umetnika i aktivista

Novosti - 21.04.2021

Srbija je predložila obeležavanje 150. godišnjice rođenja slikarke i aktivistkinje Nadežde Petrović za proslavu godišnjica Uneska 2022/2023. godine, uz podršku Bosne i Hercegovine, Slovenije i Francuske. - Srbija je zahvalna što je, na osnovu njenog predloga, Izvršni savet ...

Godišnjica rodjenja Nadežde Petrović ušla u kalendar Uneska

Beta - 21.04.2021

Foto: Wikipedia Izvršni savet Uneska usvojio je danas preporuku kojom je obeležavanje 150. godišnjice rodjenja srpske slikarke Nadežde Petrović ušlo u kalendar te organizacije za 2022/23. godinu. "Srbija je zahvalna što je, na osnovu njenog predloga, Izvršni savet odlučio da ...

Godišnjica rođenja Nadežde Petrović u Uneskovom kalendaru

Telegraf - 21.04.2021

Izvršni savet Uneska usvojio je danas preporuku za Generalnu konferenciju te organizacije o godišnjicama, među kojima je i obeležavanje 150. godišnjice rođenja srpske slikarke Nadežde Petrović , saopštilo je danas Ministarstvo spoljnih poslova.

Godišnjica rođenja SRPSKE SLIKARKE ušla u kalendar Uneska

BizLife - 21.04.2021

“Srbija je zahvalna što je, na osnovu njenog predloga, Izvršni savet odlučio da preporuči Generalnoj konferenciji Uneska da prihvati 150 godina od rođenja slikarke i aktivistkinje Nadežde Petrović kao godišnjicu čije će obeležavanje biti povezano sa Uneskom 2022/2023.