TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ADEM LjAJIĆ POSTAO OTAC: Bebi nadenuli ime arapskog porekla - označava svetlost iz grobova pobožnih muslimana (FOTO)

Novosti - 02.02.2023

NAJLEPŠE vesti su stigle u dom srpskog fudbalera Adema LJaljića. Adem LJaljić i njegova supruga Zubejda postali su roditelji devojčice, a predivne vesti je potvrdila mama iz samog porodilišta. Adem i Zubejda su odabrali predivno arapsko, ali neobično ime Nur koje označava ...

Dobrodošla Nur: Fudbaler Adem Ljajić i Zubejda Bećković dobili kćerku

Radio Sarajevo - 02.02.2023

Adem Ljajić, bivši reprezentativac Srbije i njegova supruga Zubejda Bećković dobili su djevojčicu. Adem i Zubejda odlučili su kćerki dati ime Nur, što na arapskom jeziku znači svjetlost. Njih dvoje su dugo su bili u vezi, koju su brakom krunisali prošle godine.

FOTO Predivne vesti: Ljajić postao otac, ćerki dao ime sa posebnim značenjem

Nova - 02.02.2023

Neka im je sa srećom! Srpski fudbaler Adem Ljajić postao je otac devojčice. Njegova supruga Zubejda objavila je na Instagramu radosne vesti. Ćerka se zove Nur, što znači svetlost. Adem i Zubejda venčali su se prošle godine, a ovo im je prvo dete.

DIVNA VEST - ADEM LJAJIĆ POSTAO OTAC: Porodila se lepa umetnica, devojčica dobila neobično ime! (FOTO)

Mondo - 02.02.2023

Poznati fudbaler dobio je prvo dete, dok njegova supruga ima dvoje dece iz prvog braka. Inače, ovo je prvo dete Adema Ljajića , dok njegova supruga Zubejda ima dvoje dece iz prvog braka. Njihova ljubavna priča veoma je zanimljiva, pošto su proslavljeni fudbaler i umetnica ...

ADEM LJAJIĆ POSTAO TATA: Lepa Zubejda na svet donela njihovo prvo zajedničko dete! Devojčici su dali OVO IME (FOTO)

Kurir - 02.02.2023

Nekadašnji srpski reprezentativac Adem Ljajić postao je tata. Ademova supruga Zubejda na svet je donela devojčicu kojoj su dali ime Nur , a srećne vesti osvanule su na društvenim mrežama. Ime Nur znači - svetlost.

Adem Ljajić postao otac: Isplivala prva slika iz porodilišta sa lepom suprugom i ćerkom

Telegraf - 02.02.2023

Fudbaler Adem Ljajić postao je otac devojčice, a lepe vesti objavili su njegovi prijatelji na Instagramu. Samo nekoliko meseci nakon što se oženio sa lepom Novopazarkom Zubejdi Bubi Bećković, popularni fubaler je postao otac.

PREDIVNO, ADEM LJAJIĆ POSTAO TATA! Isplivala prva fotka sa ćerkicom i suprugom! (FOTO)

Informer - 02.02.2023

Fudbaler Adem Ljajić postao je otac predivne devojčice Pre nekoliko meseci Adem Ljajić se oženio Novopazarkom Zubejdi Bubi Bećković , a popularni fubaler dana je postao otac. Lepe vesti objavili su Ljajićevi prijatelji na Instagramu uz čestitke.

SREĆNI TATA: Adem Ljajić dobio ćerkicu sa lepom slikarkom

Srbija Danas - 02.02.2023

Srpski fudbaler Adem Ljajić postao je otac devojčice, potvrdili su njegovi prijatelji na društvenim mrežama. Nekadašnji as Partizana postao dobio je ćerku svega nekoliko meseci nakon što se oženio sa lepom Novopazarkom Zubejdi Bubi Bećković.

ADEM LJAJIĆ POSTAO TATA: Zubejda na svet donela njihovo prvo zajedničko dete, devojčici su dali OVO IME (FOTO)

Pink - 02.02.2023

Nekadašnji srpski reprezentativac Adem Ljajić postao je tata. Ademova supruga Zubejda na svet je donela devojčicu kojoj su dali ime Nur, a srećne vesti osvanule su na društvenim mrežama. Ime Nur znači - svetlost.

ADEM LJAJIĆ POSTAO OTAC: Zubejda rodila devojčicu koja je dobila ime posebnog značenja! (FOTO)

Espreso - 02.02.2023

Ljajićeva izabranica već ima dvoje dece iz prvog braka, dok je Ademu ovo prvo dete Bivši srpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić postao je otac. Ademova supruga Zubejda Dazdarević na svet je donela devojčicu kojoj su dali ime Nur , a srećne vesti osvanule su na društvenim ...

ADEM LJAJIĆ POSTAO OTAC: Lepa Zubejda na svet donela njihovo prvo zajedničko dete

IndeksOnline - 02.02.2023

Nekadašnji srpski reprezentativac Adem Ljajić postao je tata. Ademova supruga Zubejda na svet je donela devojčicu kojoj su dali ime Nur, a srećne vesti osvanule su na društvenim mrežama. Ime Nur znači – svetlost.