TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SRPSKA POLICIJA OBJAVILA RAT ŠKALJARCIMA I KAVČANIMA: Zoran Mrvaljević Mrva uhapšen u Subotici, u Crnoj Gori saslušavan ...

Kurir - 11.07.2019

Zoran Mrvaljević Mrva (42), pripadnik škaljarskog klana koji je uhapšen u Subotici zbog sumnje da je koristio falsifikovana dokumenta na ime Branko Perišić, u Crnoj Gori je saslušavan posle eksplozije u kojoj je teško ranjen pripadnik kavačkog klana Duško Roganović.

Mrvaljević sutra na saslušanju u tužilastvu

Tanjug - 11.07.2019

Mrvaljević sutra na saslušanju u tužilastvu Crnogorski državljanin Z.M. (42) koji je uhapšen po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal sutra će biti priveden na saslušanje, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu. BEOGRAD - Crnogorski državljanin Z.M.

MUP Srbije objavio rat CRNOGORSKOJ MAFIJI! Formiran SPECIJALNI TIM koji će se baviti ŠKALJARCIMA I KAVČANIMA

Srbija Danas - 11.07.2019

Kako se saznaje, biće formiran specijalni tim, koji će se baviti "škaljarcima" i "kavčanima". Već je otkrivena mreža njihovih saradnika u policijama u više gradova. Veruje se da te dve grupacije, odnosno njihovi saradnici u Srbiji, drže kompletno podzemlje pod kontrolom.

SRPSKA POLICIJA OBJAVILA RAT ŠKALJARCIMA I KAVČANIMA: Zoran Mrvaljević Mrva uhapšen u Subotici - U Crnoj Gori ...

Pink - 12.07.2019

Mrvaljević se sumnjiči da je nabavio lažna dokumenta na ime Branko Perišić od iste policajke koja je ranije uhapšena zbog falsifikovanja dokumenata navodnom plaćeniku Marjanu Vujačiću. Zoran Mrvaljević Mrva (42), pripadnik škaljarskog klana, koji je uhapšen u Subotici zbog ...

Koristio lažnu ličnu kartu? U SUBOTICI UHAPŠEN ŠKALJARAC ZORAN MRVALJEVIĆ MRVA! (FOTO)

Pink - 10.07.2019

U nastavku akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su Zorana Mrvaljevića (1977), crnogorskog državljanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave.

Škaljarac Zoran Mrvaljević blizak Marjanu Vujačiću: Ista policajka im izdala lažna dokumenta

Telegraf - 12.07.2019

Zoran Mrvaljević sumnjiči se da je nabavio lažna dokumenta na ime Branko Perišić od iste policajke koja je ranije uhapšena zbog falsifikovanja dokumenata navodnom plaćeniku Marjanu Vujačiću Zoran Mrvaljević Mrva (42), pripadnik škaljarskog klana koji je na ime Branko Perišić, u ...

Uhapšen škaljarac u Novom Sadu: Policajka mu izdala lažan dokument na ime Branko Perišić (VIDEO)

Telegraf - 10.07.2019

U akciji je privedena još jedna osoba za koju se sumnja da je učestvovala u izvršenju ovih krivičnih dela Crnogorski državljanin Z.M. (42) je danas zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela trgovina uticajem i Ranije uhapšena J. P.

UHAPŠENI ŠKALJARAC BLIZAK JE ČOVEKU KOJI SE SUMNJIČI ZA 4 UBISTVA! Ista policajka im izdala lažna dokumenta!

Espreso - 12.07.2019

Mrvaljević je inače poznat kao bezbednosno interesantna osoba, a i sam je dva puta bio meta napada Zoran Mrvaljević Mrva (42), pripadnik škaljarskog klana koji je uhapšen u Subotici zbog sumnje da je koristio falsifikovana dokumenta na ime Branko Perišić , u Crnoj Gori je ...

FILMSKO HAPŠENJE Crnogorac "pao" zbog lažne lične karte, sumnja se da je pripadnik ŠKALJARSKOG KLANA (VIDEO)

Blic - 10.07.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u nastavku akcije uhapsili su Z. M. (42), crnogorskog državljanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave.

SPEKTAKULARNA AKCIJA, PAO ŠKALJARAC ZORAN MRVA U SUBOTICI! Uhvaćen sa lažnom ličnom kartom na ime Branko Perišić! ...

Kurir - 10.07.2019

U nastavku akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su Z. M. (1977), crnogorskog državljanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave.

ŠKALJARAC PAO U SUBOTICI? Policajka mu prodala ličnu

Mondo - 10.07.2019

Crnogorski državljanin Z.M. (42) uhapšen je danas u Subotici zbog toša što je pribavio lažnu ličnu kartu. Sumnja se da radi za "Škaljarce". Z.M. je, kako prenosi Telegraf, inače Novljanin blizak škaljarskom klanu.

MRVA PAO ZBOG FALSIFIKOVANJA: Uhapšen "škaljarac" kojeg su nekoliko puta pokušali da likvidiraju! (FOTO/VIDEO)

Srbija Danas - 10.07.2019

U nastavku akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su Zorana Mrvaljevića Mrvu (1977), crnogorskog državljanina, zbog sumnje da je izvršio krivična dela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave.

USPEŠNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšen Novljanin zbog sumnje da je falsifikovao dokumenta

Novosti - 10.07.2019

Pripadnici MUP-a u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su Zorana Mrvaljevića (42) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave U nastavku akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji ...

PAO ŠKALJARAC ZORAN MRVA: Uhvaćen sa lažnom ličnom kartom na ime Branko Perišić! (VIDEO)

Espreso - 10.07.2019

Osumnjičenom Z.M., po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, određeno je zadržavanje do 48 časova U nastavku akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su Z. M.

SPEKTAKULARNA AKCIJA, PAO ŠKALJARAC ZORAN MRVA U SUBOTICI! Uhvaćen sa lažnom ličnom kartom! SPECIJALCI MU UPALI U STAN!

Informer - 10.07.2019

U nastavku akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su Z. M. (1977), crnogorskog državljanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave Kako mediji ...

Državljanin Crne Gore uhapšen zbog falsifikovanja dokumenata Novosađanina

N1 - 10.07.2019

Državljanin Crne Gore Z.M. (42) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična dela trgovine uticajem i falsifikovanja isprave, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. On se sumnjiči da je uz pomoć J.P. (39), ranije uhapšene službenice PU Novi Sad, falsifikovao dokumenta ...

Uhapšen državljanin Crne Gore zbog falisifikovanja dokumenata Novosađanina

Novi Magazin - 10.07.2019

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je danas saopštilo da je u saradnji s Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapšen državljanin Crne Gore Z.M. (1977), zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela trgovine uticajem i falsifikovanja isprave.